Vad vill du boka?

Välkommen till oss på Miss Fancy Nail bar I Beauty Lounge i skanstull.Vi utför:

Nagelbehandlingar 
Spraytan 
Vaxning 
Yumi lashes
Yumi feet 
Spraytan utbildning 
Kosmetisk Tandblekning


följ oss gärna på Instagram
@missfancy.se
@BlackmagictanswedenAtt tänka på innan din bokade Spraytan:

-skrubba kroppen antingen dagen innan eller samma dag! Är du torr så rekommenderar vi att du skrubbar dig kvällen innan och smörjer in huden med en återfuktande lotion, duscha innan du kommer till oss men då utan att smörja in dig! 

-Rakning/vaxning bör helst ske 24h innan 

-Huden ska vara ren från lotion, smink, parfym och deo smörj in ansiktet som vanligt om du är torr.

-ha med löst åtsittande kläder du kan ta på dig efteråt. 

-Vi rekommenderar att du håller dig från fysisk aktivitet tills dagen efter din Spraytan 

-ta med paraply om det regnar! :) Kontakta oss:

Francesca- 0722852141
Linda 0790798607

Policy/Avbokningsvillkor: avbokning/ombokning ska ske minst 24h innan bokad tid. Uteblivet besök debiteras med hela behandlingsbeloppet oavsett anledning. Vid försening på mer än 10 min avbokas din tid automatiskt. 

*helgtider har ett pristillägg på 100kr/behandling samt bokningar mellan 19-21
*har du varit hos en annan nagelterapeut tillkommer 100kr 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Spraytan

Gå 2 st på samma tid för ett reducerat pris, kom innan om ni behöver tvätta bort smink. Är ni sena till er bokade tid så kommer vi neka er behandling och ni blir betalningsskyldiga, även om det bara är några minuter då behandlingen är så kort.
Halva kroppen sprayas, antingen överkroppen eller underkropp.
Vi jobbar med ett utav Australiens ledande spraytan märken Black magic tan. Du kan duscha redan efter 2 h beroende på hur brun du vill bli. glöm inte att läsa på vår hemsida om vad du ska tänka på innan din spraytan och efter.


Vår spraytan sprayas manuellt
Förbehandlingen är en spray som sprayas på kroppen som stabiliserar PH-balansen i huden, Vilket gör att färgen håller längre.

Linda

Påfyllning med design, glitter på flera naglar, stenar olika dekorationer på naglarna osv. Räknas som design. Boka denna om du vet innan att du vill ha det där extra! :)

Dekorations tillägg från 100kr
Denna behandling är för dig som vill ha Gellack på dina naturliga naglar men med lite extra styrka.Jag bygger (om det finns tillräcklig med längd) annars stryker jag på ett extra lager med ett speciellt baslack. Detta gör dina naturliga naglar mer hållbara än om man endast stryker på ett tunnt baslager.
Manikyr ingår.
Borttagning av gammal Gellack Kostar 50kr extra.
Dekorationer kostar extra mellan 100-200kr
Helgtider 100kr extra
vid dekorationer tillkommer en extra kostnad från 100kr
Helgtid 100kr extra

Francesca

vaxning av halva ben (knät och nedanför)
vaxning av armhåla
Vaxning av hela ben
Vaxning av hela ben inklusive bikinilinje
Gelé lack
60 min 600,00 kr

Fötter

YUMI Feet är en fotbehandling som effektivt och skonsamt avlägsnar förhårdnader och döda hudceller.

Denna behandling gör dina fötter Babylena, motverkar hälsprickor och förhårdnader. På endast 30 min har du nya fötter som är redo för sommaren!

OBS:
Rekommenderas ej för problemfötter som är i behov av medicinsk fotvård.

YUMI lashes

Färga bryn samtidigt? Säg bara till så fixar vi det :) (pristillägg 150kr)
-Vad är YUMI Lashes?
Det är en avancerad, parabenfri keratinbehandling på dina egna fransar. Det går alltså inte att göra denna behandling om du har fransförlängning. Behandlingen lyfter och böjer dina fransar uppåt samt färgar dina fransar och fyller dem med keratin inifrån.

-Finns det några begränsningar i vardagen efter behandlingen?
Den enda du bör tänka på är att fransarna inte får tvättas under de första 24 timmarna.
Eftersom behandlingen fyller fransarna inifrån kan du, så snart behandlingen är färdig efter 24 timmar, göra precis som du brukar i vardagen. Dina fransar kommer inte att påverkas av vare sig bad, bastu, sol etc.
Till skillnad från exempelvis lösögonfransar finns inga fysiska begränsningar såsom temperatur eller speciella rengöringsprodukter. Du kan ha samma skönhetsrutiner som innan behandlingen (med skillnaden att du inte kommer att behöva använda mascara &).

-Hur länge håller resultatet?
Utifrån vår erfarenhet räknar vi med att effekten håller i sig 6-8 veckor. Men beroende på just dina fransar kan tiden variera. Man kan förlänga effekten med hjälp av en vårdande, återfuktande keratinlotion (säljs separat).

Att tänka på INNAN keratinbehandlingen:
- Eftersom du inte bör tvätta dina fransar på minst 24 timmar, för att keratinet ska hinna sätta sig, kan det vara en bra idé att duscha innan behandlingen.

- Kom Utan smink runt ögonen till din behandling.
Att tänka på EFTER keratinbehandlingen:
- För bästa möjliga resultat, tvätta inte fransarna på minst 24 timmar efter behandlingen. Ju längre desto bättre.

- För att hjälpa dig att förlänga effekten har YumiLashes tagit fram en närande genomskinlig mascara (som också kan appliceras innan din vanliga mascara). Det är en välfylld behållare med en unik lotion (räcker lika länge som tre mascaror).
Passa på att få babylena fötter samtidigt som du får
Din YUMI lashes behandling.

Kosmetisk tandblekning

Hur funkar det?

MightySmiles tandblekning med MightyPearl gel är totalt 3x10minuter. Vi använder oss av kallt LED-ljus. Lampan i sig bleker inte tänderna och avger inte heller värme utan är skonsam mot tänderna. Lampans funktion ihop med MightyPearl gelen aktiverar blekningsprocessen . Efter behandlingen har du 2-9 nyanser vitare tänder.

Tandblekning med MightySmile är helt ofarligt. Mightysmile följer Svensk och Europeisk lag. Produkterna följer även läkemedelsverket regler då Mightysmiles tandblekningsgel MightyPearl ej innehåller väteperoxid i sig utan endast frisätter <0,1% väteperoxid.
MightyPearl gel är även Ph neutral och är därför skonsam mot emaljen.

Frisättning av upp till 0,1% väteperoxid är gränsen till vad salonger får använda, frisättning över 0,1% upp till 6% väteperoxid får endast utföras av tandläkare. Över 6% är enligt EU:s kosmetiklag olagligt, skadligt och får inte användas i kosmetisk tandblekning.

När skall man inte bleka sina tänder?

Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekomenderas först en avslutad behadling hos tandläkare. Vid graviditet, amning och kemoterapi finns det ingen dokumenterad risk, men man bör följa försiktighetsprincipen. Vi avböjer att bleka tänderna på personer under 18 år.

Hur länge håller tandblekningen?

Tandblekningens hållbarhet är individuell och påverkas av dryckesvanor, matvanor och munhygien.

Vilket resultat kan man förvänta sig?

Med MightySmile når du 2-9 nyanser vitare tänder. Resultatet är individuellt och det kan krävas fler behandlingar för ett vitare resultat.

Vad bör man tänka på innan en tandblekning?
Vissa tänder är svårare än andra att bleka. I dessa fall kan fler än en behandling behövas för att uppnå ditt önskade resultat. Extra behandlingar är inte kostnadsfria.
Var noga med att du har rena och nyborstade tänder när du kommer för att få en tandblekning. Har du tandsten så bör det tas bort innan behandlingen då det ej går att bleka tandsten.

Miss Fancy

Välkommen till Miss Fancy Nail Bar I Beauty Lounge.
Vi utför:
Nagelbehandlingar
Spraytan
Spraytan utbildning
vaxning
YUMI lashes
YUMI feet
Tandblekning
Beläget 2 minuter från skanstulls tunnelbana (ringen) kan det inte ligga mycket bättre! Välkommen hit och lyxa till vardagen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Alla dagar i veckan. Tider varierar.
Adress
Rutger Fuchsgatan 5
11668 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗