1. Hem
 2. Kiropraktik Täby

MJ Kiropraktik

betyg4.7 Fantastiskt bra(68 betyg)
Saluvägen 1, 187 66, Täby
Välkommen till leg. Kiropraktor Michael Johansson Jag har varit verksam som kiropraktor i mer än 20 år och har samlat på mig en stor erfarenhet av smärtor från ryggen och nacken. Till leg. kiropraktor Michael Johansson söker patienter som vill få hjälp med både akuta och kroniska besvär.
9506

Boka tjänst

Kampanjer

 • Kampanj
  Erbjudande på 2 behandlingar 900kr
  30 minuter, 900 kr (ord. 1 400 kr) · Mer info
  För tider fram till 16 mar
  Boka

Behandlngar

 • Kiropraktor behandling
  30 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Kampanj
  Erbjudande på 2 behandlingar 900kr
  30 minuter, 900 kr (ord. 1 400 kr)Mer info
  För tider fram till 16 mar
  Boka
 • Gratis Konsultation och Undersökning
  30 minuter, Varierande prisMer info
  Boka

Personal

noImage
Michael Johansson
4.7
(68 betyg)
Leg. Kiropraktor
Jag är mycket glad över mitt val att utbilda mig till kiropraktor. Mitt mål är att hjälpa mina patienter att uppnå en bättre hälsa genom kiropraktorbehandling och råd kring förebyggande övningar. Utöver behandling ger jag information om hur kroppen fungerar samt varför det är viktigt att serva kroppen med regelbunda goda vanor.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
68 betyg
Catarina J.
till Michael Johansson
Återigen visar MJ sin skicklighet och kunskap när han rättar till min rygg. Det jag speciellt lägger märke till är hur trygg jag känner mig, jag har besökt MJ under vintern för jag har all tillit till honom och hans kompetens.

Visa mer

Per B.
till Michael Johansson
När jag kom till Michael hade jag ont i hela ländryggen dvs både på vänster och höger sida. Idag, dock efter ett antal gånger, som brukligt är, så känner jag ingen smärta idag. En kunnig, trevlig och pålitlig person. Jag rekommenderar å det allra varmaste att, om ni har besvär, kontakta Michael.

Visa mer

Mats L.
till Michael Johansson
Toppen! 👍 Fick bra hjälp med låsningar i ryggen och höften, rekommenderas!

Visa mer

Johanna W.
till Michael Johansson
rekommenderas varmt/Johanna

Visa mer

Om företaget

Välkommen till MJ Kiropraktik, där din hälsa och välbefinnande är i trygga händer! Jag är Michael Johansson, leg. kiropraktor med över två decenniers erfarenhet. Sedan 2009 har jag ägnat mig helt åt kiropraktik och genomför cirka 2000 behandlingar årligen. Min passion ligger i att hjälpa människor i Arninge, Täby, och omnejd att återfå en smärtfri och aktiv livsstil. Omfattande erfarenhet och dedikation: Med en kiropraktisk karriär sedan år 2000 och fullt engagemang sedan 2009, har jag utvecklat djupgående kunskap och färdigheter för att behandla både akuta och kroniska besvär. Mina behandlingar är skräddarsydda för att passa varje individ och återskapa optimal rörlighet. Mångsidig målgrupp och specialistkompetens: Oavsett om du är en yrkesarbetare eller idrottare, tar jag hand om patienter i alla åldrar från 7 år och uppåt. Min specialitet är att behandla rörlighet i ryggen genom manipulationsbehandlingar och muskelbehandlingar, vilket ger långsiktiga resultat och främjar optimal muskelfunktion. Förebyggande och långsiktig hälsa: Utöver att lindra smärta, fokuserar jag på att erbjuda rådgivning om förebyggande åtgärder och stabiliserande övningar. Målet är att skapa en grund för långsiktig hälsa och välbefinnande, vilket gör att mina patienter kan njuta av en aktiv livsstil utan smärta och obehag. Specialiserad på olika områden: Genom att ha arbetat inom primärvårdsrehabilitering och behandlat ett brett spektrum av besvär, från smärta i ländryggen, nacken och axel/skuldra till ländrygg/bäcken och fötter, är jag en mångsidig primärvårdsgivare med kompetens att hantera olika tillstånd i rygg och leder. Investera i din hälsa: Att välja kiropraktisk vård hos MJ Kiropraktik innebär att du investerar i din rörlighet, minskar värk och skapar en bättre vardag. Varje steg du tar med oss är en investering i ditt välmående.

Bilder

Medlem i Kiropraktiska Föreningen i SverigeMedlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige
Detaljer och kontakt