1. Hem
  2. Kiropraktik Täby

MJ Kiropraktik

betyg4.7 Fantastiskt bra(51 betyg)
Saluvägen 1, 187 66, Täby
Välkommen till leg. Kiropraktor Michael Johansson Jag har varit verksam som kiropraktor i mer än 20 år och har samlat på mig en stor erfarenhet av smärtor från ryggen och nacken. Till leg. kiropraktor Michael Johansson söker patienter som vill få hjälp med både akuta och kroniska besvär.
9506

Boka tjänst

Behandlngar

  • Kiropraktor behandling
    30 minuter, 700 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Michael Johansson
4.7
(51 betyg)
Leg. Kiropraktor
Jag är mycket glad över mitt val att utbilda mig till kiropraktor. Mitt mål är att hjälpa mina patienter att uppnå en bättre hälsa genom kiropraktorbehandling och råd kring förebyggande övningar. Utöver behandling ger jag information om hur kroppen fungerar samt varför det är viktigt att serva kroppen med regelbunda goda vanor.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
51 betyg
Mario l.
till Michael Johansson
Han behandlade mig väldigt bra, höll schemat och mina förväntningar 👌

Visa mer

Sten M.
till Michael Johansson
Kunnig och noggrann

Visa mer

Johan W.
till Michael Johansson
Micke kan både skelettet och mjukdelarna. Han fixade en frozen shoulder, kotor i rygg/nacke samt gav mig träningstips för att förebygga.

Visa mer

Johan K.
till Michael Johansson
Bra

Visa mer

Om företaget

Till leg. kiropraktor Michael Johansson söker patienter som vill få hjälp med både akuta och kroniska besvär. Vi erbjuder professionell behandling för ryggsmärtor, både från degenerativa sjukdomar och skador i ryggraden och armar eller ben. Till mig kommer både de som har fått ont i samband arbetet såväl som från sin idrott/motion eller bara vill prestera bättre! Jag som driver kliniken har har arbetat som kiropraktor i mer än 20 år och har samlat på mig en stor erfarenhet. Sluta kämpa i smärta och obehag. Låt oss vara din partner på vägen till bättre hälsa och välmående. Kontakta oss idag för att boka din första behandling och låt oss hjälpa dig att uppnå en smärtfri och aktiv vardag!

Bilder

Medlem i Kiropraktiska Föreningen i SverigeMedlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige
Detaljer och kontakt