1. Hem
 2. Massage Göteborg

NEFS (Ullevikliniken)

betyg4.7 Fantastiskt bra(358 betyg)
Eva Rodhes gata 8, 411 11, Göteborg
Massage har bedrivits i olika former de senaste 2000 åren. Jag följer traditionen av den svenska klassiska massagen som Pehr Henrik Ling utvecklade. Beroende på hur massagen utförs kan den med hårt tryck och kraftiga tag närma sig idrottsmassage eller med mjuka strykningar, vaggningar och lätta akupressurstimuleringar närma sig en spa-känsla. Eftersom jag arbetar med hela spektrat så kan massagen enkelt anpassas efter just dina behov. Har man haft problem under en längre tid så behövs det oftast mer än en behandling för att det skall bli bra. Då ett av mina mål är att vi arbetar tillsammans med dina behov, rekommenderar jag för förstagångsbesökare minst 40 min men helst 55 min för att gå igenom dessa ordentligt. Tillsammans hittar vi en behandling som passar just dina behov och önskemål. Triggerpunktsbehandling och stretch är kompletterande kroppsterapeutiska tekniker som jag också använder. Massage är ett bra komplement till träning och kan förebygga skador, lindra träningsvärk och öka din prestationsförmåga. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar (kontorsnacke), nackspärr, ryggskott/ischias, trötta ryggar, spänningshuvudvärk mm. Regelbunden massage kan hålla borta trötthet och smärta och bidra till att du känner dig rörligare och mer avslappnad. Jag är diplomerad massageterapeut från Hälsoteket - akademin för medicinska utbildningar och certifierad massör från Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Sedan 2013 har jag arbetat både som anställd massör och som egenföretagare inom företagsmassage. 2014 vidareutbildade jag mig inom Oncology Massage (massage för cancerdrabbade) via Oncology Massage Education Associates. Utbildningen gav en förståelse till de besvär man kan tvingas leva med även efter en avslutad cancerbehandling, tex ödem, skadade vävnader och nedsatt rörlighet i vissa leder. Vet du med dig att du eller någon du känner passar in på det här, boka gärna Oncology Massage så tar vi resten när du kommer. Massagen sträcker sig från beröring och lätta strykningar till mjukare klassisk massage beroende på vilka besvär som beskrivs. Min utbildning till gravidmassör via Behandlingsteam John Carrier innehåller även handledda tillfällen, vilket gör att jag just nu även erbjuder elevbehandlingar för gravida. Maila anita@nefs.se för mer information!
11653

Boka tjänst

Djup klassisk massage

 • Djup klassisk massage 55 min
  60 minuter, 870-970 krMer info
  Boka
 • Djup klassisk massage 40 min
  45 minuter, 730-830 krMer info
  Boka
 • Djup klassisk massage 25 min
  30 minuter, 565-665 krMer info
  Boka

Klippkort från samarbetspartners

 • Klippkort via Hälsoresurs - 40 min
  40 minuterMer info
  Boka
 • Klippkort via Hälsoresurs - 25 min
  25 minuterMer info
  Boka

Oncology Massage

 • Oncology Massage 60 min
  60 minuter, 870-970 krMer info
  Boka
 • Oncology Massage 45 min
  45 minuter, 730-830 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Anita Jonsson
4.7
(358 betyg)
Med. Massageterapeut och Cert. Massör

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
358 betyg
Joachim H.
till Anita Jonsson
Anita är otroligt bra.

Visa mer

Anna B.
till Anita Jonsson
Bad om ett behandlande massage och fick en också! Riktigt proffsigt, det kändes att hon hade koll på muskulaturen. Nacken stack ut som särskilt duktigt, rekommenderar för de som har nackspänningar runt hela eller sidorna av halsen där många massörer har svårt att massera. Det. finns många känliga strukturer ust där med artärer och nerver som vevar igenom, men det kändes väldigt tryggt i Anitas händer. Tack för massagen Anita! (Ex massören Anna)

Visa mer

Marika R.
till Anita Jonsson
Alltid supernöjd

Visa mer

Birgitta E.
till Anita Jonsson
Anita vet vad som behövs

Visa mer

Om företaget

Jag erbjuder massage i fina centrala lokaler. Du finner mig på Ullevikliniken, mitt emot gamla GP-huset och bakom Scandic Crown. Massagen som jag utför är framförallt klassisk massage, med tryck efter behov. Jag är diplomerad massageterapeut från Hälsoteket - akademin för medicinska utbildningar och certifierad massör från Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, 2013. Företagsnamnet är delvis en vinkning till min norrländska uppväxt. ;-)

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • TisStängd
  • Ons09:00 - 14:00
  • Tor14:00 - 20:00
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 0311255 XXVisa nummer

 • Eva Rodhes gata 8, 411 11, Göteborg