1. Hem
 2. Hälsa Vendelsö

NS Fitness Hälsa & Massage

betyg4.8 Fantastiskt bra(22 betyg)
Almvägen 7, 136 71, Vendelsö
Vill du boka massage hos mig, klicka HÄR: https://www.bokadirekt.se/places/vendels%C3%B6kliniken-4689?sr=58526 Besök oss gärna på  Facebook och Instagram: https://www.facebook.com/nsfitness.se/about/?ref=page_internal  https://www.instagram.com/nsfitnesshalsamassage/ Det är jag som är Natasa Sillén och är Grundaren för NS Fitness . Jag är utbildad Lic. Personlig Tränare och- kostrådgivare, Funktionell tränare och Licencierad massage terapeut , behandlar triggerpunkter och som älskar sitt jobb!!! Allt började en sen höst kväll i november 2012.Jag låg i min säng och kollade runt på Facebook, då jag såg en vän som ”gillat” ett inlägg…BOOT CAMP ” Garanterade resultat på 6 veckor” stod det! Då tänkte jag: (som många andra gör) Åh, snabba resultat. Nån som står och skriker, säger vad man ska göra. Skönt å slippa tänka själv!Jag tog beslutet att anmäla mig utan att tänka efter utan bara GÖR… Dan efter ringde jag och avbokade min Gastric bypass konsultation och bestämde mig för att göra det själv!  ”Kan andra så kan jag”, tänkte jag! Och sen den dagen har jag Bootcampen att tacka för mina – 30 kg. Jag älskar Boot Camp träning! Det bästa jag gjort även om vägen dit varit mycket gråt, kräkningar, jobbiga även psykiskt och fysiskt.Men jag gav aldrig upp! I JUST LOVE IT!!!! Idag är jag Certifierad Kost och- träningskonsult och gått min utbildning på The Academy. Det är en komplett utbildning inom träningsbranschen i detta ingår Internationell Licens. Jag har även utbildat mig till massageterapeut i Svenska Klassisk massage samt en påbyggnadskurs för triggerpunkter. Det bästa med detta är att jag hittat nåt som jag brinner för och som förändrade hela mitt liv och det ångrar jag inte en sekund. Det jag/vi vill och gör är att hjälpa andra som behöver lyckas nå sina mål och underlätta vägen dit!

Boka tjänst

Bootcamp

 • Bootcamp pass BRONS
  60 minuter, KostnadsfriMer info
 • Bootcamp pass GULD
  60 minuterMer info
 • Bootcamp pass SILVER
  60 minuterMer info
 • 10-Klippkort
  60 minuter, 150 krMer info
 • Prova-på-pass
  60 minuter, KostnadsfriMer info
 • En-gångs-pass Valfri dag
  60 minuter, 185 krMer info

utövare

noImage
Natasa Sillén
4.8
(22 betyg)
Personlig tränare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
22 betyg
Sanne K.
till Natasa Sillén
En fantastisk tränare som gör att man känner sig trygg i sin träning.

Visa mer

Roger H.
till Natasa Sillén
Härlig pulshöjande träning i en peppande miljö.

Visa mer

Carola O.
till Natasa Sillén
Skönt att träna ute

Visa mer

Eva S.
till Natasa Sillén
Natasa är en hård coach med ett stort hjärta, bästa kombinationen. Träningen passar både nybörjare och dom som har tränat i flera år. Lika nöjd efter varje pass!

Visa mer

Om företaget

Våra BootCamp hålls utomhus året runt.Oavsett väder!... Ja , och det går utmärkt :). Namnet Boot Camp kanske skrämmer en del av er, men sanningen är, att det är en träningsform som är tuff, jobbig och intensiv. Men ger också snabba resultat på bara några veckor. Vi anser att träningen ska vara rolig, varierande , hård, tuff , motiverande och samtidigt utmanande för individen. Innebörden av funktionell träning är att man arbetar med flera muskelgrupper samtidigt för att förbättra balans, smidighet, styrka, koordinationsförmåga, samt kondition. Vi använder oss av basövningar , styrkeövningar och genom att hålla en hög disciplin i mitt sätt att träna får deltagarna mer ork och push i träningen, därmed får man bättre resultat. Vi hämtar mycket inspiration från Crossfit världen. Därför har vi nu byggt en egen crossfit box på min garageuppfart som vi kallar för NS Crossbox. Där har vi även concept roddmaskin och en Thor airbike. Den här typen av träning passar alla typer av människor oavsett om du söker viktnedgång/viktökning, att bli starkare, mer explosiv eller bara ett sätt att underhålla kroppen med bra träning. Det är också ett mycket bra komplement till de som redan tränar regelbundet eller söker variation i sin träning. Gruppträning som kan bestå av funktionell träning, tabata, crossfit, cirkelträning, stryka, kondition, intervall, löpning. Med samt utan redskap. Vi anordnar även träningsresor till Cypern på vår och höst. Mejla för mer info. Gå in och gilla oss på facebook : https://www.facebook.com/nsfitness.se/about/?ref=page_internal instagram: https://www.instagram.com/nsfitnesshalsamassage/

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Varierande öppet tider . Kontakt mig för en passande tid.
 • 07053665 XXVisa nummer

 • Almvägen 7, 136 71, Vendelsö