Vad vill du boka?


Vi utför våra ansiktsbehandlingar med ekologiskt certifierade ESSE, en probiotisk hudvårdsserie som skapar en optimal balans av mikrober (bakterier). Veganmärkt, ekocertifierade samt rättvisemärkt. Världens första och ledande märke inom probiotisk hudvård. Vår idé sedan starten 2016 har varit att kombinerat ekovärldens holistiska tänk med marknadens mest effektiva apparatur. 

Vi som arbetar här är alla certifierade auktoriserade hudterapeuter.  Carolina  är aukt hudterapeut med inriktning näringslära, dipl reikihealing steg 1 och 2, dipl Naturligfaceliftmassage, dipl ansiktszonterapi. Vårt  mål är att  ge våra kunder bästa möjliga resultat och samtidigt kunna uppleva en djup avkoppling. Välkommen till salongen som alltid sätter kunden i fokus.


Just nu prova på vår senaste behandling : Repair, microdermabrasion och rött collagenstimulerande och läkande rött ljus i 20 min. Under tiden får kunden lyssna på ett meditationsband så kraftfullt att 20 min motsvarar 4 h nattsömn. Allt för att få kroppen att gå över till det parasympatiska läget och gå över till reparationsmode.  60 min 998kr intropris! 
 Boka din behandling här, eller kontakta oss på: nuevidasalong@gmail.com eller på  08 640 30 05.


Varmt välkommen till Nuevida hudvård salongen som arbetar resultatinriktat  med känsla. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Med Carolina, reikihealing, egenutformad lyftande massage.

När du vill känna dig som pånyttfödd.
Unik behandling som bara kan fås på nuevida för här finns Carolina som har utformat denna behandling där hon på ett innovativt sätt har samlat all sin kunskap om huden och olika massagetekniker och utformat en egen teknik. Detta tillsammans med hudvärldens främsta ekolyx, Esse, skapade efter nobelprisad forskning om vårt biom Samt healing har utformat denna, nuevidas mest populära behandlingssignun. Utföres bara av
Carolina, aukt hudterapeut med inriktning näringslära,
dipl ansiktszonterapeut, dipl naturligfaceliftmassage, dipl reikihealing.
Nuevidas framgångsrika unika behandling. Ansiktsbehandling 90 min med Esse produkter och en kombination av mask/naturlig faceliftmassage/reikihealing. Behandling speciellt anpassad för att ge kropp och själ ny energi.
Ger ny energi till både kropp och själ.
Microneedling med reikikraftens helande kraft. En unik och mycket populär behandling som bara finns hos oss. Du microneedlingens hela kraftfullt föryngrande behandling som sätter igång kollagen och elastin samt reikihealings reparerande och läkande effekter. Fördelarna är att din hud läker snabbare i och med att healingens helande effekter.

Bara på Nuevida

Esse produkter och ultraljud som både djuprengör och fungerar som inslussning . För dig med känslig hy som vill ha mesta möjliga resultat utan att skada huden. Ingår, dubbbelrengöring, ultraljud, porrengöring ifall det behövs och sedan mask, lymfdränage och i slussning med ultraljud. Till sist nack och decolletagemassage för en riktigt lyxig och underbar harmonisk känsla.
Esseprodukter som individanpassas, peeling och microdermabrasion, och rött ledljus 20 min. Reparende och återuppbyggande behandling som är till för att ge cellerna kraft att leva upp igen! Under tiden collagens stimuleras får du lyssna på ett meditationsband på 20 min som motsvarar 4 h nattsömn!
Allt för att höjdplatå kroppen att reparera sig självt.

För ett lyft lägg till microström i 20 min för 300kr extra. Skriv det bara i din bokning.
Restore
80 min 1.495,00 kr Mer info
Unik Nuevida behandling
Består av peeling, microström, röttledljus

Behandling som rengör på djupet, ökar cellförnyelsen,
Ökar spänsten och sätter igång kolllagenbyggandet.
Passar alla som vill ha mesta möjliga resultat utan invasiva
Behandlingar. Allt i denna behandling är till för ge huden ny styrka och energi att bygga upp sig själv. Du ger musklerna en riktig boost, kollagenbyggandet sätts igång och allt gammalt
är ett minne blott. Bara ny hud med ny styrka. Du kommer garanterat kunna se skillnad. Behandlingen görs bara med Esse produkter.
Ny behandling! Nuevida express. 40 min , 450kr. Med esse produkter. Rengöring, analys, peeling, massage, mask och eftervårdande produkter. #nuevidaexpress#lunchbehandling#testapå#provapå#esseskincare #esseprobioticskincare
Peeling + microdermabrasion + NBE 1000

Nbe1000 super facelift behandling har nu blivit annu bättre med
Skonsam men effektiv diamantmicrodermabrasion. (Peeling)

Denna behandling är för alla som vill ha en föryngring av huden, ta bort döda hudceller få en fantastisk lyster, stimulera produktionen av elastin och kollagen som gör huden fast och elastisk, få bort pormaskar och tilltäppta porer, få en återfuktad hud och ett lyft!

Diamond dermabrasion är ett toppmodernt microdermabrasion system som har kombinationen av laserskurna diamanter och vakuum.

Microcurrent är vad alla i usa gör som blivit över 50 år gamla och fortfarande ser naturligt snygga ut! Microcurrent är en metod att ge musklerna spänst och energi. Känns inget och resultatet ses med en gång.


NBE 1000 är metoden som kallas ”Ansiktslyftet utan kniv”. Helt utan nålar, smärta och biverkningar känns behandlingen mycket behaglig att få och upplevs utöver dess fantastiska resultat som en energigivande massage. Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 1000. Huden triggas på så vis att förbättras inifrån och ut.

Passar dig som vill se effekt från en enda behandling.

Klassiska Ansiktsbehandlingar

En perfekt behandling för dig som vill motverka för tidiga, onödiga ålderstecken från tex torrhet i huden.

I behandlingen används kraftfulla och effektiva produkter från ESSE som verkar på djupet.
Du får; dubbelrengöring, peeling, jontofores med en gelé från ESSE som fyller på fukten i din hud, lifting massage och två helt nya produkter - Eye contour mask & Intensity mask från ESSE.
Ögonmasken arbetar på kråksparkar, mörka ringar och svullnader med hjälp av djävulsklo och kigelia bl.a.
Med extrakt från Parakrasse har Intensity mask en avslappnande effekt på musklerna som påminner om den hos Botox. Den stramar även upp huden och slätar ut linjerna. Resultatet av masken sitter i upp till 24 timmar!

Behandlingen avslutas med ansiktsvatten, serum ,ögonkräm och ansiktskräm.

Din hud kommer stråla av lyster och fukt och du kan räkna med att du ser resultat efter denna behandling.

Du får även rekommendationer på hemmaprodukter så du kan behålla resultatet till nästa behandling.
Klassisk behandling som innehåller rengöring, peeling, hudanalys, porrengöring och/eller massage, ögonmask, ansiktsmask , nack och decolletagemassage samt avslutande produkter.
Behandlingen för dig som vill ha mer avslappning/mer portömning.
Behandlingen inleds med en hudanalys, rengöring, därefter värms huden upp med hjälp av ånga, huden peelas och en portömning utförs om så önskas. Nästa steg är välgörande ansiktsmassage följt av en ansiktsmask anpassad för just din hudtyp.

Ögonbrynen plockas om du önskar. Behandlingen avslutas med en välgörande fuktkräm.

Avancerade Ansiktsbehandlingar

Fire and Ice är en kraftfull och lyxig behandling som ger synliga och långsiktiga förbättringar av hudens struktur och utseende. Grundstenarna i denna fantastiska behandling är två olika masker en värmande och en svalkande som ger fantastisk lyster, boostar huden med bland annat fruktsyror, vitaminer, antioxidanter hyaluronsyra, Aloe Vera och grönt te. Behandlingen görs med en exklusiv hudvårdsserie från iS Clinical. Behandlingen är särskilt lämplig för:

*Reduktion av fina linjer och för att få en jämnare yta av huden

* Återuppbygga trött och skadad hud

* Hyperpigmentering

* Acne och minskning av öppna porer

* Fuktgivande och ger ett antioxidantskydd
Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.
Detta är en kombibehandling där man först utför en multineedling-behandling som ger flera tusen nålstick per minut. Efteråt utför Infuzion-behandlingen där man slussar in vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Behandlingen ger en ökad kollagenstimulering!

Pris 3290.

Vid kur om 3 gånger erbjuder vi reducerat pris, kontakta oss
Infuzion skinbooster med en kraftfull peeling/microdermabrasion som är anpassad efter hudtyp därefter slussas hyaluronsyra ner i huden med hjälp av galvaniserad ström

Pris 2300kr.

Vid kur om 3 gånger erbjuder vi reducerat pris.
Rengöring, hudanalys, aha-pensling, 20 minuters ansiktsmassage, mask och eftervårdande produkter.
NBE 1000
75 min 1.298,00 kr Mer info
Rengöring, peeling, NBE 1000 och eftervårdande produkter.

NBE 1000 är metoden som kallas ”Ansiktslyftet utan kniv”. Helt utan nålar, smärta och biverkningar känns behandlingen mycket behaglig att få och upplevs utöver dess fantastiska resultat som en energigivande massage.

Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 1000. Huden triggas på så vis att förbättras inifrån och ut.

Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling, då huden känns full av lyster och mer elastisk, slätare och fastare. Från den femte behandlingen sätts kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna ökar syre- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler och fukthalten i huden. Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks.

Behandlingsområden för ansiktet
-Hudföryngring och lyft
-Rynkor
-Dubbelhaka
-Mörka ringar under ögonen
-Rosacea & Couperoser
-Acne
-Porreducering
-Hyperpigmentering

NBE 1000 kan göras som en enstaka behandling eller i kur 5 eller 10 gånger.
Rengöring, vävnadsdränage, microdermabrasion. Behandlingen avslutas med lätt massage och en ansiktsmask. Resultatet blir en jämn, fyllig och strålande hud.
Tillför musklerna och huden energi i pulserande mikroström.
Är som ett riktigt jobbigt workoutpass för huden. Resultatet blir en smidigare och fastare hud.
Detta i kombination med att Bt- micro även aktiverar produktionen av kollagen och bindväv gör att huden blir fräschare, lenare, fastare och spänstigare.

Du får en plumpad hud med ett ungdomligare utseende.

Metoden bygger på över 20 års forskning av den kända läkaren Dr Axel Bernhard. Inledningsvis gör man en intensivbehandling på ungefär 4-6 ggr som sedan följs upp var 6-18:e månad för att bibehålla resultatet. Bt- micro är en behaglig avslappnande, helt smärtfri och naturlig elektrostimuleringsmetod.

Effektiva antiageprodukter bör användas som komplement för bästa resultat..

Detta ingår; rengöring, peeling, Bt- micro, lugnande mask och eftervårdande produkter.

Tillägg till ansiktsbehandling

En mordern högteknologisk ljusbehandling, Omega Light Low Level LED Theraphy som ger fantastiska resultat. Det är en effektiv LED behandling som behandlar olika hudproblem och förstärker effekten av behandligar som, Dermapen, AHA Kemisk och microdermabrasion. Omega Light rekommenderas även i kombination med alla typer av ansiktsbehandlingar och har ett föryngrande syfte. Man kan göra en enstaka behandling eller kurbehandlingar.
VAD ÄR OMEGA LIGHT?
Omega Light Low Level LED Theraphy är en innovativ ljusbehandling som har fyra olika LED-ljus; rött, blått, grönt och gult. Vissa färger kan man även kombinera för att skräddarsy hudvårdsbehandlingen efter patientens hudtyp och behov. Den kan med fördel användas tillsammans med en gelmask
VAD GÖR OMEGA LIGHT?
Behandlar olika hudproblem med LED-ljus
Ger huden lindring och snabb återhämtning efter intensiva behandlingar (peeling, laser, needling, microneedling, dermafix, dermapen)
Stimulerar cellförnyelsen
Förbättrar blodcirkulationen
Reglerar talgproduktionen
Behandlar olika hudproblem med LED-ljus
Ger huden lindring och snabb återhämtning efter intensiva behandlingar (peeling, laser, needling, microneedling, dermafix, dermapen)
Stimulerar cellförnyelsen
Förbättrar blodcirkulationen
Reglerar talgproduktionen
Rött ledljus, fuktighetsgivande serum och meditation. 20 min
Ger både kropp och själ ny kraft. Meditationsprogrammet jag använder har 10 års forskning bakom sig och 20 min motsvarar 4 h nattsömn. Perfekt som tillägg till alla behandlingar. Vill du boka 60 min behandling finns denna behandling i Repair treatment för 998kr .
Esses ”fillers utan nålar” engångsampuller som barafinns under behandling och kostar 180kr. Kan väljas som tillägg .
Finns olika sorter för olika ändamål, tex, hyaluronic-lågmolukulärt
Hyaluronsyra för djup återfuktning, intensity- naturligt botox stramar upp och effekten håller i sin i 24 h.
Stryrketräning för ansiktet, känns inget med ger resultatet syns direkt efter en behandling. Hollywoodstjärnornas hemlighet !
Görs av alla tjusiga stjärnor runt 50 som inte ser naturligt
Vackra ut, tex Jennifer Lopez, Jennifer Aniston.
Som koffein för ditt ansikte, dina drag sätts på plats och allt hamnar lite högre upp.
Avslappnande ryggmassage före din ansiktsbehandling för att
Slappna av och få lite behandling av en ofta bortglömd kroppsdel.
Bara fransfärg i ansiktsbehandling 250 kr
Bara brynfärg i ansiktsbehandling 250 kr
En extra djupgående AHA peeling från ekologiska "Maria Åkerberg"
Det är en naturlig mjölksyra som passar dessa hudtyper: torr, fet, äldre hud, normal, lätt känslig, fuktfattig.
Den stärker huden och ger lyster, motverkar pormaskar och finnar m.m.
Den innehåller även aloe vera som lugnar huden.

Kombinera gärna med Tillägget C-vitamin serum och Spirulina mask!
För en extra djuprengörande effekt. Din hud blir slätare och renare.
För dig som vill ha porrengöring i din NBE 1000 behandling.

Massage

25 min ljuvlig, lugnande, avslappnande ryggmassage som kan bokas ensamt eller innan en ansiktsbehandling.
Tips! Lägg till peeling på ryggen innan för 100 kr extra.

Övriga behandlingar

Dina bryn formas till en snygg form och dina ögon får på så sätt ett lyft!
Vi tar fram det vackra i dig med hjälp av Maria Åkerbergs ekoloiska make up.
Du får lära dig hur du ska lägga make up hemma sedan och du får hjälp med de rätta färgerna för just dig.
Dina bryn färgas i önskad färg sedan formas de till fin form.
Fransfärg
30 min 350,00 kr
Dina fransar och bryn får fin färg och sedan formas dina bryn till önskad form.
Ditt ansikte har fått ett lyft!
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Nuevida

VARMT VÄLKOMMEN
till Nuevida, hudvårdssalongen för din harmoni! Vi kombinerar marknadens främsta avancerade hudvårdsapparatur
med ett helhetssyn på kroppen. Hos oss får både kropp och själ vila och ny energi.


Resultat och känsla sedan 2016!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider
Tis 12-18
Ons 12-18
Tors 12-18
Fre12-19

Övrig tid enligt överensstämmelse.
Adress
Swedenborgsgatan 5B
118 48 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗