Vad vill du boka?


Vi utför våra ansiktsbehandlingar med ekologiskt certifierade ESSE, en probiotisk hudvårdsserie som skapar en optimal balans av mikrober (bakterier). Veganmärkt, ekocertifierade samt rättvisemärkt. Världens första och ledande märke inom probiotisk hudvård. Vår idé sedan starten 2016 har varit att kombinerat ekovärldens holistiska tänk med marknadens mest effektiva apparatur. Vi som arbetar här är alla certifierade hudterapeuter.  Carolina  är aukt hudterapeut med inriktning näringslära, dipl reikihealing steg 1 och 2, dipl Naturligfaceliftmassage, dipl ansiktszonterapi. Annie är aukt hudterapeut . Vårt mål är att  ge våra kunder bästa möjliga resultat och samtidigt kunna uppleva en djup avkoppling. Välkommen till salongen som alltid sätter kunden i fokus.


Nyhet!! Nu kan vi erbjuda förstklassig Lashlift behandling med keratin. Marknadens hetaste behandling.  Prova på pris hos Annie 699kr för lashlift med keratin och fransfärg. 
 Boka din behandling här, eller kontakta oss på: nuevidasalong@gmail.com eller på  08 640 30 05.


Varmt välkommen till Nuevida hudvård salongen som arbetar resultatinriktat  med känsla. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

OKTOBER

Underbart ljuvlig naturlig faceliftmassage med naturliga oljor från meamina. Denna behandling är främst för dig som är väldigt stressad och behöver koppla av. Vi masserar ansikte, skalp, decolletage, nacke, armar och händer. Vi använder även guasha för att sätta igång blodcirkulationen i ansiktet.
Vi rengör och peelar ansiktet med Esse.
Med Annie
Vi använder en av marknadens främsta produkter,
Bexter by Elisabeth Bexter , Prisbelönad svensk lashstylust.
Resultaten är de bästa vi sett! Prova på pris 699kr inkl keratin och Frans och brynfärg!tar ca 70 min
Med Annie. Ultimata ”sköna ansiktslyftet” styrketräning med microström
Och sedan nbe1000 som lyfter dina drag och rensar upp från slaggämnen, bakterier och annat vi inte vill ha. För att riktigt få en njutningsstund börjar vi med ryggmassage 20 min kostnadsfritt.
Skinenergy treatment handlar om att väcka våra celler till liv igen, ge dom ny energi att verka som de gjorde när vi var unga.
Helt naturligt och känns ingenting! Peeling med ultraljud,
Stryketräning med mikroström och slutligen inslussning /jontofores med galvanisk ström samt en läkande
Fuktighetsgivande eko sheetmask. Boka carolina eller Annie.

Bara på Nuevida

Vi har gått en kurs som lär ut naturligfaceliftmassage med ekologiska oljor från Meamina. Denna massage fokuserar på ansiktet men även nacken, decolletage, skalp, armar och händer. Kunden får välja ansiktsolja- antiage eller moisturising
samt kroppsolja - lavendel eller energising. Det blir både aromaterapi för alla sinnen och djupverkande ämnen för huden.
Rengöring och peeling kommer från esse samt eftervårdsprodukter. Välkommen att verkligen uppleva denna njutningsfulla och djupt avkopplande behandling för alla sinnen.
Ny behandling! Nuevida express. 40 min , 450kr. Med esse produkter. Rengöring, analys, peeling, massage, mask och eftervårdande produkter. #nuevidaexpress#lunchbehandling#testapå#provapå#esseskincare #esseprobioticskincare
När du vill känna dig som pånyttfödd.
Unik behandling som bara kan fås på nuevida för här finns Carolina som har utformat denna behandling där hon på ett innovativt sätt har samlat all sin kunskap om huden och olika massagetekniker och utformat en egen teknik. Detta tillsammans med hudvärldens främsta ekolyx, Esse, skapade efter nobelprisad forskning om vårt biom Samt healing har utformat denna, nuevidas mest populära behandlingssignun. Utföres bara av
Carolina, aukt hudterapeut med inriktning näringslära,
dipl ansiktszonterapeut, dipl naturligfaceliftmassage, dipl reikihealing.
Ultraljudspeeling, microström och inslussning med jontofores och lyxig eko sheetmask.

Rengöring, styrketräningansiktet och en massa nyttigheter som hyaluronsyra och vitaminer som slussas ner i huden.

Helt smärtfri behandling som känns väldigt behaglig och
Fungerar helt naturligt. Prova alla stjärnors hemlighet som får
dem att bevara sin ungdomliga energi!
Görs med fördel i kur på minst 5ggr. en gång i veckan för bästa resultat. Vid kur kostar första gången 1198kr och därefter 400kr per behandling.
En superbehandling som inte känns men syns! Behandlingen sker i tre steg. 1. Rengöring 2. Styrketräning för ansiktet med microström 3 Nbe1000 som lyfter och rengör på insidan. Maximal collagenstimulering, lyster och jämnare hudton. Kan göras direkt innan festen eller för mer hållbart resultat som en kur på 5 gånger. Intro pris 1595kr 75 min.
Nuevidas framgångsrika unika behandling. Ansiktsbehandling 60 min med Esse produkter och en kombination av mask/naturlig faceliftmassage/reikihealing. Behandling speciellt anpassad för att ge kropp och själ ny energi.
Ger ny energi till både kropp och själ.
Microneedling med reikikraftens helande kraft. En unik och mycket populär behandling som bara finns hos oss. Du microneedlingens hela kraftfullt föryngrande behandling som sätter igång kollagen och elastin samt reikihealings reparerande och läkande effekter. Fördelarna är att din hud läker snabbare i och med att healingens helande effekter.
Diamond dermabrasion + NBE 1000

Nbe1000 super facelift behandling har nu blivit annu bättre med
Skonsam men effektiv diamantmicrodermabrasion. (Peeling)

Denna behandling är för alla som vill ha en föryngring av huden, ta bort döda hudceller få en fantastisk lyster, stimulera produktionen av elastin och kollagen som gör huden fast och elastisk, få bort pormaskar och tilltäppta porer, få en återfuktad hud och ett lyft!

Diamond dermabrasion är ett toppmodernt microdermabrasion system som har kombinationen av laserskurna diamanter och vakuum.

NBE 1000 är metoden som kallas ”Ansiktslyftet utan kniv”. Helt utan nålar, smärta och biverkningar känns behandlingen mycket behaglig att få och upplevs utöver dess fantastiska resultat som en energigivande massage. Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 1000. Huden triggas på så vis att förbättras inifrån och ut.

Klassiska Ansiktsbehandlingar

En perfekt behandling för dig som vill motverka för tidiga, onödiga ålderstecken från tex torrhet i huden.

I behandlingen används kraftfulla och effektiva produkter från ESSE som verkar på djupet.
Du får; dubbelrengöring, peeling, jontofores med en gelé från ESSE som fyller på fukten i din hud, lifting massage och två helt nya produkter - Eye contour mask & Intensity mask från ESSE.
Ögonmasken arbetar på kråksparkar, mörka ringar och svullnader med hjälp av djävulsklo och kigelia bl.a.
Med extrakt från Parakrasse har Intensity mask en avslappnande effekt på musklerna som påminner om den hos Botox. Den stramar även upp huden och slätar ut linjerna. Resultatet av masken sitter i upp till 24 timmar!

Behandlingen avslutas med ansiktsvatten, serum ,ögonkräm och ansiktskräm.

Din hud kommer stråla av lyster och fukt och du kan räkna med att du ser resultat efter denna behandling.

Du får även rekommendationer på hemmaprodukter så du kan behålla resultatet till nästa behandling.
Klassisk behandling som innehåller rengöring, peeling, hudanalys, porrengöring och/eller massage, ögonmask, ansiktsmask samt avslutande produkter.
Behandlingen för dig som vill ha mer avslappning/mer portömning.
Behandlingen inleds med en hudanalys, rengöring, därefter värms huden upp med hjälp av ånga, huden peelas och en portömning utförs om så önskas. Nästa steg är välgörande ansiktsmassage följt av en ansiktsmask anpassad för just din hudtyp.

Ögonbrynen plockas om du önskar. Behandlingen avslutas med en välgörande fuktkräm.

Avancerade Ansiktsbehandlingar

Fire and Ice är en kraftfull och lyxig behandling som ger synliga och långsiktiga förbättringar av hudens struktur och utseende. Grundstenarna i denna fantastiska behandling är två olika masker en värmande och en svalkande som ger fantastisk lyster, boostar huden med bland annat fruktsyror, vitaminer, antioxidanter hyaluronsyra, Aloe Vera och grönt te. Behandlingen görs med en exklusiv hudvårdsserie från iS Clinical. Behandlingen är särskilt lämplig för:

*Reduktion av fina linjer och för att få en jämnare yta av huden

* Återuppbygga trött och skadad hud

* Hyperpigmentering

* Acne och minskning av öppna porer

* Fuktgivande och ger ett antioxidantskydd
Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.
Detta är en kombibehandling där man först utför en multineedling-behandling som ger flera tusen nålstick per minut. Efteråt utför Infuzion-behandlingen där man slussar in vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Behandlingen ger en ökad kollagenstimulering!

Pris 3290.

Vid kur om 3 gånger erbjuder vi reducerat pris, kontakta oss
Infuzion skinbooster med en kraftfull peeling/microdermabrasion som är anpassad efter hudtyp därefter slussas hyaluronsyra ner i huden med hjälp av galvaniserad ström

Pris 2300kr.

Vid kur om 3 gånger erbjuder vi reducerat pris.
Rengöring, hudanalys, aha-pensling, 20 minuters ansiktsmassage, mask och eftervårdande produkter.
NBE 1000
75 min 1.298,00 kr Mer info
Rengöring, peeling, NBE 1000 och eftervårdande produkter.

NBE 1000 är metoden som kallas ”Ansiktslyftet utan kniv”. Helt utan nålar, smärta och biverkningar känns behandlingen mycket behaglig att få och upplevs utöver dess fantastiska resultat som en energigivande massage.

Med hjälp av ett elektromagnetiskt system sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 1000. Huden triggas på så vis att förbättras inifrån och ut.

Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling, då huden känns full av lyster och mer elastisk, slätare och fastare. Från den femte behandlingen sätts kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna ökar syre- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler och fukthalten i huden. Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks.

Behandlingsområden för ansiktet
-Hudföryngring och lyft
-Rynkor
-Dubbelhaka
-Mörka ringar under ögonen
-Rosacea & Couperoser
-Acne
-Porreducering
-Hyperpigmentering

NBE 1000 kan göras som en enstaka behandling eller i kur 5 eller 10 gånger.
Rengöring, vävnadsdränage, microdermabrasion. Behandlingen avslutas med lätt massage och en ansiktsmask. Resultatet blir en jämn, fyllig och strålande hud.
Tillför musklerna och huden energi i pulserande mikroström.
Är som ett riktigt jobbigt workoutpass för huden. Resultatet blir en smidigare och fastare hud.
Detta i kombination med att Bt- micro även aktiverar produktionen av kollagen och bindväv gör att huden blir fräschare, lenare, fastare och spänstigare.

Du får en plumpad hud med ett ungdomligare utseende.

Metoden bygger på över 20 års forskning av den kända läkaren Dr Axel Bernhard. Inledningsvis gör man en intensivbehandling på ungefär 4-6 ggr som sedan följs upp var 6-18:e månad för att bibehålla resultatet. Bt- micro är en behaglig avslappnande, helt smärtfri och naturlig elektrostimuleringsmetod.

Effektiva antiageprodukter bör användas som komplement för bästa resultat..

Detta ingår; rengöring, peeling, Bt- micro, lugnande mask och eftervårdande produkter.

Tillägg till ansiktsbehandling

Esses ”fillers utan nålar” engångsampuller som barafinns under behandling och kostar 180kr. Kan väljas som tillägg .
Finns olika sorter för olika ändamål, tex, hyaluronic-lågmolukulärt
Hyaluronsyra för djup återfuktning, intensity- naturligt botox stramar upp och effekten håller i sin i 24 h.
Stryrketräning för ansiktet, känns inget med ger resultatet syns direkt efter en behandling. Hollywoodstjärnornas hemlighet !
Görs av alla tjusiga stjärnor runt 50 som inte ser naturligt
Vackra ut, tex Jennifer Lopez, Jennifer Aniston.
Som koffein för ditt ansikte, dina drag sätts på plats och allt hamnar lite högre upp.
Avslappnande ryggmassage före din ansiktsbehandling för att
Slappna av och få lite behandling av en ofta bortglömd kroppsdel.
Bara fransfärg i ansiktsbehandling 250 kr
Bara brynfärg i ansiktsbehandling 250 kr
En extra djupgående AHA peeling från ekologiska "Maria Åkerberg"
Det är en naturlig mjölksyra som passar dessa hudtyper: torr, fet, äldre hud, normal, lätt känslig, fuktfattig.
Den stärker huden och ger lyster, motverkar pormaskar och finnar m.m.
Den innehåller även aloe vera som lugnar huden.

Kombinera gärna med Tillägget C-vitamin serum och Spirulina mask!
För en extra djuprengörande effekt. Din hud blir slätare och renare.
För dig som vill ha porrengöring i din NBE 1000 behandling.

Vaxning

Håren bör vara minst 0.5 cm långa för att följa med vaxet. Efter vaxning bör man inte vara i solen på ca 3 dagar beroende på hur känslig huden är.
Vaxning rygg
30 min 495,00 kr

Massage

25 min ljuvlig, lugnande, avslappnande ryggmassage som kan bokas ensamt eller innan en ansiktsbehandling.
Tips! Lägg till peeling på ryggen innan för 100 kr extra.

Övriga behandlingar


LASH LIFT MED KERATIN ÄR EN AV DE HETASTE OCH NYASTE BEHANDLINGARNA PÅ Marknaden.


Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling:

☑️ Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj

☑️ hållbart upp till 12 veckor

☑️ nya mjuka Silicon rullar i olika storlekar

☑️ stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler

☑️ Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40%
och gör fransen 2-3% längre.

LASH LIFT MED KERATIN ÄR EN AV DE HETASTE OCH NYASTE BEHANDLINGARNA PÅ MARKNADEN.

Nu kan du äntligen få vackert böjda fransar med ett av det skonsammaste märket på marknaden- Combinal

Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling:

☑️ Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj

☑️ hållbart upp till 12 veckor

☑️ nya mjuka Silicon rullar i olika storlekar

☑️ stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler

☑️ Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40%
och gör fransen 2-3% längre

LASH LIFT MED KERATIN ÄR EN AV DE HETASTE OCH NYASTE BEHANDLINGARNA PÅ Marknaden.


Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling:

☑️ Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj

☑️ hållbart upp till 12 veckor

☑️ nya mjuka Silicon rullar i olika storlekar

☑️ stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler

☑️ Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40%
och gör fransen 2-3% längre.

LASH LIFT MED KERATIN ÄR EN AV DE HETASTE OCH NYASTE BEHANDLINGARNA PÅ Marknaden.


Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling:

☑️ Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj

☑️ hållbart upp till 12 veckor

☑️ nya mjuka Silicon rullar i olika storlekar

☑️ stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler

☑️ Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40%
och gör fransen 2-3% längre.
Dina bryn formas till en snygg form och dina ögon får på så sätt ett lyft!
Vi tar fram det vackra i dig med hjälp av Maria Åkerbergs ekoloiska make up.
Du får lära dig hur du ska lägga make up hemma sedan och du får hjälp med de rätta färgerna för just dig.
Dina bryn färgas i önskad färg sedan formas de till fin form.
Fransfärg
30 min 350,00 kr
Dina fransar och bryn får fin färg och sedan formas dina bryn till önskad form.
Ditt ansikte har fått ett lyft!
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Nuevida

VARMT VÄLKOMMEN
till Nuevida, hudvårdssalongen för din harmoni! Vi kombinerar marknadens främsta avancerade hudvårdsapparatur
med ett helhetssyn på kroppen. Hos oss får både kropp och själ vila och ny energi.

Vi hjälper dig att vårda ditt vackra jag!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider
Tis 10-18
Ons 10-18
Tors 10-18
Fre10-18

Övrig tid enligt överensstämmelse.
Adress
Swedenborgsgatan 5B
118 48 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗