Vad vill du boka?

<span class="wysiwyg-font-size-medium">Vi på Ortosia är specialister på belastnings skador i fötter, knän och rygg. Hos oss får du hjälp och råd, boka en tid i vår mottagning eller kom in för en kostnadsfri konsultation. Hos oss hittar du allt från bra skor och inlägg till stödförband och stödstrumpor.</span>
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

En ny analys är en kontroll efter den ursprungliga analysen, man bör göra en ny kontroll cirka vart 3:e år, eller om man känner besvär eller smärta.
Vid en fotanalys identifierar vi olika belastnings relaterade problem i fötter och underkropp. Analysen tar ca 45 minuter och görs mycket grundligt. Till vår hjälp har vi ett löpband , en digital 3-D scanner och en trycksensor platta samt naturligtvis den kunskap och erfarenhet som flera års framgångsrikt arbete med fötter gett oss. Vårt mål är att alla kunder skall uppleva en förbättring efter besöken hos oss, samarbete och dialog är därför väldigt viktigt för att nå ett gott resultat.
Att tejpa en skadad fot är ett bra alternativ till ett skydd vid rehabilitering och att förebygga skador och öka återhämtningen.
Vår reception är bemannad:
Måndag - torsdag klockan 11-15
Fredagar klockan 10-14
Under dessa tider kan utlämning/justering ske drop-in.

Under andra tider bokar du en tid för utlämning/justering 15 minuter
Ett återbesök är en kontroll eller justering i samband med att du har fått dina ortopediska inlägg.

Endorfin Alingsås, besöksadress Hemvägen 15

Vid en fotanalys identifierar vi olika belastnings relaterade
problem i fötter och underkropp. Analysen tar cirka 40 minuter
och görs mycket grundligt. Till vår hjälp har vi ett löpband, en digital 3-D scanner och en trycksensor platta samt naturligtvis den kunskap och erfarenhet som flera års framgångsrikt arbete med fötter gett oss. Vårt mål är att alla kunder skall uppleva en förbättring efter besöken hos oss, samarbete och dialog är därför väldigt viktigt för att nå ett gott resultat.