Vad vill du boka?

Välkommen till oss På Håret -  Vi ser till ditt yttre och bryr oss om ditt inre!    

Innan du bokar din tid,läs noga så att du bokar in rätt behandling. Det är viktigt så att vi får tillräckligt mycket tid på din behandling för att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt. 

Kort hår = framklippta öron 
Melllanlångt hår =  håret får INTE ligga på axlarna
Långt hår = håret ligger på axlarna
Extra långt hår = håret når ner till skulderbladen

Här är alla välkomna, både gammal som ung. Vi utför det mesta inom hårvård, allt från  herrklippning,damklippning och barnklippning,färgning,slingor,permanent,
keratinbehandling,till extensions. 
Vi gör hårförlängning med både vax och tape. Vi tar även hål i öronen. 

Vår salong ligger i Karlstad, Norrstrand. Vi har även tillgång till fri parkering precis utanför salongen. 
Vi har studentrabatt.                                                        
Hos oss får du som är student 50kr i rabatt när du klipper dig, vid uppvisande av studentlegitimation! (Gäller t.o.m. 31/12-2019)

Ring oss gärna på 054-214414 för mer information!
Bokad tid debiteras med hela beloppet om den inte avbokas minst 6 timmar innan utsatt tid. 
Alla priser är från-priser, vid längre tid än beräknat tillkommer 180kr / 15 min. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

1. Klippning

Tvättning av håret ingår om man vill. Efter klippningen fönas håret torrt.
Klippningen inleds med en hårtvätt. Det är en behandling / klippning för dig som har mycket eller tjockt hår eller vill ha en ny frisyr ,när tiden för en 'normal' klippning inte räcker till.
Klippningen inleds med hårtvätt , efter klippningen stylas håret efter ditt önskemål.
Klippningen inleds med en hårtvätt. Det är en behandling/klippning för dig som har mycket och tjockt hår eller vill ha en ny frisyr, när tiden för en "normal" klippning inte räcker till
Vi klipper ditt barn, från 0 år t.o.m. att barnet blir 4 år för 260kr. När barnet fyllt 4 år kostaren klippning 340kr. Vi erbjuder färgspray i håret efter klippningen för de som vill. Alla barn som blir klippta får en liten leksak eller klubba.
Vi klipper ditt barn som är mellan 4 år och fram till att barnet blir 7 år för 340kr. När barnet har fyllt 7 år så kostar en klippning 390kr. Om man vill ha lite färgspray i sitt hår efter klippningen så finns det. Alla barn som klipper sig får en liten leksak eller en klubba.
Vi klipper ditt barn som är mellan 7 år och 10 år för 390kr. När barnet fyllt 10 år kostar barnets klippning som för en vuxens klippning. Om man vill så kan man få färgspray i håret efter klippningen. Alla barn som klippt sig får en liten leksak eller en klubba.
I den här behandlingen ingår en lyxig inpackning i samband med klippningen. Efter klippningen så fönas ditt hår torrt.
Bondpro+ är en behandling som stärker hårets fibrer och återuppbygger håret. Håret återupplivas och tillförs näring på djupet. Håret både känns och ser märkbart friskare ut. Bondpro+ Skyddar och förhindrar även skador på håret vid behandlingar med alkaliska produkter som
en blekning, färgbehandling eller permanent.
Vi klipper ditt hår och efter det gör vi en olaplex intensivvårdsbehandling. Olaplex är en intensivvårdade produkt som på ett helt nytt sätt reparerar och stärker håret. Olaplex reparerar även det mest skadade hår så att det blir fantastiskt glänsande och starkt. När hela behandlingen är klar fönas ditt hår torrt
I den här behandlingen ingår det hårtvätt, klippning och styling. Detta är en behandling för dig som vill ha håret stylat efter klippningen.
I luggklippning ingår inte tvätt av håret.
Endast maskinklippning! Klipper ej med sax.Tvätt av håret ingår ej.

2. Folieslingor inklusive klippning- för dig som vill ha mycket slingor

Den här behandlingen är för dig som vill ha extra mycket och ljusa slingor, i princip helljus. Extra långt/tjockt hår är när håret når ner till skulderbladen eller när håret är tjock. I priset ingår nyansering. Klippning ingår också
Slingor i folie och klippning på ett extra långt/tjockt hår där håret når ner till skulderbladen eller om du har extra mycket/tjockt hår. Efter behandlingen så fönas ditt hår torrt. Nyansering av slingorna ingår i behandlings priset.
Den här behandlingen är för dig som vill ha mycket och ljusa slingor. Håret räknas som långt när det slutar strax nedanför axlarna. I priset ingår även nyansering. Det ingår även klippning.
Den här behandlingen är för dig som vill ha extra mycket och ljusa slingor, Så ljus som möjligt. Mellanlångt räknas ett hår som inte ligger på axlarna. I priset ingår även nyansering. Det ingår även klippning
Endast slingor i folie och klippning på kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och en kort klippt nacke. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

3. Folieslingor inklusive klippning - för dig som inte vill ha så mycket slingor

Endast slingor i folie och klippning på långt hår. Långt hår räknas håret när det når ner till axlarna eller ligger på axlarna. Denna slingbehandling väljer du när du inte vill ha så mycket slingor. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt. Nyansering av slingor ingår i behandlings priset.
Endast slingor i folie och klippning på mellanlångt hår (Håret får inte ligga på axlarna) Denna behandling väljer du när du inte vill ha så täta slingor. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt. Nyansering av slingor ingår i behandlingspriset.

4.Folieslingor (enbart)- för dig som vill ha mycket slingor

Den här behandlingen är för dig som vill ha extra mycket och ljusa slingor, i princip helljus. Extra långt/tjockt hår är när håret är en bit ner på ryggen eller när håret är långt men tjock. I priset ingår nyansering. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Endast slingor i folie på ett extra långt/tjockt hår,där håret når ner till skulderbladen eller är väldigt tjockt. Efter behandlingen så fönas ditt hår torrt. Nyansering av slingorna ingår i behandlings priset.
Den här behandlingen är för dig som vill ha extra mycket och ljusa slingor, i princip helljus. Håret räknas som långt när det slutar strax nedanför axlarna. I priset ingår även nyansering.
Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Den här behandlingen är för dig som vill ha extra mycket och ljusa slingor, Så ljus som möjligt. Mellan långt hår räknas ett hår som inte går nedanför axlarna. I priset ingår även nyansering.
Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Endast folieslingor på ett kort hår. Ett kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt. Eventuell nyansering av slingorna ingår i behandlingspriset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

5. Folieslingor (enbart)- för dig som inte vill ha så mycket slingor

Endast folieslingor på ett långt hår. Håret räknas som långt när det slutar nedanför axlarna. Denna behandling väljer du när du inte vill ha så mycket slingor. Tex bara på överhåret, eller om du inte vill ha så täta slingor. Nyansering av slingorna ingår i behandlings priset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Endast folieslingor ett mellanlångt hår (ej nedanför axlarna). OBS! Håret får inte ligga på axlarna. Denna behandling väljer du när du inte vill ha så mycket slingor. Tex bara på överhåret, eller inte så täta slingor. Nyansering av slingorna ingår i behandlings priset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

6. Slingor i hätta inklusive klippning

Slingor på ett långt hår och klippning. Håret räknas som långt när det ligger på eller slutar strax nedanför axlarna. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt. Nyansering av slingorna ingår i behandlingspriset.
Endast slingor på ett mellanlångt hår (Ej nedanför axlarna) och klippning. Efter Behandlingen fönas ditt hår torrt. Nyansering av slingorna ingår i behandlingspriset.
Endast slingor i hätta och klippningen på kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

7. Slingor i hätta (enbart)

Endast slingor på ett långt hår (nedanför axlarna). Nyansering av slingorna ingår i behandlingspriset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Endast slingor på ett mellanlångt hår (Ej nedanför axlarna). Nyansering av slingorna ingår i behandlingspriset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Endast slingor på ett kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortkippt. Eventuell nyansering av slingorna ingår i behandlingspriset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

8. Balayage/ombre inklusive klippning

Färg/sling och klippning på ett extra långt/tjockt hår där håret går ner på ryggen eller när håret är extra tjockt. Nyansering ingår i priset. Efter behandlingen så fönas ditt hår torrt.
Färg/sling och klippning på långt hår. (Nedanför axlarna). Nyansering ingår i priset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Färg/sling och klippning på ett mellanlångt hår (ej nedanför axlarna). Nyansering av håret ingår i priset, efter behandling så fönas ditt hår torrt.

9. Balayage/ombre (enbart)

Detta är en färg/sling behandling på ett extra långt/tjockt hår där håret går ner på ryggen eller om du har extra mycket/tjockt hår. Nyansering av håret ingår i priset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Detta är en färg/sling behandling på ett långt hår. Håret räknas som långt när det är nedanför axlarna. Nyansering av håret ingår i priset. Efter behandlingen så fönas ditt hår torrt.
Detta är en färg/sling behandling på ett mellanlångt hår (ej nedanför axlarna). Nyansering av håret ingår i behandlings priset. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

10. Färg inklusive klippning

Färgning och klippning på ett extra långt/tjockt hår där håret går en bit ner på ryggen eller om du har extra mycket/ tjockt hår. Efter behandlingen så fönas ditt hår torrt.
Endast en färg. ( Ej slingor ) och klippning på ett långt hår.(nedanför axlarna)
Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

Enbart en färg.( Ej slingor ) och klippning på ett mellanlångt hår
( Ej nedanför axlarna)
Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

Endast en färg. ( Ej slingor ) och klippning på ett kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt.
Efter behandlingen fönas fönas ditt hår torrt.

11. Färg (enbart)

Färgning på ett extra långt/tjockt hår där håret går en bit ner på ryggen eller om du har extra mycket/ tjockt hår. Efter behandlingen så fönas ditt hår torrt
Endast en färg på långt hår. ( ej slingor i håret ). Håret räknas som långt när det ligger på axlarna eller når strax nedanför axlarna. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Endast en färg på ett mellanlångt hår, inga slingor ingår i denna behandling( håret får ej gå nedanför axlarna ). Efter klippningen fönas ditt hår torrt.


Endast färg på ett kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

12. Helblondering inklusive klippning

Helblondering på ett extra långt/tjockt hår
( Håret når ner till skulderbladen)
En behandling för dig som vill få hela håret blekt. Efter blekningen så nyanserar vi ditt hår för att få en fin nyans på det blekta håret. Här ingår klippning. Sedan fönar vi ditt hår torrt.
Helblondering på ett långt med klippning.
( Håret ligger på axlarna)
En behandling för dig som vill få hela håret blekt. Efter blekningen så nyanserar vi ditt hår för att få en fin nyans på det blekta håret. Här ingår klippning. Sedan fönar vi ditt hår torrt.
Helblondering på ett mellanlångt hår och klippning.
( Håret får inte ligga på axlarna)
En behandling för dig som vill få hela håret blekt. Efter blekningen så nyanserar vi ditt hår för att få en fin nyans på det blekta håret. Här ingår klippning. Sedan fönar vi ditt hår torrt.
Helblondering på ett kort hår. (Framklippta öron)
En behandling för dig som vill få hela håret blekt. Efter blekningen så nyanserar vi ditt hår för att få en fin nyans på det blekta håret. Här ingår klippning. Sedan fönar vi ditt hår torrt.

13. Helblondering (enbart)

Helblondering på ett extra långt/tjockthår. Håret når ner till skulderbladen.
En behandling för dig som vill få hela håret blekt. Efter blekningen så nyanserar vi ditt hår för att få en fin nyans på det blekta håret. Sedan fönar vi ditt hår torrt. Här ingår inte klippning.
Helblondering på ett långt hår. (Håret ligger på axlarna)
En behandling för dig som vill få hela håret blekt. Efter blekningen så nyanserar vi ditt hår för att få en fin nyans på det blekta håret. Sedan fönar vi ditt hår torrt. Här ingår inte klippning.
Helblondering på ett mellanlångt hår ( håret får inte ligga på axlarna)
En behandling för dig som vill få hela håret blekt. Efter blekningen så nyanserar vi ditt hår för att få en fin nyans på det blekta håret. Sedan fönar vi ditt hår torrt. Här ingår inte klippning.
Helblondering på ett kort hår ( framklippta öron).
En behandling för dig som vill få hela håret blekt. Efter blekningen så nyanserar vi ditt hår för att få en fin nyans på det blekta håret. Sedan fönar vi ditt hår torrt. Här ingår inte klippning.

14. Färg och slingor inklusive klippning

Endast slingor i folie och klippning på ett extra långt/tjockt hår där håret går ner på ryggen eller är extra tjockt. Efter behandlingen så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Nyansering av slingorna ingår i behandlings priset.
Färgning + slingor i folie och klippning på lång hår. (Nedanför axlarna) Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Färgning + slingor i folie och klippning på mellanlångt hår (ej nedanför axlarna). Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Färgning + slingor i folie och klippning på kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

15. Färg och slingor ( enbart)

Färgning och slingor på ett extra långt/tjockt hår där håret går en bit ner på ryggen eller om du har extra mycket/tjockt hår. Efter behandlingen så fönas ditt hår torrt. Nyansering av slingorna ingår i behandlings priset.
Endast färgning och slingor i folie på långt hår. Håret räknas som långt när det är nedanför axlarna. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Endast färgning och slingor i folie på mellanlångt hår (ej nedanför axlarna). Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Endast färg och slingor på kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

16. Nyansering

Extra långt hår/ tjockt hår räknas håret som när det är nedanför skulderbladen eller om ditt hår är väldigt tjockt. Nyansering är en uppfräschning mellan färg och slingbehandlingar. Med nyansering kan man dämpa gula toner. Med Newblond kan man ljusa upp en utväxt ett till två steg,som blivit när eventuella ljusa slingor växt ut. Färgens verkningstid är endast 5 minuter. Här ingår också klippning. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Långt hår räknas håret som när det är nedanför axlarna. Nyansering är en uppfräschning mellan färg och slingbehandlingar. Med nyansering kan man dämpa gula toner. Med Newblond kan man ljusa upp en utväxt ett till två steg,som blivit när eventuella ljusa slingor växt ut. Färgens verkningstid är endast 5 minuter. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Mellanlångt hår räknas håret som när det Inte är nedanför axlarna. Nyansering är en uppfräschning mellan färg och slingbehandlingar. Med nyansering kan man dämpa gula toner. Med Newblond kan man ljusa upp en utväxt ett steg, som blivit när eventuella ljusa slingor växt ut. Färgens verkningstid är endast 5 minuter. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Kort hår räknas håret som när öronen är framklippta och nacken uppklippt. Nyansering är en uppfräschning mellan färg och slingbehandlingar. Färgens verkningstid är endast 5 minuter. Efter Klippningen fönas ditt hår torrt.
Extra långt hår/ tjockt hår räknas håret som när det är nedanför skulderbladen eller om ditt hår är väldigt tjockt. Nyansering är en uppfräschning mellan färg och slingbehandlingar. Med nyansering kan man dämpa gula toner. Med Newblond kan man ljusa upp en utväxt ett till två steg,som blivit när eventuella ljusa slingor växt ut. Färgens verkningstid är endast 5 minuter. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Nyansering på långt hår. Långt hår räknas som när det går nedanför axlarna. Nyansering är en uppfräschning mellan färg och slingbehandlingar. Med nyansering kan man dämpa eventuella gula toner i håret. Med Newblond så ljusar man upp en eventuell utväxt ett steg. Det är bra att göra den när man fått en utväxt som det kan bli när man gör ljusa slingor. Det suddar ut utväxten lite så den inte blir lika tydlig. Färgens verkningstid är endast fem minuter. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.
Detta är en 5 minuters färg som fräschar upp ditt hår mellan färgbehandlingarna. Nyansering dämpar gula toner i håret. Newblond Suddar ut en skarp utväxt som blivit efter mycket slingor i håret. Den ljusar endast upp det egna håret ett steg. Halvlångt hår räknas håret som när det inte ligger på axlarna.
Nyansering är en uppfräschning mellan färg och slingbehandlingar. Med nyansering kan man dämpa eventuella gula toner i håret. Med Newblond så ljusar man upp en eventuell utväxt ett steg. Det är bra att göra den när man fått en utväxt som det kan bli när man gör ljusa slingor. Det suddar ut utväxten lite så den inte blir lika tydlig. Färgens verkningstid är endast fem minuter. Efter behandlingen fönas ditt hår torrt.

17. Frans och bryn

Vi färgar endast dina bryn. Plockning av brynen ingår inte.
Vi färgar dina fransar. Vi uppskattar om du kommer utan mascara på dina fransar för bästa resultat.
Vi färgar dina fransar och bryn samt plockar dem. Vi uppskattar om du kommer utan mascara på dina fransar för att underlätta.
Vi färgar och plockar dina ögonbryn.
Vi plockar dina ögonbryn i den form du önskar.

18. Permanent

Permanent på ett extra långt/tjockt hår. Håret räknas som extra långt när det når ner till skulderbladen på ryggen eller när håret är extra tjockt.
Permanent och klippning långt hår. (Nedanför axlarna). Efter permanentbehandlingen stylas och torkas håret.
Permanent och klippning mellanlångt hår. Håret får ej gå nedanför axlarna. Efter permanenten och klippningen torkar vi ditt hår torrt.
Permanent och klipp på kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt. Efter permanenten och klippningen torkar vi ditt hår torrt.
Permanent på ett extra långt/tjockt hår. Håret räknas som extra långt tjockt när det når ner till skulderbladen. När du bokar denna behandling så ingår inte klippning.
Permanent långt hår.( Nedanför axlarna) Efter permanentbehandlingen torkar vi håret torrt.
Permanent på mellanlångt hår. (Ej nedanför axlarna) Efter permanenten torkar vi håret torrt.
Enbart permanent på kort hår. Kort hår innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt. Efter permanentbehandlingen torkar vi ditt hår torrt.
Permanent+ färgning och klippning kort hår. Kort innebär att öronen är framklippta och nacken kortklippt. Efter att vi permanentat färgat och klippt dig torkar vi håret torrt.

19. Övrigt

Denna behandling kan du lägga till (kombo-boka) i samband med att du bokar slingor eller färg. (Ej som fristående bokning)

Olaplex intensivvårdsbehandling är en behandling för dig som behöver reparera ditt hår.
Olaplex är en intensivvårdande produkt som på ett helt nytt sätt reparerar och stärker håret. Olaplex reparerar även det mest skadade hår så att det blir fantastisk,glänsande och starkt.
Bondpro+ är en behandling som stärker hårets fibrer och återuppbygger håret. Håret återupplivas och tillförs näring på djupet. Håret både känns och ser märkbart friskare ut. Bondpro+ Skyddar och förhindrar även skador på håret vid behandlingar med alkaliska produkter som
en blekning, färgbehandling eller permanent.
Keratinbehandling är en Antifriss behandling som motverkar frissigt hår i upp till 5 månader. I behandlings priset ingår schampo och balsam som alltid ska användas efter en keratinbehandling till ett värde av 520kr. Annars kommer effekten av keratinbehandlingen att gå ur. Man ska inte färga håret före eller efter en behandling på ca 2 veckor. Slitna toppar måste klippas före. Ring oss gärna för frågor 054-214414.
OBS! Klippning ingår inte i denna behandling
Detta är en konsulationstid inför din hårförlängning.

Vi utför hårförlängning med tape och keratinvax.
Hårförlängning med tape tar ca 1 tim.
Hårförlängning med keratinvax tar mellan 1,45 tim till 2,5 tim.
Vi tar 720kr / timme + håret
Kontakta oss för konsultation och tidsbokning
Håret tvättas och fönas sedan stylar vi håret efter dina önskemål. Den här behandlingen är perfekt att boka om du vill få hjälp med stylingen inför fest, tex om du vill ha håret lockat.
Vi sätter upp ditt hår efter dina önskemål, tex baluppsättning. Ring gärna oss när du bokat denna behandling då tiden kan variera beroende på vilken uppsättning du vill ha.
Olaplex intensivvårdsbehandling är en behandling för dig som behöver reparera ditt hår.
Olaplex är en intensivvårdande produkt som på ett helt nytt sätt reparerar och stärker håret. Olaplex reparerar även det mest skadade hår så att det blir fantastisk,glänsande och starkt.
Efter behandlingen fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål.
Behandlingen börjar med en hårtvätt och därefter stylas du efter ditt önskemål.Denna behandling är endast för dig med ett kort hår.
Öronhåltagningen utföres ej på barn under 5 år. 249kr för ett hål, 399kr för två hål. Rengöringsservetter ingår i priset. Är ni två som vill ta hål samtidigt räcker det att boka en tid, eller vill ni ta två hål samtidigt, skriv gärna ett meddelande då. Smycket
(örhänget) ingår i håltagningen. Vi använder oss av Blomdahls hudvänliga örhängen. Vi har många sorter och färger att välja mellan, som passar både killar och tjejer.

Örhängen finns i både medicinskplast och titan och det som är överdraget är guld eller silver. Men det som ligger mot örat är endast medicinskplast eller titan.
Vi har även försäljning av Blomdahls hudvänliga örhängen. Ett tips om man vill, är att köpa bedövningssalva på Apoteket och lägg på innan öronhåltagningen.
ff.jpg

På Håret i Karlstad

På Håret - Vi ser till ditt yttre och bryr oss om ditt inre. Hos oss kan du boka din tid online. Vi utför det mesta inom hårvård.Damklippning,
herrklippning,barnklippning,håruppsättning,
färgning,slingor,permanent,
Keratinbehandling,
öronhåltagning,hårförlängning,vi har olaplex på salongen.Alla frisörer som arbetar hos oss är välutbildade och har gesällbrev. Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och känna dig helt nöjd när du lämnar salongen. Boka din tid online eller ring oss om det är något du undrar över 054-214414. Välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag 9-18
Andra tider enligt överenskommelse.
Adress
Rudsvägen 7
654 63 Karlstad / Norrstrand
Norrstrand
Öppna i Google Maps 🗗