Vad vill du boka?

Plastikakademin - med vetenskap och erfarenhet.
Vi erbjuder estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på vår privata klinik i Linköping. Välkommen!

För dig som redan har opererats av oss, tänk på att välja samma plastikkirurg när du bokar tid för kontroller eller återbesök.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Bröst

Gäller dig som har implantat sedan tidigare och vill byta, oavsett om du är opererad på Plastikakademin eller på annan klinik. Om du är opererad på annan klinik, tänk på att ta med dig så mycket uppgifter som möjligt om dina gamla implantat, gärna en kopia på din journal. Det är viktigt att veta vilken storlek de har för att kunna bestämma storleken på dina nya implantat.
För män som vill diskutera en minskning av bröstvävnaden. Tänk på att bröstutveckling hos män behöver utredas innan med hormonprover och/eller röntgen innan man kan operera.
Om du önskar diskutera en bröstoperation som inte finns med i listan. Ange i fältet Noteringar på nästa sida vad det är du söker för.

Kropp

Ange i Noteringar i nästa steg vilket område du önskar behandlat. För en lista på vanliga områden att fettsuga, se Priser på http://plastikakademin.se/priser.html
Avser borttagande av hud både på mage och i ryggslut efter kraftig viktnedgång, t ex efter viktminskningsoperation.
Med fettsugning skapas "magrutor" på buken.

Intimkirurgi

Upplevelse av att vara vid i vagina uppstår oftast först efter att man har genomgått vaginala förlossningar. Försnävning av vaginan kompletteras ofta av en höjning tröskeln till ingången.

Ansikte

Läpplyft gör att det läppröda på överläppen syns mer, och kan många gånger göra skillnad för dig som pga ålder har fått en minskning av det läppröda på överläppen.
Övre- och/eller nedre ögonlocksplastik

Kombinationsingrepp

Om du vill diskutera mer än ett ingrepp vid samma konsultation.
Om du vill diskutera mer än ett ingrepp vid samma konsultation.
Om du vill diskutera mer än ett ingrepp efter massiv viktnedgång såsom t ex lårplastik, armplastik, bukplastik mm vid samma konsultation.
Om du vill diskutera mer än ett ingrepp vid samma konsultation. Ange i fältet Noteringar på nästa sida vad det är du söker för.

Injektionsbehandling

Botulinumtoxin minskar armsvett drastiskt. Priset avser per armhåla. Till skillnad från många andra kliniker så ingår läkemedlet, dvs det tillkommer ingen ytterligare kostnad.
Botulinumtoxin A kallas ibland också för "botox". Exempel på områden som kan behandlas är bekymmersrynka, panna och kråksparkar, men botox kan användas även i andra sammanhang också.
Botulinumtoxin A kallas ibland också "botox". Om du önskar behandling av område som du tidigare har behandlats för på Plastikakademin.
När du inte har behandlats med filler på Plastikakademin tidigare. Exempel på områden som kan behandlas är läppar, nasolabialfåror, mungipor, kindben, men det finns också många andra behandlingsområden.
Om du önskar behandling av område som tidigare har behandlats på Plastikakademin.
Boka om du vill diskutera behandling med både botulinumtoxin A och filler. Botulinumtoxin A kallas ofta "botox".
Boka om du vill bli behandlad med både botulinumtoxin A och filler vid samma besök. Gäller område som har behandlats av Plastikakademin tidigare. Botulinumtoxin A kallas också för "botox".

Övrigt, plastikkirurgi

Avser kirurgisk behandling (ej laser eller liknande) för ärr i huden. Observera att ärrplastik inte omfattar operation av hudförändringar.

Konsultationer, plastikkirurgi

När du vill ha en bedömning samt ett skriftligt utlåtande till t ex försäkringsbolag. Observera att det måste gå minst 6 mån efter en operation för att kunna göra en bedömning, ibland längre om det rör utvärdering av ärrbildning. Om du är opererad på annan klinik så medtag journalhandlingar inklusive operationsberättelse samt annan dokumentation om sådan finns.

Besöket och enkelt intyg kostar 1500kr. För omfattande intyg med till exempel foto kan ytterligare kostnader tillkomma, vilket i så fall betalas i förskott.

Betalning sker mot faktura eller kontant på plats. Vi kan tyvärr ej ta betal- eller kreditkort.
När du vill diskutera en bedömning du fått av en annan plastikkirurg eller göra en korrigering efter operation på annan klinik. Observera att det ska ha gått minst 6 mån sedan din operation.

Pris: 500 - 1500kr beroende på vilka åtgärder som besöket leder till. Betalning sker mot faktura eller kontant på plats. Vi kan tyvärr ej ta betal- eller kreditkort.

Om du vill ha ett intyg så välj istället tjänsten "Intyg".
Konsultation hos plastikkirurg. Välj ENDAST denna tjänst om du inte hittar det du söker bland övriga tjänster!

Notera i fältet Noteringar på nästa sida vad det är du önskar diskutera. OBS att om du vill diskutera flera tjänster (t ex bröst, buk, fettsugning etc) som redan finns som separata tjänster så är det bättre att ange dessa tjänster ihop som en kombinationsbokning. Annars är risken att det inte finns tid att diskutera igenom allt ordentligt.

Kärlkirurgi

Behandling av ytliga ådernät.
Konsultation med kärlkirurg. Bedömning av cirkulationen i benen inklusive ultraljudsundersökning och tryckmätning / index.
Kostnadsfri konsultation med kärlkirurg inklusive ultraljud. Komplett undersökning av vensystemet i benen. Vid behov utförs även DPPG ( digital fotopletysmografi).

Återbesök

Rutinkontroll 4-6 mån efter din operation. OBS: Tänk på att boka besöket till den plastikkirurg som har opererat dig.
Boka om du redan har ett operationsdatum men behöver komma tillbaka för att diskutera några detaljer inför ditt ingrepp. Tänk på att boka återbesöket till samma plastikkirurg som ska operera dig.
Skriv i meddelanderaden specifikt vad det är du vill diskutera.

OBS: Om du inte har några speciella frågor utan bara vill ha en rutinkontroll efter din operation så ska du istället boka "Rutinkontroll efter operation". Tänk på att boka återbesöket till din plastikkirurg som har opererat dig.
Boka detta om du vill diskutera en operation med din plastikkirurg och det har gått mer än 1 år sedan operationen gjordes. OBS: tänk på att boka besöket till den plastikkirurg som har opererat dig.

Detta besök kostar 500kr och betalning sker mot faktura eller kontant på plats. Vi kan tyvärr ej ta kredit- eller betalkort.

Plastikakademin

Hitta till oss

Mottagning och operation:
Brigadgatan 4, andra våningen.

Vägbeskrivning:

Med Tåg/Buss: Du anländer till resecentrum. Tag buss nr 2 (mot Lambohov via US) som avgår från hållplats A6. Gå av vid hållplats Brigadgatan.

Med flyg: Det tar ca 5 minuter med taxi från flygplatsen (Linköping City Airport) till oss.

Med bil:
Om du kommer norrifrån (E4): Ta av från E4 på den första avfarten (Östra avfarten). Följ skyltarna mot Sjukhus. När du svängt in på sjukhusområdet tar du höger mot Garnisions området och Brigadgatan.

Om du kommer söder ifrån (E4): Ta av från E4 på den första avfarten (Linköping Västra). Följ skyltarna mot Sjukhus. När du svängt in på sjukhusområdet tar du höger mot Garnisions området och Brigadgatan.

Parkering: Det finns ca 1100 parkeringsplatser i direkt anslutning till vår klinik.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider OBS: Kliniken är sommarstängd t o m 5 augusti. Du kan givetvis fortfarande göra bokningar för besök senare i höst.
Adress
Brigadgatan 4 (Garnisonsområdet)
587 58 Linköping
Garnisonsområdet
Öppna i Google Maps 🗗