PMC MASSAGE I Trollhättan

betyg4.7 Fantastiskt bra(49 betyg)
Österlånggatan 30, 461 30, Trollhättan
50% RABATT! Alla våra massageterapeuter har olika bakgrunder och färdigheter som de kan använda för att hjälpa dig. Vår års erfarenhet och träning ger dig den mest effektiva behandlingen som möjligt och får dig att må bättre så snabbt som möjligt.   PMC massage i Trollhättan JAPANSK MASSAGE har ett avkopplande, säkert och vackert utrymme. Personalen har stor specialitet, färdigheter och erfarenhet som de kan ge vad du förväntar dig från ett massagecenter. Skillnaden mellan PMC och andra massagecentraler är att du inte bara får avkopplingsmassage utan att du också påverkas av massageterapi och under flera sessioner kommer alla dina fysiska och neurologiska problem att lösas. Jag hoppas att våra kunder mår bättre både fysiskt och psykiskt efter sessionerna. Få en egen massör på din arbetsplats som älskar att hjälpa sina kunder så att de mår bättre i sina muskler Just nu bjuder vi på 2 timmars kostnadsfri prova–på–massage* Företagsmassage på Din arbetsplats – Friskvårdsmassage stärker frisknärvaron, påverkar sjukfrånvaron, ökar trivseln och skapar ett företag med lite långtidsfriskare medarbetare. Vi erbjuder avtal under längre eller kortare perioder och online bokning. Ert företag väljer det upplägg som fungerar bäst för er. Både våra massörer Saeid och Poonia är utbildade psykologer från hemlandet och yogalärare. De har jobbat professionellt som yumeihoterapist sedan 2008. De har också flera vetenskapliga artikler om yogas effekt på sömnkvalitet, ångest och minne. Saeid &Poonia

Boka tjänst

 • Yumeiho terapi /JAPANSK MASSAGE60 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • Yumeiho terapi60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • JAPANSK Massage(Yumeiho) Pack(4 sessioner)60 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka
 • Massage Pack (4Sessioner)60 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka
 • JAPANSK Massage(Yumeiho) Pack (10 Sessioner)60 minuter, 5 000 kr · Mer info
  Boka
 • KOMBINATIONSMASSAGE100 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • Oljemassage 30 minuter, 400 kr
  Boka
 • Oljemassage 60 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • Oljemassage 60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Relax Massage 60 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • CUP MASSAGE60 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • CUP MASSAGE60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • CUP MASSAGE30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Relax Massage 70 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Yoga Terapi60 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Yoga terapi 260 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
49 betyg
Väldigt trevlig, serviceinriktad. Var bra på att hitta ömma punkter. Kan verkligen rekommendera! Kommer absolut gå dit igen!
Extremt duktig och kunnig personal. Rekommenderar stället. Jag gick dit för smärta i nacken, det hjälpte och släppte efter ett besök här!
Duktig o kan mycket om anatomin.
Erfaren och kvalificerad person. verkligen försöka hjälpa till med problematiska områden. En väldigt fin massage som jag kan rekommendera för andra.

Om företaget

50%RABATT! Ryggvärk, ischias, skolios, diskbråck, ledproblem och muskelspänning är bara några av de hälsoproblem som kan behandlas framgångsrikt med Yumeiho-terapi. Ytterligare fördel är känslan av total avkoppling. I västerländsk medicin separeras manuella terapier traditionellt till reformeringsterapier med tonvikt på justering av benramen (Kiropraktik, Osteopati, Seitaiho) och musklerterapier (massage, aromatouch, akupunktur). Saeid: Examen i klinisk psykologi från Iran. Yumeihoterapist JAPANSK massage) från Japan (f.o.m. 2008), Energiterapist från Flippinerna (f.o.m. 2007) , Hypnoterapist från Iran (f.o.m. 2008), Kinesiologytapist från Sverige (f.o.m. 2015), Yogaterapist från Indien (f.o.m. 2009) och Yogainstruktör från Iran (f. PMC massagesalong PMC-center har ett avkopplande, säkert och vackert utrymme. Personalen har stort specialitet, färdigheter och erfarenhet som de kan ge vad du förväntar dig från ett massagecenter. Skillnaden mellan PMC och andra massagecentraler är att vi finns för dig VAR SOM HELST OCH NÄR SOM HELST. En annan skillnad är att du inte bara får avkopplingsmassage utan att du också påverkas av massageterapi och under flera sessioner kommer alla dina fysiska och neurologiska problem att lösas. vi hoppas att våra kunder mår bättre både fysiskt och psykiskt efter sessionerna. Få en egen massör på din arbetsplats som älskar att hjälpa sina kunder så att de mår bättre i sina muskler Att skriva kontrakt med företag: Just nu bjuder vi på 2 timmars kostnadsfri prova–på–massage* Företagsmassage på Din arbetsplats – Friskvårdsmassage stärker frisknärvaron, påverkar sjukfrånvaron, ökar trivseln och skapar ett företag med lite långtidsfriskare medarbetare. Vi erbjuder avtal under längre eller kortare perioder och online bokning. Ert företag väljer det upplägg som fungerar bäst för er. PMC massage erbjuder rabatter för gruppkontrakt. Saeid &Poonia

Bilder