Postural Träning Stockholm, Postural Workout, Physiorasmus

betyg4.8 Fantastiskt bra(108 betyg)
Torsgatan 36A, 113 62, Stockholm
Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet!<br> <br> Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han är en av 2 personer i Sverige som är utbildade både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut. Utöver detta besitter han en bred kompetens från många andra discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. <br> <br> Linnea är det senaste tillskottet i verksamheten och har gått gedigen utbildning hos Rasmus i metodiken. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. De flesta upplever omgående symtomlindring/funktionsföbättring redan vid första träffen och alla får en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Välkommen på ett besök!<br> <br> Frågor?<br> Kontakta Rasmus på 0733443484 eller maila rasmus@posturalworkout.com <br> Kontakta Linnea på 0704192991 eller maila linnea@sthlmpostural.com<br> <br> Rasmus är också verksam i Göteborg, kontakta mig för mer info om det är aktuellt för dig eller nära och kära!

Boka tjänst

  • Postural Träning 1,5 h Stockholm - Linnea90 minuter, 1 750 kr · Mer info
  • Postural Träning 80 minuter, Stockholm, Rasmus 80 minuter, 2 200 kr
  • Postural Träning 1,5 h Stockholm - Linnea90 minuter, 1 750 kr · Mer info
  • Postural Träning 80 minuter, Stockholm, Rasmus 80 minuter, 2 200 kr
  • Behandling 1 h Stockholm, Linnea60 minuter, 990 kr · Mer info

Personal

noImage
Linnea Österberg
(60 betyg)
Dipl. Postural/Optimum tränare, Dipl. Massör
Presentkort
noImage
Rasmus Svärd.
(48 betyg)
Leg. Fysioterapeut, Dipl. Postural Terapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
108 betyg
till Linnea Österberg
Alltid lika nöjd efter behandlingen eller träningen. Man får med sig mycket kunskap o i mitt fall också en hel del skratt.

Visa mer

till Rasmus Svärd.
Besöket är värt varenda minut, Rasmus ser saker jag inte hade en aning om och som hjälper mig att inte bara vara skadefri utan också bli stark och snabb som jag vill.

Visa mer

till Linnea Österberg
Det var en jätte intressant genomgång av mina problem i ländryggen och övriga kroppen. Linnea ser verkligen mina problem och gav mig mycket insikt i vad jag behöver göra för att bli bättre med olika övningar. Jag kommer att boka in ett möte till snart igen och kan varmt rekommendera Linnea !! :)

Visa mer

till Linnea Österberg
Äntligen kommer jag bli bra.

Visa mer

Om företaget

Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han är en av 2 personer i Sverige som är utbildade både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut. Utöver detta besitter han en bred kompetens från många andra discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Linnea är det senaste tillskottet i verksamheten och har gått gedigen utbildning hos Rasmus i metodiken. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. De flesta upplever omgående symtomlindring redan vid första träffen och alla får en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Har du frågor om hur denna metod kan hjälpa just dig? Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt samtal.

Bilder