Postural Träning Stockholm, Postural Workout, Physiorasmus

betyg4.7 Fantastiskt bra(13 betyg)
Torsgatan 36A, 113 62, Stockholm
Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han är en av 2 personer i Sverige som är utbildade både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut. Utöver detta besitter han en bred kompetens från många andra discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Linnea är det senaste tillskottet i verksamheten och har gått gedigen utbildning hos Rasmus i metodiken. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. De flesta upplever omgående symtomlindring/funktionsföbättring redan vid första träffen och alla får en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Välkommen på ett besök! Frågor? Kontakta Rasmus på 0733443484 eller maila rasmus@posturalworkout.com Kontakta Linnea på 0704192991 eller maila stockholmpostural@gmail.com Rasmus är också verksam i Göteborg, kontakta mig för mer info om det är aktuellt för dig eller nära och kära!

Boka tjänst

Nybesök - För dig som bokar Postural träning första gången

 • Postural Träning 1,5 h Stockholm - Linnea90 minuter, 1 750 kr · Mer info
  Boka
 • Postural Träning 80 minuter, Stockholm, Rasmus 80 minuter, 2 200 kr
  Boka

Uppföljningsbesök

 • Postural Träning 1,5 h Stockholm - Linnea90 minuter, 1 750 kr · Mer info
  Boka
 • Postural Träning 80 minuter, Stockholm, Rasmus 80 minuter, 2 200 kr
  Boka
 • Behandlingstillfälle 1 h Stockholm, Linnea60 minuter, 990 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlingstillfälle 30 min Stockholm, Linnea30 minuter, 575 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Linnea Österberg
(6 betyg)
Dipl. Postural/Optimum tränare, Dipl. Massör
Presentkort
noImage
Rasmus Svärd.
(7 betyg)
Leg. Fysioterapeut, Dipl. Postural Terapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
13 betyg
till Linnea Österberg
Linnea är otroligt engagerad och kunnig. Jag kan varmt rekommendera henne.
till Rasmus Svärd.
Fantastisk behandling. Otroligt inspirerande att träffa Rasmus som har så stor kunskap och är så duktig och professionell.
till Rasmus Svärd.
Besökte Rasmus och fick behandling för problem med höger knä. Hans kunskap, färdigheter och erfarenhet inom kinesiologi, användning av tryckpunkter och kunna skräddarsy program för att återställa balans och synergi för kroppen är imponerande. Tack för åter en uppföljning och utveckling av personligt program 2.0

Om företaget

Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han är en av 2 personer i Sverige som är utbildade både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut. Utöver detta besitter han en bred kompetens från många andra discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Linnea är det senaste tillskottet i verksamheten och har gått gedigen utbildning hos Rasmus i metodiken. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. De flesta upplever omgående symtomlindring redan vid första träffen och alla får en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Har du frågor om hur denna metod kan hjälpa just dig? Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt samtal.

Bilder