1. Hem
 2. Friskvård Stockholm

Samtalsterapeut, livscoach och karriärcoach - Trustworthy Communications

betyg4.8 Fantastiskt bra(69 betyg)
Kungstensgatan 59, 113 29, Stockholm
Jag möter dig där du är, så börjar vi där. Mitt fokus är att du ska känna dig trygg, sedd och lyssnad på, samtidigt som du utvecklas i den takt och riktning som du önskar. I samtalen använder jag mig av KBT, schematerapi och psykosyntes. Allt beroende på vad du önskar hjälp med. Det kan handla om att du längtar efter att öka förståelsen om dig själv och dina mönster, har en önskan om att förbättra relationen till dig själv eller andra eller känna mer livsglädje. Det kan också handla om att bearbeta en förlorad relation, ta dig igenom en livskris, depression, nedstämdhet eller att göra en förändring i din karriär och i arbetslivet. Jag vill hjälpa dig att blomstra mer genom att vägleda och inspirera dig att hitta att nya vägar som leder dig framåt på din livsresa.
18511

Boka tjänst

Samtalsterapi

 • Samtalsterapi 60 min
  60 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi 90 min
  90 minuter, 1 500 krMer info
  Boka
 • Online samtalsterapi 60 min.
  60 minuter, 1 150 krMer info
  Boka

Livscoaching

 • Livscoaching 60 min
  60 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Livscoaching 90 min
  90 minuter, 1 500 krMer info
  Boka
 • Online livscoaching 60 min
  60 minuter, 1 150 krMer info
  Boka

Karriärcoaching

 • Karriärcoaching 60 min
  60 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Karriärcoaching 90 min
  90 minuter, 1 500 krMer info
  Boka
 • Online karriärcoaching 60 min
  60 minuter, 1 150 krMer info
  Boka

Par- och relationscoaching

 • Par- och relationscoaching 90 min
  90 minuter, 1 850 krMer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
69 betyg
Marianne K.
till Susann Sjöbom Steiger
Coachar på ett sätt som jag uppskattar. Har en varm personlighet, lyssnar och får mig att se och känna saker jag inte gjort förut. Jag får verktyg att ta mig vidare i livet och karriären.

Visa mer

Samtalsterapeut (KBT, schematerapi) livscoach och karriärcoach - Trustworthy Communications AB
Tusen tack för det fina omdömet. Tacksam för förtroendet att få coacha dig!

Visa mer

Junior F.
till Susann Sjöbom Steiger
Toppen bra!!!

Visa mer

Ida A.
till Susann Sjöbom Steiger
Susann ser helheten och jag själv har fått otroligt mycket hjälp, jag skulle inte vara där jag är idag utan hennes stöd! Bästa investeringen jag gjort till mig själv! <3

Visa mer

Mia E.
till Susann Sjöbom Steiger
Susann är mycket varm, behaglig och inkännande. Hon har hjärtat på rätt ställe och fick mig att öppna upp och känna mig helt trygg!

Visa mer

Om företaget

Jag erbjuder samtalsterapi, psykoterapi, samtalsstöd, livscoachning och karriärcoachning i livets olika skeenden. Använder mig av både KBT, schematerapi och psykosyntes. Min mottagning är på Kungstensgatan 59 vid Odenplan i Stockholm. Det går också bra att ses online. Allt beroende på vad som passar dig bäst. Jag är samtalsterapeut, utbildad KBT-terapeut, certifierad coach, beteendevetare samt pågående studier i schematerapi. Utöver det är jag även utbildad i motiverande samtal (MI) och har lång erfarenhet av att coacha och vägleda chefer och medarbetare i förändring. Jag är även diplomerad mindfulnessinstruktör. I mina samtal utgår jag från ett holistiskt synsätt på människan, där alla delar av dig är viktiga för att förstå helheten. Där jag ser till dina möjligheter snarare än begränsningar och hjälper dig utforska och använda fler sidor hos dig. Vi har alla regnbågens vackra färger inom oss. Ibland kan vi bara behöva lite hjälp att upptäcka och lära oss använda dem. Jag arbetar med privatpersoner och företag, individuellt och i grupp. Har även stor vana att arbeta med unga vuxna. Efter varje samtal är min förhoppning att du fått med dig nya insikter och handfasta verktyg, som gör att du går därifrån med en upplyftande känsla. Några omdömen från mina klienter:   "Jag känner mig som en bättre version av mig själv och känner mig mer trygg och säker på min inre röst” ”När jag går hos dig känner jag mig trygg och lyssnad på. Det känns som att du verkligen vill att man ska utvecklas och kommer med peppande ord och bra vägar till hur man ska fortsätta framåt. Man märker att du älskar ditt jobb och du är engagerad. Det känns tryggt att öppna upp sig hos dig och du dömer inget man säger. Jag går därifrån med ett stort leende! Det har också bidragit till att jag börjat tycka mer om mig själv.” “Du guidar i en process på ett strukturerat sätt utan att pressa fram ett resultat. Det känns jätteskönt att det går framåt med nya insikter samtidigt som det finns plats för annat som dyker upp och behöver landa. Du är bra på att anpassa coachingen till situationen och den sinnesstämning jag kommer med. Frågorna som du ställer är utmanande och kräver eftertanke och jag upplever att det jag säger plockar du upp på vägen. Jag uppskattar att du delar med dig av dina reflektioner kring det du hör mig säga, det öppnar upp för nya tankar och känns inte ensamt. “ “Upplever samtalen med dig som väldigt bekväma och jag kan verkligen visa mitt riktiga jag för dig. Det tror jag beror på att du utstrålar och ger mig en trygghet. Du är väldigt positiv vilket bidrar till en upplyftande känsla efter varje samtal.” Priserna här avser enbart privatpersoner. Är du företag, är du välkommen att kontakta mig för en offert. Du kan kontakta mig via mail susann.sjobom@trustworthy.se eller ringa 070-919 53 42. Varmt välkommen! Susann Sjöbom Steiger Trustworthy Communications AB

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån09:00 - 17:00
  • Tis09:00 - 17:00
  • Ons09:00 - 18:30
  • Tor09:00 - 18:30
  • Fre08:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07091953 XXVisa nummer

 • Kungstensgatan 59, 113 29, Stockholm