1. Hem
 2. Healing Göteborg

Sandros feelgood

betyg4.9 Fantastiskt bra(112 betyg)
Björcksgatan 72, 416 51, Göteborg
KICKSTARTSERBJUDANDE FÖRLÄNGS TILL 31/3! Kickstart 2023 är ett mixpaket för Kropp Sinne och Själ och består av: 60 min Coaching (Fysiskt på plats eller via telefon) 90 min Terapeutisk Healing (Fysikt på plats eller via telefon) 90 min Kombinationsbehandling 45 min coachingsamtal + 45 min massage (på plats i Kålltorp) Du sparar 845 kr. Ordinarie pris är 3840 kr. Du betalar med Kort eller Klarna där du kan välja att betala direkt eller dela upp din betalning. Du kan betala med epassi och du kan också swisha till min företagsswish och få skrivet kvitto att lämna in som friskvård om så önskas. Erbjudandet gäller vid köp innan 28/2. Giltighetstiden gäller i 12 månader från köptillfället. Vi börjar din kickstart med ett inledande coachsamtal kring hur ditt liv ser ut just nu, vilka utmaningar och eventuella motstånd du upplever och som hindrar dig till att må ditt bästa jag och leva så som du önskar. I healingsessionen vägleder jag dig sen med hjälp av Lee Seger healingkort och har innan vårt samtal förberett en läggning för dig innan vårt samtal. Terapeutisk healing går djupare och kan även få fatt i obearbetade trauman som blockerar dig från att skapa det liv du önskar och leva det fullt ut. I båda samtalen använder jag kraftfulla frågor och övningar och de har samma mål: Att stärka relationen med dig själv, upptäcka din egen förmåga, din kraft, ditt ljus och glädje så att du kan leva det liv du önskar. Det är du som äger samtalen och som styr din egen process och jag är med som ditt stöd i den processen. I kombinationsbehandlingen börjar vi med ett 45 min samtal och följer upp vad som har hänt i ditt liv under denna period, hur du mår, hur du ser på framtiden och hur du önskar fortsätta jobba med dig själv framåt för att nå dit du önskar. Samtalet hjälper dig att stärka och trygga relationen till dig själv ytterligare och vi avslutar med att du får landa in i dig själv och i kroppen där vi fortsätter att släppa på dina spänningar som samlats där. Du köper erbjudandet under "Köp presentkort/värdekort"

Boka tjänst

Terapeutisk healing/Helande samtal

 • Terapeutiskt healingsamtal Kålltorp 90 min 1500 kr
  90 minuter, 1 500 krMer info
 • Terapeutiskt healingsamtal telefon 90 min 1500 kr
  90 minuter, 1 500 krMer info

Coaching/Mental träning företag

 • Individuell coaching företag 60 min 1250 kr ex moms
  60 minuter, 1 250 krMer info

Intuitiv Coaching/Mental träning privat

 • Intuitiv Coaching/Mental träning Kålltorp 60 min 990 kr
  60 minuter, 990 krMer info
 • Telefon/online eller promenadcoaching 60 min 990 kr
  60 minuter, 990 krMer info

Klassisk Massage

 • Klassisk massage 60 min Helkropp 850 kr
  60 minuter, 850 krMer info
 • Klassisk Massage 45 min halvkropp 700 kr
  45 minuter, 700 krMer info
 • Klassisk massage 75 min Helkropp 1000 kr
  75 minuter, 1 000 krMer info
 • Klassisk massage 90 min Helkropp 1250 kr
  90 minuter, 1 250 krMer info
 • Klassisk Massage 30 min halvkropp 550 kr
  30 minuter, 550 krMer info

Klippkort Hälsoresurs

 • Klassisk Massage 25 min - köpt via Hälsoresurs
  25 minuter, Kostnadsfri
 • Klassisk Massage 40 min- köpt via Hälsoresurs
  40 minuter, Kostnadsfri
 • Klassisk Massage 50 min- köpt via Hälsoresurs
  50 minuter, Kostnadsfri

Kombinationsbehandling Coaching + Massage

 • Kombinationsbehandling: Coaching + Massage 90 min 1350 kr
  90 minuter, 1 350 krMer info

utövare

noImage
Jenny Sandros
4.9
(112 betyg)
Diplomerad Proffessionell Coach
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
112 betyg
Laura F.
till Jenny Sandros
Nöjd

Visa mer

Ewa S.
till Jenny Sandros
Avslappnande och behaglig massage.

Visa mer

Erika L.
till Jenny Sandros
Jenny är varm och bekräftande. Hon skapar ett tryggt rum för dig att öppna upp i. Hon använder sig av en spännande kombinationen av healingkort och guidad meditation, vilket var lite som en 3-stegsraket - känsloförlösande, sen avkopplande och slutligen läggs pusslet i den slutliga reflektionen. Jag lämnade vårt möte med en mycket god känsla i kroppen. Tack Jenny!

Visa mer

Michaela H.
till Jenny Sandros
Väldigt kraftfull energi och massage. Jag kände mig verkligen påfylld och grundad efteråt! Tack Jenny :)

Visa mer

Om företaget

Hjärtligt välkommen till Jenny Sandros och mitt företag Sandros feelgood. Jag arbetar som Terapeutisk Healer, Diplomerad Proffessionell Coach, Stress/självkänslacoach och Diplomerad massör. Min vision med mitt företag är att inspirera, glädja och hjälpa andra att våga vara sig själva fullt ut och kunna skapa och leva det liv de drömmer om. På den här sidan kan du boka Massage och vägledning via Coaching och Terapeutisk Healing. Hos mig kan du använda dina friskvårdspengar. Du kan också dela upp din betalning via köp hos Klarna. Du kan känna dig trygg med att våra möten är konfidentiella. Läs mer om mig och tidigare klienters utlåtande om mina tjänster på sandrosfeelgood.se.

Bilder

Detaljer och kontakt