Vad vill du boka?

Vi är en Spiritualistisk förening sedan 2007, med snart 200 medlemmar . Vår vision är att vara länken mellan sökande, sörjande och utvecklande människor . Vårt säte är i Smedjebacken i södra Dalarna . 

Privatsittning/ tarotläggning ,healing/MDT behandling och seans  sker i vår lokal i Smedjebacken

Ej genom telefon eller mail

Kurser i mediumskap,andlighealing samt Encausticart 

Medialautvecklings och  meditationscirklar 

Hemsida : www.helenavestin.se  &   www.ssengelen.se

Vi anordnar vår och höst Hälsomässa på Wanbo herrgård

www.hälsomässan.com 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Demonstration - Seans

Seans
90 min 200,00 kr Mer info
Helena kommer att ta kontakt med andevärlden, bevisa livet efter döden och gör det med respekt och kärlek till mottagaren, samt lämna budskap.
Och med både humor och allvar ge oss en insikt om att våra nära och kära fortfarande är en del av vår vardag.

”Avslutningsvis visar hon också upp encaustic vax målning och läser in den till någon i publiken”

Plats: Kyrkogatan 61 i Smedjebacken

Healing

Healingenergin är en andlig energi och totalt villkorslös kärlek som kommer från universum. Healern är en kanal för denna energi. Alla tillstånd kan behandlas såsom själsliga, mentala, emotionella eller fysiska. Andlig healing är ett komplement till traditionell medicin och aldrig istället för den.
Välkommen på en skön och avkopplande stund för kropp, sinne och själ.
Trancehealing /djuphealing behandling

Healern går in ett förändrat medvetenhetstillstånd bjuder in sin andliga healing team för att komma så nära som möjligt. Klient, healern och healingguider blir ett i energin där ett helande träder in.
Trancehealigen sker på bänk och med kläder på, healern behöver ej vidröra klient.
När behandlingen närmar sig sitt slut får healern information av teamet som hjälper dig med att förbättra ditt hälsotillstånd
Healingen är avkopplande och kraftfull och sätter igång din egna helande kraft som löser upp blockeringar och stagnationer, som i sin tur kan ha utlöst kroppslig smärta, själslig oro och grubblerier. Allt sker med kärlek och respekt.

Trancehealing behandling 60 min- 500 kr
Själsresa -Regression – Att lyfta det dolda

Regressionen börjar med att vi tillsammans skapar ett syfte för din resa, syftet ska hjälpa dig att förstå din vardag, dina behov i nutid, bli läkt och medveten.
Du ligger på massagebänken med kläder på och jag kommer hålla på två merdianpunkter för att underlätta för dig att komma åt och förlösa det du önskar förändra eller förstå.
Med min röst så guidar dig genom en inre resa där du har upplevelserna och genom samtal mellan oss kommer du närmare och djupare in i dig själv och din förståelse. Din upplevelse kommer du att minnas och vi talar med varandra under tiden. Allt sker i lugn och stillhet.
En regression handlar om att lyfta det dolda så en läkning kan ske.

500:- / ordn pris 600:- ca 60min
Jag fastställer ditt nuvarande energitillstånd med hjälp av flera tekniker:
-Tung och pulsdiagnostik.
-Läser av ditt energifält du har runt dej (auran).
-Tar emot de intryck och den info som kommer från ditt andliga team.
De visar mig vilka aspekter som är involverade och vad det skapas, vilka symtom och grundorsaken och vad jag kan göra för att hjälpa till. Behandlingen sker på bänk och med kläder på.
Jag använder sedan en kombination av tekniker för att fylla klientens behov.
Ex. på tekniker:
meridian, akupressur, medvetandegörande ord, andlig healing, klientens och mitt andliga team samarbetar under hela vårt möte.
Behandlingens syfte är att medvetandegöra, balansera och starta självläkningsförmågan som alla människor har. Detta sker alltid med största respekt och acceptans för varje individ.
Och det är dina önskningar om resultatet efter behandlingen som ger riktningen jag följer.
Många som kommer vet inte vad de behöver och då följer vi tillsammans med i det som dyker upp under stunden tillsammans, andevärlden får visa och sedan avgör klienten om det känns rätt för den i stunden. Jag finns för klienten, inte tvärs om.
Behandlingstid ca 40 min 400: ( ordpris 600:)

Konsultation

Du kan välja mellan:

Bevisföring av nära och kära som har lämnat jordelivet som finns som stöd och uppmuntran runt omkring dig , kommer med budskap som hjälper dig framåt.

Medialrådgining/Avläsning av din aura –vad har hänt dig, vad som pågår och förutsättningar för framtiden,nästa steg .

Andligvägledning – din potential, hur ser din andliga bana ut? Kört fast? Råd ?Nästa steg?
Vad säger korten ?
Tarotläggningen får man ta som rådgivning och en vägledning inget man behöver/ska följa utan man har alltid den fria viljan och personligt ansvar.

Workshop

Jag delar med sig av sin erfarenhet och kunskap; de praktiska och teoretiska delarna, hjälpa er i processen med att få en bättre kontakt med er healingguide och att få intoningen att fungera på bästa sätt för både kontakt healing och distanshealing.

Här får ni känna av den fantastiska healingenergin och kikar in på kontakthealing, självhealing, distanshealing och batterihealing.

Kompendium delas ut.
Alla har en förmåga att utveckla, någon kanske vill gå denna kurs för att kika på dennes potential och för sin egen skull, någon annan kanske kommer arbeta som medium. Denna är kurs är för dig som är intresserad av andevärlden och vill testa dina gåvor.

I gemensam energi, där vi lyfter och stärker varandra kommer denna helg innehålla massa övningar. Lämna kraven på dig själv hemma och låt denna helg blir helt fantastisk.

Ni kommer att lära sig skillnaden på psychic energi och mediumistisk energi.

Psychic energi är information som kommer från klientens egen aura , där finns all information om klienten, dåtid , nutid och vad som är på ingående i dennes liv. Vi behöver inte andevärlden till hjälp för att få fram denna information.

Den mediumistiska förmåga ger vi information om en kontakten ifrån andevärlden såsom tex relation, övergång, sjukdom gemensamma minnen mm och vi kan därigenom bevisa för klienten vem kontakten är. Först därefter ger vi eventuellt ett meddelande.

Denna kurs ingår vid en eventuell certifiering hos SSEngelen

Lördag & Söndag kl 10-17
Encaustic vax är ganska så nytt i Sverige men i Holland tex är det en stor konstform. Här använder man sig av vaxbitar och smälter med tex strykjärn och på så vis får man fram fantastiska tredimensionella bilder.

Jag visar dig grunden hur man använder vaxmålning med strykjärn och gör abstrakt och landskaps bilder.
Det finns inga hinder att gå denna prova på kväll flera gånger eftersom det finns massa att visa och lära ut…

Allt material, lån av strykjärn, stylus ingår

Smedjebackens Spiritualistiska Center - Engelen

Adress :
Kyrkogatan 61 i Smedjebacken .Vår lokal finns i källaren i hyreshuset.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Efter bokning
Adress
Kyrkogatan 61
777 30 Smedjebacken
Södra Dalarna
Öppna i Google Maps 🗗