Sophie - Massage & Healing

betyg4.8 Fantastiskt bra(42 betyg)
Hermansvägen 118, 554 53, Jönköping
Välkommen att boka massage eller healing som är anpassad efter dina behov och hur du mår. Jag använder under rådande omständigheter visir under massagen. Energi Healing och Ancestral Healing kan även göras på distans. * Riktigt djupgående massage för att släppa spänningar i muskler och få igång ditt energiflöde. * Mjukare, lugnande massage med aromaterapi om du känner dig stressad och behöver landa i din kropp. Massage kan med fördel kombineras med Energi Healing för att du på så sätt skall få en fysisk, mental, känslomässig och andlig upplevelse. Energi Healing kan bokas separat (20min) eller som del i Helande Massage (85min). * Maori Healing är en intuitiv djupgående kroppsbehandling för att lösa blockeringar som berör det fysiska, mentala, känslomässiga och andliga. Ett bra sätt att få igång kroppens energiflöde och släppa taget om tunga känslor, stress och oro. Det kan ibland jämföras med att trycka på en återställningsknapp när man känner låsningar i kroppen eller tyngd inombords.

Boka tjänst

 • Helande Massage 85min 970 kr · Mer info
  Boka
 • Helkropps Massage - 55min55 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Ancestral Healing 60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Maori Healing60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Energi Healing25 minuter, 680 kr · Mer info
  Boka
 • Kvinnocirkel - Jönköping90 minuter, 270 kr · Mer info
  Boka
 • Ancestral Healing - Distans60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Energi Healing - Distans 25 minuter, 680 kr · Mer info
  Boka
 • Raakau - få igång kroppen, lugna sinnet120 minuter, 345 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Event
Klarna
noImage
Sophie
(39 betyg)
Klarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
42 betyg
till Sophie
Fantastiskt massage. Bästa massagen jag varit på. (Helande massage 85min) Underbart för både kropp och själ, mår alltid bättre i både kropp och själ efter ett besök hos Sophie. Hon har ett proffsigt och ödmjukt bemötande, och man blir så bekväm i hennes närvaro. Rekommenderar verkligen att göra ett besök . 👍🙂
till Sophie
Sophie var mycket proffsig i sitt utförande och jättetrevlig. Rekommenderar henne mer än gärna!
till Sophie
En mycket bra och rogivande massage med healing som avslutning och de gav mycket energi.
till Sophie
Sophie är helt fantastiskt, jag kan bara rekommendera henne. Hon är en så fin och inkännande person och gör alltid ett otroligt fint jobb. Hennes service är alltid på topp!

Om företaget

Certifierad och kvalitetssäkrad massageterapeut genom Kroppsterapeuterna. Maori Healing utövare, certifierad genom Maori Healers Charitable Trust. Spaterapeut (enl. Kerstin Florian)

Bilder