STARTUP LIDINGÖ

betyg4.6 Fantastiskt bra(27 betyg)
, Lidingö
Startup Lidingö erbjuder rådgivning till alla Lidingöbor som behöver hjälp med att starta eget företag, utveckla sin affärsidé, bolla idéer och utmaningar. RÅDGIVNINGEN ÄR GRATIS OCH VI ANVÄNDER ZOOM/TEAMS I RÅDGIVNINGEN

Boka tjänst

Rådgivning för dig som vill starta eget

 • Affärs- och verksamhetsutveckling50 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Idé och uppstartsmöte50 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Individuell rådgivning50 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • VD Coaching50 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka

Affärsrådgivare

noImage
Marie ThorslundLedarskapscoach
noImage
Daniel NakellFöretagsrådgivning
noImage
John TengströmAffärsjurist
noImage
Jessica Welin-BergerIndivid och Verksamhetscoach
noImage
Helen IweforsKommunikation och PR
noImage
Christina Pihl
(23 betyg)
Affärsutveckling

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
27 betyg
Det var ingen möte
Öppen och hjälpsam, lyhörd ✨🙌🏽!
Christina är en klok och insiktsfull person som ger goda tips och råd.
Väldig kunnig och jag fick många bra tips och hjälp med att ta nästa steg. Vilken fantastisk bra service för nyföretagare! Tack!

Om företaget

Jessica Welin-Berger är certifierad Professionell Coach, frisör, egenföretagare och entreprenör. Som coach har hon sitt fokus på entreprenörskap, individ- och verksamhetsutveckling. Christina är hållbarhetskonsult samt Verksamhetschef för Startup Lidingö. Christina har arbetat med marknadsföring, affärsutveckling och hållbarhet i 25 år. Hon har erfarenhet från olika branscher och har jobbat i flera ideella organisationer. Christina rådger i bla. Idé- och uppstartsmöte och individuell rådgivning. Helen har en bredd inom kommunikationsarbete och är specialist inom hållbarhetskommunikation. Hon har arbetat som kommunikationschef, presschef, CSR-ansvarig samt inom projektledning. Med sin erfarenhet kan hon bistå med hjälp inom hållbarhetskommunikation, kriskommunikation, internkommunikation, kommunikationsplaner och sociala medier. Marie driver Sunshinepodden/4Good. Marie är entreprenörer, inspiratörer, föreläsare och coach som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. Hon driver Sveriges största kvinnliga nätverk och har inspirerat tusentals kvinnor att förverkliga sina drömmar. Daniel är konsult på VD-Stödet och rådger inom: Affärsplaner, sälj- och marknadsutveckling, VD-Styrelse-Ägarfrågor, Bolagsorganisation, utvecklingsplaner och strategiarbete, Interims uppdrag, chefsstöd och ledningsgrupper, Förhandlingar och avtal Internationell expansion John har 20 års erfarenhet av rådgivning till ägarledda bolag och tillhandhåller juridisk rådgivning inom arbetsrätt, obestånd, bolagsrätt, styrelse- och ledningsansvar Rune är entreprenör med erfarenheter från företagsledning, samhälle och styrelsearbete. Som rådgivare har uppdragen handlat om personal/HR, ledning, strategi, kommunikation, krishantering och affärsutveckling. Idag ger Rune råd till SMF som behöver stöd för att hantera kriser och utvecklas.

Bilder