Vad vill du boka?

Välkommen till Sthlm healing!

År du smittad av Corona-viruset?
Ungefär 10% blir veldigt sjuka och upplever att de har ungefär 20% lungkapacitet. Denna situationen gör kanske att de blir oroliga och rädda?

Blir du orolig och stressad, vet att du kan hålla tummen i 2-3 minuter eller så länge som du känner för det. Samma om du blir rädd. Håll pekfingret i 2-3 minuter eller så länge som du känner för det.
Följ oss på Facebook för tips på självhjälp.

Under denna perioden har du möjlighet att boka stärkande distanshealing som är mycket avslappnande. Just nu gratis för dig som är i riskgrupp, arbetslös, pensionär eller förtidspensionär. Läs mer om healing på hemsidan.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Healing

Fungerar lika bra och bättre än annars.
Så här går distanshealing till:
Jag ringer dig 15 minuter innan bokad tid. Du sitter eller ligger bekvämt där du är. Du andas lugnt och djupt och i ett meditativt tillstånd sätter en intention att du ska hela xxx (det du behöver hela) och tänker att du ska ta emot healing av Kristin. Den helande energin tar sig dit den behövs och är mycket avslappnande.

Vanligen höres vi av efteråt och pratar om behandlingen.
OBS! DETTA GÄLLER FRÄMST FÖR DIG SMITTAD AV CORONA VIRUSET. NU TAR VI ÄVEN EMOT ANDRA (KAN ÄNDRAS)
Reiki healing fungerar lika bra på distans. GRATIS
Så här går distanshealing till:
Du kontaktar mig på tel 070-314 0099. Vi pratar om dina symptom, bestämmer hur du vill att det ska gå till. Jag ringer dig 20 minuter innan bokad tid. Du sitter eller ligger bekvämt där du är. Du andas lugnt och djupt och sätter en intention att du ska ta emot healing av Kristin. Reiki energin tar sig dit den behövs och är mycket avslappnande.

Vanligen höres vi av efteråt och pratar om behandlingen.
Fungerar lika bra och bättre än på plats om du är öppen för att det finns en kraft som är större än oss.
Jag kontaktar dig en kvart innan och vi pratar om hur du mår. Du lägger dig eller sitter bekvämt där du är. Jag skickar dig ett sms när jag börjar. Både du och jag ber änglarna och andra som du tror på vara med på healingen. När jag har skickat klart, messar jag igen. Du ligger kvar i energierna så länge som du känner dem och kontaktar mig när du känner dig redo. Drick mycket vatten.

Sthlm healing Lidingö

Välkommen till Sthlm healing! Från första stund kommer du att uppleva ett omhändertagande och en värme som gör att du kopplar av. Du kommer att få berätta om dig själv så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. När du ligger på bänken (fullt påklädd i bekväma bomullskläder) kommer du att känna dig trygg. Du har enbart ätit en lätt måltid innan behandling, så din kropp är redo att ta emot behandlingen. Efter behandlingen känns kroppen avslappnad och själen känns lättare. Du får självhjälp som du kan göra tills nästa gång vi ses.

Läs mer på www.sthlmhealing.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider
Adress
Källängsvägen 34
181 44 Lidingö
Öppna i Google Maps 🗗