Stockholm Spinology Center

betyg4.9 Fantastiskt bra(19 betyg)
Fridhemsgatan 14, 112 40, Stockholm
Det första kunden ser, viktig information som välkomsttext, erbjudanden, semesterstängt osv.

Boka tjänst

Kroppsvård

  • Ryggradskorrigering30 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Rufat Ismajlov
(19 betyg)
RyggradskorrigeringPresentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
19 betyg
till Rufat Ismajlov
Jag gick till Rufat med ett stort problem efter ett dåligt besök hos en annan kiropraktor. Jag kunde inte andas på grund av smärtan, min ryggrad förflyttades och pressade nervändarna. Efter det första besöket kände jag mig bättre. Rufat räddade verkligen mitt liv och hälsa. Behandlingsprocessen tog tid, eftersom jag hade en mycket svår situation med ryggen. Nu flyger jag, tack Rufat, men på grund av mitt arbete och som en förebyggande åtgärd fortsätter jag att åka till Rufat enligt schemat. Jag rekommenderar starkt Rufat till alla som har ryggont eller problem med ryggraden, lederna, muskelsmärta. Han är magisk!
till Rufat Ismajlov
Jag får fantastisk hjälp med mina ryggproblem. Rufat är kompetent och mycket professionell. Anna
till Rufat Ismajlov
Jättebra service. Kan sin grej och går all in. Rekommenderar starkt.
till Rufat Ismajlov
Jag fick professionell hjälp och kände mig bättre redan efter första besöket. Jag är glad över att hitta någon som kunde verkligen hjälpa. Rekommenderar varmt med tummen upp.

Om företaget

Vi hjälper dig att bygga upp ditt nervsystem så att du kan fungera optimalt och göra saker i livet som du älskar utan oro, smärtor och ohälsa. Ditt nervsystem (hjärnan, ryggmärg, nerver) är ansvariga för att kontrollera, styra och sköta alla funktioner i kroppen. Denna anpassningsförmåga tillåter oss leva livet till fullo. Det vill säga, skador, smärtor och besvär beror oftast på minskad förmåga att anpassa till belastning. Du har möjlighet att komma till ett besök eller skapa en behandlingsplan med oss, som anpassar efter dina behov.

Bilder