Vad vill du boka?

Jag vårdar dina fötter som om de vore mina egna - välkommen till Stockholms Medicinska Fotklinik på Tomtebogatan 13 i Birkastan!

Jag erbjuder en rad olika behandlingar - medicinsk fotvård, fotvård som friskvård, liktornsbehandling, vårtbehandling, fot- och underbenmassage m m. 

Det finns möjlighet att boka akuttider tisdag-torsdag kl 07.00.Det finns möjlighet att boka akuttider tisdag-torsdag kl 07.00. Pris 995kr. Kan endast bokas via sms eller email senast 22.00 dagen innan.
. Kan endast bokas via sms eller email senast 22.00 dagen innan.


Jag är medlem i Sveriges Fotförbund och har behandlingsskadeförsäkring. 

/ Lise-Lott Hoffman, dipl. medicinsk fotvårdare.


Telefon: 076-247 97 24
E-post info@medicinskafotkliniken.se
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

I en medicinsk fotvård på Stockholms medicinska fotklinik ingår fotbad, nagelvård, behandling av eventuella liktornar, förhårdnader, nageltrång och hälsprickor. Rådgivning för egenvård. Hela behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.

Övrig behandling

I fotvård ingår fotbad, nagelvård och behandling av hälsprickor, förhårdnader, liktornar och andra åkommor som kan orsaka obehag på fötterna. Avslutas med en härlig fotmassage.
Avlastar felställningar, t ex hallux valgus, hammartå eller liktornar mellan tår.
I en medicinsk fotvård på Stockholms medicinska fotklinik ingår fotbad, nagelvård, behandling av eventuella liktornar, förhårdnader, nageltrång. Rådgivning för egenvård. Hela behandlingen avslutas med en härlig underbens- och fotmassage.
Nagelkorrigering kan göras efter återkommende nageltrång. På kliniken använder vi Podofix som är en plastplatta med inbyggd ståltråd i som limmas på nageln och strävar efter att korrigera nageln så att nageltrånget upphör.
Behandling av nageltrång. Klipper och rensar bort det som orsakar nageltrånget. Avlastar.
Vid misstanke om nagelsvamp tas ett prov som skickas på analys. Svar inom 3-5 arbetsdagar.
Vårtan/vårtorna skrapas ned och beroende på storlek så behandlas dom med frysning, syra eller lufttätt bandage
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Stockholms Medicinska Fotklinik

På Stockholms medicinska fotklinik utförs medicinsk fotvård, vårtbehandling, nagelkorrigering, silikonavlastning, artikulering och underbensmassage.

Det finns möjlighet att boka akuttider tisdag-torsdag kl 07.00. Pris 995kr. Kan endast bokas via sms eller email senast 22.00 dagen innan.

Kortbetalning accepteras.

Lokalen ligger i gatuplan.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 08.00-18.00

Adress
Tomtebogatan 13
11339 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗