Striking

betyg4.9 Fantastiskt bra(23 betyg)
Runda vägen 22A, 167 51, Bromma
Välkommen till mig och Striking på behandling och utbildning! Jag är medlem i och har försäkring för min verksamhet via Kroppsterapeuternas yrkesförbund. På så sätt kan du känna dig trygg med att jag har en gedigen utbildning och att jag följer de etiska och branschmässiga regler och normer som finns. Genomgångna utbildningar: - Diplomerad Akupressör & Stressterapeut, Axelsons Institute - Diplomerad Terapeutisk Gravidmassör, Behandlingsteam John Carrier  - Certifierad Taktil Massör, Ambosantus Taktiform - Certifierad Doula, Föda utan rädsla - Utbildningar inom spinning babies, Spinning babies Jag är också utbildad undersköterska och arbetar delar av min tid på BB Stockholm. I min mysiga behandlingslokal i Alvik och under stunden på behandlingsbänken kan du slappna av och bara släppa taget om allt. Mitt sinne och mina händer har fullt fokus på dig; dina frågeställningar, behov och ditt välbefinnande. Kostnaden för samtliga behandlingsformer och tjänster kan användas mot eventuellt friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare i enlighet med SKV:s regler.

Boka tjänst

 • Akupressur & stressterapeutisk behandling60 minuter, 825 kr · Mer info
  Boka
 • Gravidmassage60 minuter, 925 kr · Mer info
  Boka
 • Gravidmassage 4 ggr (fjärde besöket 50% rabatt)60 minuter, 3 240 kr · Mer info
  Boka
 • Gravidmassagekurs för par60 minuter, 1 295 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil massage60 minuter, 825 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Katarina von Wachenfeldt
(23 betyg)
Akupressör, Gravidmassör, Taktil Massör, Doula

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
23 betyg
till Katarina von Wachenfeldt
Så fin och avstressande behandling! Jag känner mig lugn och harmonisk efteråt. Rekommenderas varmt!
till Katarina von Wachenfeldt
Min upplevelse av gravidmassage hos Katarina har varit enbart positiv. Massagen är ljuvlig, både mjuk och djup, precis vad som känns behagligt för min gravida kropp. Känslan på rummet är trygg och varm, massage oljan doftar gott och musiken bidrar till ytterligare avslappning. Katarina är professionell, vänlig och trygg i sitt bemötande. Jag rekommenderar 100% ett besök till Katarina efter mina fyra behandlingar.
till Katarina von Wachenfeldt
Som alltid ett proffsigt och varmt omhändertagande. Det känns verkligen att man är i trygga händer! Att regelbundet gå på gravidmassage hos Katarina är en härlig avslappning och har gjort mycket gott för mig i min graviditet. Katarina är så kunnig och lyssnar in exakt vad jag och min kropp behöver.
till Katarina von Wachenfeldt
Katarina är otroligt kunnig, balanserad, varm och hjälpsam. Vi kände oss väl informerade, stärkta och tryggare inför födseln. Kan varmt rekommenderas alla inför förlossning.

Om företaget

Striking AB startades 2005. Verksamheten omfattar förutom kroppsbehandlingar även HR-/styrelseuppdrag, uppdrag som doula samt olika konst- och formgivningsprojekt. Den gemensamma nämnaren är meningsfullhet och utveckling. Mitt motto är att det jag gör ska skapa glädje, nytta och mening för både mig och de jag träffar på i mina olika professioner.

Bilder