Vad vill du boka?

Detta är ett avtal som du ingår med Studio Aroma. Enligt detta avtal ska avbokning ske senast 24h innan bokad tid. Om inte debiterar vi 50% av det totala behandlingsvärdet. Detta är för att vi förlorar inkomst då behandlingar avbokas sent eller uteblir. Tack för att du värnar om vår och våra övriga kunders tider.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Konsultation

När du bokar in dig för en konsultation ser vi tillsammans över och bedömer det område du vill behandla och gör ett upplägg som passar just dig. Du kanske har funderingar kring flera av de metoder som vi erbjuder och har svårt att själv ta ett beslut om vilka behandlingar som passar just dig. Då är en konsultation en god idé, för att du skall få ut så mkt som möjligt av vår kompetens.

Vi gör även kostnadsfri konsultation över telefon eller mail.

Fillers

När du bokar in dig för en konsultation ser vi tillsammans över och bedömer det område du vill behandla och gör ett upplägg som passar just dig. Vi arbetar med fillers från Restylane som tillverkas av Galderma och är av högsta kvalitet.

Med Restylanes produkter kan du göra läppförstoring, korrigera ansiktskonturer, korrigera näsrygg, öronsnibbar, bygga käkben och föryngra huden i största allmänhet.

Boka in dig på en konsultation eller ring oss för en kostnadsfri konsultation över telefon.

Hudvård Ansiktsbehandling/Kemisk peeling/Microneedling

En probiotisk ansiktsbehandling för alla hudtyper med levande, goda bakterier som främjar hudens välmående.
Denna behandling anpassas helt efter dina behov och ger fantastiska resultat även på Rosacea och andra överkänsliga hudtyper. Produkterna innehåller en unik sammansättning Probiotica och prebeotica.

Esse = probiotisk hudvård med prebeotika. Detta innebär att produkterna innehåller goda bakterier och näring till de goda bakterierna. Dessutom är Esse ekologiska, veganska och rättvisemärkt. De är inte heller testade på djur.

Ingår:
Rengöring, enzympeeling med portömning, ansiktsmassage och ansiktsmask samt våra goda råd om hur du förbättrar din hudhälsa. Samt en ampull med unik sammansättning för din hud.
Alqvimia Ansiktsbehandling - för Akne och oren hud

Denna ekologiska behandling är till för att minska talgproduktionen och dämpa inflammation. Akne är ett vanligt problem som uppstår pga många samverkande faktorer. Akne är ett hudtillstånd där talgkörtlarna överproducerar talg som ofta blir infekterade .

Denna behandling passar dig som har pormaskar, förstorade talgkörtlar, förstorade porer, papler och pustler, rodnader kring talgkörtlar samt aktiv och inflammerad akne.

I behandlingen ingår; rengöing och hudanalys, peeling med salt från Döda havet genomfört med en lymfriktig massage, oljor och djuprengörande mask med lera från Döda havet, lymfdrenagemassage med anpassade oljor, specialblandad Thermal mask samt anpassad hudvård.

Observera att behandlingen inte innehåller porrengöring utan är framtagen för att låta huden balansera sig själv och för att en aktiv akne skall kunna genomgå behandling.
Alqvimia Ansiktsbehandling - för fet och blandad hud.

Denna ekologiska behandling går ut på att balansera talgproduktionen hos fet och blandade hudtyper. I fet hy finns mer talgproduktion än vad det finns fukt och en obalans uppstår.

I behandlingen ingår rengöring och hudanalys, peeling med jojobaolja och havssalt från Döda havet utförd med cirkulationsökande och lymfriktig massage, Mask med lera från Döda havet, Lymfriktig massage för ansikte, hals och dekolletage med specialblandning av oljor, återfuktande algmask samt anpassad hudvård.

Observera att behandlingen inte innehåller porrengöring utan är framtagen för att låta huden balansera sig själv för att främja hudens egna funktioner.
Alqvimia Ansiktsbehandling - Lugnande för känslig hud.

Denna ekologiska behandling är specialanpassad för känslig hud som är lättirriterad och får allergiska reaktioner. Passar dig som är överkänslig mot kosmetika och andra hudvårdsprodukter eller har en tillsynes normal hud men som reagerar på väder och vind, värme och kyla. Vi tar hänsyn till både utvärtes och invärtes stimuli för att undvika reaktioner som klåda och irritation. Dessa hudtyper behöver hudvård som är fulla med lepider (essensiella fettsyror) som lugnar och reaparerar huden på djupet.

I behandlingen ingår; rengöring, hudanalys, peeling med salt från Döda havet utförd med lymfriktig massage, lymfmassage med lugnande oljor för ansikte, hals och dekolletage, lymfmassage med svalkande och lugnande onyxstenar, lugnande algmask, arm-och handmassage, lugnande hudvårdsprodukter.

Observera att behandlingen inte innehåller porrengöring utan är framtagen för att låta huden balansera sig själv för att främja hudens egna funktioner.
Alqvimia Ansiktsbehandling - för mogen hud

Denna ekologiska behandling är specialframtagen för att passa den mogna huden. Solen, fria radikaler och stress har ofta påskyndat åldrandet. Målet med denna behandling är att skapa fasthet och elastisitet samt ge näring och fukt till huden.

I denna behandling ingår; rengöring och hudanalys, peeling med salt från Döda havet utförd med en lymfriktig cirkulationsmassage, Johannesörtolja med djuprengörande mask med lera från Döda havet, lymfriktig massage för ansikte, hals och dekolletage med anpassade oljor, Algmask för åldrande hy samt anpassad hudvård.
Observera att behandlingen inte innehåller porrengöring utan är framtagen för att låta huden balansera sig själv för att främja hudens egna funktioner.
Alqvimia Ansiktsbehandling - Lugnande för män

Det är inte ovanligt att män lider av känslig hud med irritationer som sveda och klåda, hårsäcksinflammationer efter rakning och uttorkad hud pga för starka rakprodukter. Denna ekologiska behandling riktar sig till alla män som vill ge huden en boost. Huden känns återfuktad, ren och mjuk.

I behandlingen ingår rengöring och hudanalys, peeling med havssalt från Döda havet genomfört med en lymfriktigcirkulationsmassage, djuprengörande mask med lera från Döda havet och jojobaolja, lymfriktig massage för ansikte, hals och dekolletage med lugnade och desinficerande oljor, samt återfuktande algmask, och anpassad hudvård.
Observera att behandlingen inte innehåller porrengöring utan är framtagen för att låta huden balansera sig själv för att främja hudens egna funktioner.
Alqvimia Ansiktsbehandling - för ojämn hudton.

Denna ekologiska behandling passar dig med en ojämn hudton som vill förebygga och jämna ut färgen för en fräschare look.

I behandlingen ingår rengöring och hudanalys, peeling med Johannesört och havssalt från Döda havet genomfört med lymfriktig cirkulationsmassage, djuprengörande mask med lera från Döda havet, lokalbehandling av pigmenteringar, lymfriktig massage för ansikte, hals och dekolletage, antiagemask samt anpassad hudvård.

OBS; EJ porrengöring, framtagen för att låta huden balansera sig själv för att främja hudens egna funktioner.
Alqvimia Ansiktsbehandling - näringsgivande för torr hud

En torr hud har för lite av de återfettande och essentiella fettsyrorna, lipiderna som smörjer huden och gör den smidig samt för lite fukt. Huden tar binder normalt fukt från vatten i luften och binder det till lipiderna i huden (fettsyrorna). Denna ekologiska behandling går ut på att återskapa fett och fuktbalansen i en torr hud.


I behandlingen ingår rengöring och hudanalys, peeling med havssalt från Döda havet genomfört med lymfriktig och cirkulationsökande massage, näringsgivande extrakt och lymfriktig massage med en specialkomponerad oljeblandning för ansikte, hals och dekolletage, fuktgivande algmask samt anpassad hudvård.

Observera att behandlingen inte innehåller porrengöring utan är framtagen för att låta huden balansera sig själv för att främja hudens egna funktioner.
Alqvimia - Ansiktsbehandling klassisk.

Detta är en klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter hudtyp och person, som tar hand om alla moment som bör ingå i en klassisk ansiktsbehandling. Denna behandling lämpar sig för alla hudtyper.

I denna ekologiska behandlingen ingår rengöring och hudanalys, peeling med peelingprocedur och produkter efter hudtyp, ånga med läkande ozon som syresätter huden och med eteriska oljor (för att öppna upp dina porer) ovan en djuprengörande lermask från Döda havet eller en enzympeeling, portömning och borttagning av enstaka milier, porsammandragande örtextrakt, lymfriktig ansiktsmassage för ansikte, hals och dekolletage samt hårbotten, ansiktsmask efter hudtyp, arm och handmassage samt anpassad hudvård.
OBS: Porrengöring ingår!
Alqvimia Ansiktsbehandling Lyx

Detta är en klassisk ansiktsbehandling med extra av allt, som anpassas efter hudtyp och person. Den tar hand om alla moment som bör ingå i en klassisk ansiktsbehandling samt en cirkulationsgivande scrubb på ryggen med salt från Döda havet och en avslappnande ryggmassage. Vi färgar även dina fransar och bryn samt formar brynen. Denna behandling lämpar sig för alla hudtyper och utförs med ekologiska produkter från Alqvimia.

I behandlingen ingår; ryggscrubb med havssalt från Döda havet, en avslappnande ryggmassage, ansiktsrengöring och hudanalys, peeling med peelingprocedur och produkter efter hudtyp, ånga med läkande ozon som syresätter huden och med eteriska oljor för att öppna upp dina porer ovan en djuprengörande lermask eller en enzympeeling, portömning och borttagning av enstaka milier, porsammandragande örtextrakt, lymfriktig ansiktsmassage för ansikte, hals och dekolletage samt hårbotten, ansiktsmask efter hudtyp, arm och handmassage samt anpassad hudvård.

OBS: Porrengöring ingår!
Alqvimia Ansiktsbehandling - Porrengöring

Denna behandling passar män och kvinnor i alla åldrar som vill göra en djuprengöring med portömning. Har man en fetare hudtyp eller en blandhy med fetare T-zon eller är man tonåren med hormoner som ökar talgproduktionen så kan det behövas hjälp att göra rent utan att skada huden. Kanske har du några enstaka milier som behöver tas bort.

I behandlingen ingår; rengöring och hudanalys, anpassad peeling med produkter efter behov, djuprengörande mask efter hudtyp,ånga med läkande och syresättande ozon, eteriska oljor för att balansera huden, portömning samt lugnande och anpassade hudvårdsprodukter. Allt utfört med ekologiska produkter från Alqvimia.
OBS; EJ ansiktsmassage!

• Djuprengörande
• Cirkulations-ökande
• Porsammandragande
• Antiseptisk
• Lugnande
En ordentlig portömning är väldigt skönt ibland och kan göras som enstaka behandling eller som komplement till andra behandlingar och kurer
Denna behandling förbättrar, förnyar och exfolierar. En express-behandling för go and glow! Genom att använda 5 st AHA-syror kommer behandlingen tredubbla den exfolierande effekten och ge huden fantastiska resultat. Huden kommer kännas fantastiskt mjuk med otrolig lyster på endast 30 min.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning och detox, rengöring, hudanalys, Glyco-3-peel (trestegs peeling med 5 st AHA syror), skalpmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej portömning

Denna behandling passar för dig som vill ha en djuprengörande AHA-behandling med omedelbar lyster. Görs med fördel i kur om 5 behandlingar i taget varannan vecka, som alternativ till starkare kemiska peelingar.
Bra behandling för att dämpa och läka inflammerad akne.

*renande
*lystergivande
exfolierande
*återfuktande
*näringsgivande
*läkande
*utjämnande för hudtonen
*go with a glow behhandling
Facial Express

Återfuktar · Lugnar
En revitaliserande behandling utan avancerad peeling som passar alla hudtyper och för de som önskar ett snabbt ungdomligt utseeende med en lyster på nolltid. En perfekt askungebehandling för det ”speciella tillfället” och en perfekt introduktion till en ansiktsbehandling.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, hudanalys, lättare scrub med c+c, lymfriktig ansiktsmassage, mask, skalpmasage, avslutande hudvårdsprodukter.

Denna behandling passar alla hudtyper men rekommenderas för dig som vill ha en återfuktande behandling som verkar lystergivande.

*avslappnande
*lystergivande
*återfuktande
*stärkande
Exklusiv behandling för ansikte och kropp på 90 min. Hjärtat i behandlingen är den prisbelönta Diamond collection tillsammans med den världsberömda LED-masken. Denna livsvitaliserande ritualen slår samman skicklighet och expertis för att erbjuda den senaste generationen av proffetionella och föryngrande behandlingar. Den ger direkt synliga resultat och används som det självklara valet vid Oscarsgalan och kallas därför "Red carpet ready" men den är ju så mycket mer än det. Detta är en unik och ojämförbar upplevelse som fördjupar dig i såväl holistiska metoder som avancerad hudvård med revolutionerande Bio markörer.

ingår; Diamond water sprayade handdukar väntar på den uppvärmda sängen samt tända ljus och en avslappnande atmosfär. Vi börjar behandlingen med välkomstritualen med eteriska oljor för avslappning. Därefter placerar vi varma vetekuddar på strategiskt utvalda platser på kroppen. Sedan följer rengöring, Shiodara Diamond massage, glyco 3 peel (tre stegs peeling med 5 st AHA syror), skalpmassage, magnetmassage med ett serum innehållande bio markörer, Myo-facial liftning med manuell massageteknik, LED-mask, varma handdukar för dina fötter, hand och armmassage, bio-mask, stretching av ben, fotmassage, avslutande hudvårdsprodukter.


Denna behandling passar alla men är främst framtagen som den absoluta anti-age behandlingen med ett direkt synbart resultat och kallas därför Red Carpet Ready eller Diamond Infused Therapy.

OBS: Ej Porrengöring!

*antiagebehandling
*fuktgivande
*näringsgivande
*uppstramande
*inflammationshämmande
*läkande
*lystergivande
*avslappnande
*innehåller biomarkörer
*starka antioxidanter.
Renande, lystergivande och balanserande behandling som regenererar cellernas funktioner och lämnar huden perfekt återfuktad. Den revitaliserande effekten av rent syre, renar och ljusar upp en trött, glåmig hud som saknar lyster. Huden får en jämn och fräsch hudton och en omedelbar hälsosam lyster.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, rengöring, hudanalys, Glyco Peeling 25%, Oxygen koncentrat med shiatzumassage för ansikte, hals och dekolletage (triggepunktsmassage), lymfriktig massage i ansikte, hals och dekolletage, Oxygen finishen mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej portömning!

Denna behandling passar för dig med blandhy som även har yttorr hud som behöver cirkulationsökning och ökad syreupptagningsförmåga. Behandlingen verkar djupt återfraktande.

*återfuktar
*syresätter
*talgbalanserar
*renar och verkar porsammandragande
*mjukgör
*skyddar huden mot uttorkning
*vårdar
*skyddar huden mot fria radikaler
Rivaliserande, stimulerande och spänstgivande behandling med kraftfulla antioxidanter som återskapar och reparerar solskadas hud och förhindrar förtidigt åldrande. Vitamin C stimulerar kollagenproduktionen och återger huden spänst och fasthet.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, rengöring, hudanalys, enzympeeling eller c+c-vitamin scrub med effluragemassage, , koncentrat med shiatzumassage (triggepunktsmassage), stärkande ansiktsmassage för ansikte, hals och dekolletage (lymfriktig och muskulär), stärkande och energigivande mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej Portömning!

Denna behandling passar för alla hudtyper som vill ge huden en riktig antioxidationskur och reparera en solskadas hud.

*motverkar förtidigt åldrande
*skyddar mot fria radikaler med starka antioxidanter
*stimulerar kollagenprocessen
*näringsgivande
*fuktighetsbevarande
*skyddande
*reparerande
*spänstgivande
Renande, reparerande och återfuktande behandling som hjälper huden att återhämta sig från en stressad miljö och livsstil.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning och detox, rengöring, hudanalys, enzym-preepeeling med cirkulationsmassage, Glyco 3 peel (trestegspeeling med 5st AHA-syror), skalpmassage, enzympeeling under ånga, portömning, enzym pre-peeling, botaniskt serum, djupgående nano-mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: I denna behandling ingår porrengöring efter ett avancerat peelingsystem.

Denna behandling passar för dig med blandad, fet eller oren hud. Perfekt aknebehandling och för dig med pormaskar.

*renande
*reparerande
*återfuktande
*djuprengörande
*stärkande
*läkande
*lystergivande
Denna behandling skapar fasthet, spänst, och är näringsgivande. En unik sammansättning av essentiella näringsämnen, fyller hudens näringsbehov och håller huden mjuk och smidig samtidigt som fina linjer och rynkor minimeras.
Dess regenererande effekt verkar i de djupaste hudlagren.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning och detox, rengöring, hudanalys, glycopeeling 25% med effluragemassage, skalpmassage , koncentrat med shiatzumassage (triggepunktsmassage), stärkande ansiktsmassage för ansikte, hals och dekolletage (lymfriktig och muskulär), mjukgörande och uppstramande mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej porrengöring

Denna behandling passar för dig med en åldrande hud som behöver spänst och näring.

*motverkar åldrandet i huden
*näringsgivande
*fuktgivande
*motverkar fria radikaler
*antirynkbehandling
*mjukgörande
*lystergivande
Lugnande, skyddande och stärkande ansiktsbehandling som bygger upp hudens naturliga motståndskraft och skyddar huden mot inre och yttre påfrestningar. Den lugnande och stärkande anti-inflammatoriska behandlingen är speciellt anpassad för att omedelbart reparera, balansera och återställa hudens kondition till den mest hyperkänsliga hud och hud med rosacea.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, rengöring, hudanalys, enzympeeling med effluragemassage, , koncentrat med shiatzumassage (triggepunktsmassage), stärkande ansiktsmassage för ansikte, hals och dekolletage (lymfriktig och muskulär), reparerande mask, hand- och armmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

OBS: Ej portömning!

Denna behandling passar för dig med inflammerad akne, rosacea, perioral dermatit, reaktiv och överkänslig hy eller för dig som vanligtvis reagerar på produkter.

*lugnar en reaktiv hud
*läker
*Skyddar
*mjukgör
*återfuktar
*hämmar allergiska reaktioner
*antiinflammatorisk
Rekommenderas som kur en gång i veckan under 6 veckor. Vid köp av kurkort ges 15% rabatt. Som kur ger denna behandling mycket långvariga resultat.

Denna djupverkande ultraljudsbehandling gör underverk på en åldrande hud med rynkor, påsar under ögonen och förlorad spänst. Ultraljud som arbetar mellan 1MHZ och 10MHZ stimulerar hudens aktivitet på cellnivå. Vi förser huden med välbehövliga antioxidanter och näringsämnen som slussas ner i huden. Denna behandling hjälper huden att syresätta sig, ta upp näring samt ger fantastisk lyster. Din hud kommer se markant slätare och jämnare ut med ett synligt lyft. Dessutom minskar behandlingen svullnad kring ögon osv då den arbetar på lymfan med lymfdränage.

Detta ingår:
Rengöring och peeling. Förprogrammerat ultraljudsprogram för rynkor, åtstramning och lyft. behandlar ansikte, hals och dekolletage. Serum och hudcreme väljs efter hudtillstånd.
Denna behandling görs med fördel i kur om 6 gånger, en gång per vecka. Vid köp av kurkort ges 15%rabatt. Denna högteknologiska behandling är djuprengörande och lugnande för alla typer av Akne, Rosacea samt känslig hy. Det går även att behandla känsliga hudtillstånd så som Perioral dermatit. Passar mycket bra på aktiv akne i kombination med bra hudvårdsrutin hemma. Behandlingen är även dränerande som lymfdränage och hjälper till att rena och läka huden. Svullnad och inflammation minskar. Hudens kvalitet byggs således upp på djupet.

Efter rengöring och enzympeeling arbetar vi med ett program med ultraljud som verkar renande, lugnande och avsvällande.
Avslutar gör vi med serum och hudcreme efter hudtyp.
Detta är den ultimata manliga hudvården. Behandlingen är porsammandragande och utslätande. Det är viktigt att du har rakat dig när du kommer på denna behandling, senast dagen innan din behandling. Använd gärna rakapparat om du måste raka dig samma dag. Ju noggrannare rakning desto bättre.

Vi börjar med en rengöring och enzympeeling under ånga. Efter detta rengör vi huden noggrant med Ultrasonic skinscrubber. Denna behandling varvar ultraljud och galvanisera strömmar. Härefter utförs noggrann portömning. Som avslutning lägger vi en vårdande mask. Serum och hudlotion väljs ut efter hudtyp.
Denna behandling är till för kraftigt åldrad hud samt acneärr

Detta är en gel med 30% glykolsyrata som snabbt reducerar fina linjer och rynkor men som även har god effekt på acneärr. Huden genomgår en synlig föryngring och strukturförbättring.
Denna behandling är till för kraftigt åldrad hud samt acneärr

Detta är en gel med 30% glykolsyrata som snabbt reducerar fina linjer och rynkor men som även har god effekt på acneärr. Huden genomgår en synlig föryngring och strukturförbättring.
Mask Peel

30% Glykolsyra och 10% salisylsyra.
För fet och acnebenägen hud med synliga porer och ett överskott av talg. Dermatologisk ansiktsrengöring.

Kemiska peelingar är kraftigt exfolierande för att skynda på cellförnyelsen, stimulera kollagensyntesen, förbättrar elastinfibrer i läderhuden och uppdagar en yngre och mer lystrande hy.

Kemisk peeling kan hjälpa att mjuka upp fina linjer och rynkor, förbättra hudtonen och hudens yttersta skikt, reducera fetheten, bleka ner pigmenteringar och minska uppkomsten av nya fläckar.

En kemisk peeling tar ca 30min och beroende på din huds kondition och behov väljer vi styrka och typ av kemisk peeling.
Mask Peel

30% Glykolsyra och 10% salisylsyra.
För fet och acnebenägen hud med synliga porer och ett överskott av talg. Dermatologisk ansiktsrengöring.

Kemiska peelingar är kraftigt exfolierande för att skynda på cellförnyelsen, stimulera kollagensyntesen, förbättrar elastinfibrer i läderhuden och uppdagar en yngre och mer lystrande hy.

Kemisk peeling kan hjälpa att mjuka upp fina linjer och rynkor, förbättra hudtonen och hudens yttersta skikt, reducera fetheten, bleka ner pigmenteringar och minska uppkomsten av nya fläckar.

En kemisk peeling tar ca 30min och beroende på din huds kondition och behov väljer vi styrka och typ av kemisk peeling.
Peeling speciellt utformad för att bleka ner Melasma

Kemiska peelingar är kraftigt exfolierande för att skynda på cellförnyelsen, stimulera kollagensyntesen, förbättrar elastinfibrer i läderhuden och uppdagar en yngre och mer lystrande hy.

Kemisk peeling kan hjälpa att mjuka upp fina linjer och rynkor, förbättra hudtonen och hudens yttersta skikt, reducera fetheten, bleka ner pigmenteringar och minska uppkomsten av nya fläckar.
Milk peel
50% glycolsyra och 10% mjölksyra och salicylsyra.
För matt hud och rynkor. Stimulering och utslätande samt förhöjer effekten av andra kosmetiska preparat.

Kemiska peelingar är kraftigt exfolierande för att skynda på cellförnyelsen, stimulera kollagensyntesen, förbättrar elastinfibrer i läderhuden och uppdagar en yngre och mer lystrande hy.

Kemisk peeling kan hjälpa att mjuka upp fina linjer och rynkor, förbättra hudtonen och hudens yttersta skikt, reducera fetheten, bleka ner pigmenteringar och minska uppkomsten av nya fläckar.

En kemisk peeling tar ca 30min och beroende på din huds kondition och behov väljer vi styrka och typ av kemisk peeling.
Milk peel
50% glycolsyra och 10% mjölksyra och salicylsyra.
För matt hud och rynkor. Stimulering och utslätande samt förhöjer effekten av andra kosmetiska preparat.

Kemiska peelingar är kraftigt exfolierande för att skynda på cellförnyelsen, stimulera kollagensyntesen, förbättrar elastinfibrer i läderhuden och uppdagar en yngre och mer lystrande hy.

Kemisk peeling kan hjälpa att mjuka upp fina linjer och rynkor, förbättra hudtonen och hudens yttersta skikt, reducera fetheten, bleka ner pigmenteringar och minska uppkomsten av nya fläckar. En kemisk peeling tar ca 30min och beroende på din huds kondition och behov väljer vi styrka och typ av kemisk peeling.
Vi rekommenderar kostnadsfri konsultation via telefon.
Priset på denna behandling är ett frånpris och innebär att behandlingen kan komma att kosta mer beroende på områdets omfattning.

Det går även att boka en konsultation hos oss.

TCA Cosmo peel

Triklorättiksyra 15%, 18% eller 20%
Medeldjup peel för hudföryngrande behandling av ansikte, hals och dekolletage.
Vi rekommenderar kostnadsfri konsultation via telefon.
Priset på denna behandling är ett frånpris och innebär att behandlingen kan komma att kosta mer beroende på områdets omfattning.

Det går även att boka en konsultation hos oss.

TCA Cosmo peel

Triklorättiksyra 15%, 18% eller 20%
Medeldjup peel för hudföryngrande behandling av ansikte, hals och dekolletage.

Vi rekommenderar en kostnadsfri konsultation via telefon.
Det går även att boka en konsultation hos oss.

TCA peel
Lerbaserad lotion på 30% triklorättiksyra.
Medeldjup-djup men säker peel med mycket homogen effekt
för kraftigt åldrad rynkig hy och för acneärr och förtjockad ojämn hy.

Vad kan jag förvänta mig av TCA?
När man utför TCA-behandlingen blir huden först torr och stram. Vid själva behandlingen uppstår en "frosting" på ytan som övergår till rodnad. Den andra dagen kan en mörkare sårskorpa uppkomma som efter några dagar flagnar av. I vissa fall uteblir skorbildningen (beroende på hudtyp). Resultatet är en rosig hud som man tar hand om och bevarar med rekommenderade produkter. Man bör inte sola på 4 månader efter utförd TCA-behandling.
Vi rekommenderar en kostnadsfri konsultation via telefon.
Det går även att boka en konsultation hos oss.

TCA peel Chelated
Lerbaserad lotion på 30% triklorättiksyra.
Medeldjup-djup men säker peel med mycket homogen effekt
för kraftigt åldrad rynkig hy och för acneärr och förtjockad ojämn hy.

Vad kan jag förvänta mig av TCA?
När man utför TCA-behandlingen blir huden först torr och stram. Vid själva behandlingen uppstår en "frosting" på ytan som övergår till rodnad. Den andra dagen kan en mörkare sårskorpa uppkomma som efter några dagar flagnar av. I vissa fall uteblir skorbildningen (beroende på hudtyp). Resultatet är en rosig hud som man tar hand om och bevarar med rekommenderade produkter. Man bör inte sola på 4 månader efter utförd TCA-behandling.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 4335kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 4335kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar:6120kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 7395kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 3570kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 3570kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 3570kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 3570kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 3570kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.
Denna behandling rekommenderas alltid som kur om 3-6 behandlingar.

Kur på tre behandlingar: 3315kr

Innovation inom microneedeling – automatisk micronålning med MicroPen.
Detta är en helt ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik, vidarutvecklad från tidigare micronålningssystem,.för att minska fina linjer och akneärr samt förbättra hudens textur och färg.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN MICROPEN
•Uppstramning av slapp hud
•Minskning av ärr
•Förbättring av hudbristningar
•Minskning av fina linjer och rynkor
•Förbättring av Melasma
•Förbättring av pigmenteringar
•Förminskning av grova porer
•Ökad upptagning av aktiva ingredienser
•Generell hudföryngring
•Sterila och CE-märkta engångsnålar för din trygghet.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så vis skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.0 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill sägaförbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
Effekten av MicroPen kan jämföras med fraktionerad laser men med mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Den är effektivare än kemiska peelingar och microdermabrasion.

Läs mer om denna behandling på vår hemsidan.

IPL / Laser

Kontrollerat och pulsat ljus hettar upp talgkörteln så att aknebakterierna dör, stimulerar nybildandet av kollagen och verkar därmed utslätande och utjämnande och förebygger uppkomsten av nya ärr. Även pigmenteringar ljusnar och utvidgade kapillärer minskar.
Denna behandling lämpar sig väldigt bra för en aktiv akne med talgkörtelinflammation men även för dig som har ojämnheter i huden och postinflammatoriska pigmenteringar till följd av akne.

Vi förbereder huden med en enzympeeling eller lättare kemisk peeling beroende på hudtyp och därefter utför vi IPL- behandlingen. Avslutas med lugnande mask hudvård.
Kontrollerat och pulsat ljus hettar upp talgkörteln så att aknebakterierna dör, stimulerar nybildandet av kollagen och verkar därmed utslätande och utjämnande och förebygger uppkomsten av nya ärr. Även pigmenteringar ljusnar och utvidgade kapillärer minskar.
Denna behandling lämpar sig väldigt bra för en aktiv akne med talgkörtelinflammation men även för dig som har ojämnheter i huden och postinflammatoriska pigmenteringar till följd av akne.

Vi förbereder huden med en enzympeeling eller lättare kemisk peeling beroende på hudtyp och därefter utför vi IPL- behandlingen. Avslutas med lugnande mask hudvård.
Kontrollerat och pulsat ljus hettar upp talgkörteln så att aknebakterierna dör, stimulerar nybildandet av kollagen och verkar därmed utslätande och utjämnande och förebygger uppkomsten av nya ärr. Även pigmenteringar ljusnar och utvidgade kapillärer minskar.
Denna behandling lämpar sig väldigt bra för en aktiv akne med talgkörtelinflammation men även för dig som har ojämnheter i huden och postinflammatoriska pigmenteringar till följd av akne.

Vi förbereder huden med en aha-gel och därefter utför vi IPL- behandlingen. Avslutas med lugnande lotion.
Hudföryngrande behandling med IPL.

Bygger kollagen genom att stimulera fibroblasterna, bleker pigmenteringar och reducerar ytliga blodkärl. Ger fantastiska resultat.

När du gör en Skin rejuvination hos oss går det till på följande sätt;

Noggrann rengöring, en lättare kemisk peeling eller enzympeeling (beroende på hudtyp).
Behandling med IPL , återfuktande och lugnande ansiktsmask, creme.

Denna behandling görs som fördel 3-5 ggr med med minst 4v i mellan behandlingarna.

Om du känner dig osäker på vilken behandling som passar dig bäst kan vi rekommendera dig att boka en konsultation.
Hudföryngrande behandling med IPL.

Bygger kollagen genom att stimulera fibroblasterna, bleker pigmenteringar och reducerar ytliga blodkärl. Ger fantastiska resultat.

När du gör en Skin rejuvination hos oss går det till på följande sätt;

Noggrann rengöring, en lättare kemisk peeling eller enzympeeling (beroende på hudtyp).
Behandling med IPL , återfuktande och lugnande ansiktsmask, creme.

Denna behandling görs som fördel 3-5 ggr med med minst 4v i mellan behandlingarna.

Om du känner dig osäker på vilken behandling som passar dig bäst kan vi rekommendera dig att boka en konsultation.

Topp till tå

Syresätter, återfuktar och renar huden i ansiktet och på kroppens baksida. Denna behandling renar och återfuktar torr hud samtidigt som den ger skön avslappning och lämnar både ansikte och kropp i ett välbehagligt lugn och välbefinnande.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, lätt regndroppsmassage på rygg, triggepunkter på rygg och en kortare klassisk ryggmassage, ansiktsbehandling med rengöring, enzympeeling, lymfriktig ansiktsmassage, algmask, handmassage och skalpmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

Passar för alla som söker uppfräschning och avslappning.
Denna behandling återger vitaliteten, verkar uppklarnande och ger fasthet. Behandlingen är baserad på Vitamin C, en kraftfull antioxidant som ger fantastisk lyster till huden i ansiktet och till kroppens baksida. Äkta njutning i citrusatmosfär.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, lätt regndroppsmassage på rygg, triggepunkter på rygg och en kortare klassisk ryggmassage, ansiktsbehandling med rengöring, c+c scrub, lymfriktig ansiktsmassage, algmask, handmassage och skalpmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

Passar för alla som söker uppfräschning och avslappning.
Denna topp till tå behandling lugnar, stärker och återhämtar en känslig och irriterad hud med non-allergenic produkterna från NB Ceuticals. Huden i ansiktet och på kroppens baksida får välförtjänt återhämtning och regenerering. Återger huden sin smidighet och ger en lugnande effekt för skadad eller hyperkänslig hud.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, lätt regndroppsmassage på rygg, triggepunkter på rygg och en kortare klassisk ryggmassage, ansiktsbehandling med rengöring, enzympeeling, lymfriktig ansiktsmassage, algmask, handmassage och skalpmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

Passar för alla som söker uppfräschning och avslappning.
Exklusiv behandling för ansikte och kropp på 90 min. Hjärtat i behandlingen är den prisbelönta Diamond collection tillsammans med den världsberömda LED-masken. Denna livsvitaliserande ritualen slår samman skicklighet och expertis för att erbjuda den senaste generationen av proffetionella och föryngrande behandlingar. Den ger direkt synliga resultat och används som det självklara valet vid Oscarsgalan och kallas därför "Red carpet ready" men den är ju så mycket mer än det. är en unik och ojämförbar upplevelse som fördjupar dig i såväl holistiska metoder som avancerad hudvård med revolutionerande Bio markörer.

ingår; Diamond water sprayade handdukar väntar på den uppvärmda sängen samt tända ljus och en avslappnande atmosfär. Vi börjar behandlingen med välkomstritualen med eteriska oljor för avslappning. Därefter placerar vi varma vetekuddar på strategiskt utvalda platser på kroppen. Sedan följer rengöring, Shiodara Diamond massage, glyco 3 peel (tre stegs peeling med 5 st AHA syror), skalpmassage, magnetmassage med ett serum innehållande bio markörer, Myo-facial liftning med manuell massageteknik, LED-mask, varma handdukar för dina fötter, hand och armmassage, bio-mask, stretching av ben, fotmassage, avslutande hudvårdsprodukter.


Denna behandling passar alla men är främst framtagen som den absoluta anti-age behandlingen med ett direkt synbart resultat och kallas därför Red Carpet Ready eller Diamond Infused Therapy.

OBS: Ej Porrengöring!

*antiagebehandling
*fuktgivande
*näringsgivande
*uppstramande
*inflammationshämmande
*läkande
*lystergivande
*avslappnande
*innehåller biomarkörer
*starka antioxidanter.

(denna ultimata behandling finns även under kategorin top till tå)
En intensiv anti-age behandling med essentiella näringsämnen och anti-age ingredienser som vitaliserar och boostar igång en mogen hud. Huden i ansiktet och på baksidan av kroppen får ny elasticitet och spänst.

Ingår; Välkomstritual med eteriska oljor för avslappning, lätt regndroppsmassage på rygg, triggepunkter på rygg och en kortare klassisk ryggmassage, ansiktsbehandling med rengöring, enzympeeling, lymfriktig ansiktsmassage, algmask, handmassage och skalpmassage, avslutande hudvårdsprodukter.

Passar för alla som söker uppfräschning och avslappning.

Fotvård

Denna ljuvliga behandling är för dig som har fina och friska fötter men önskar en mysig stund. Här ingår fotbad med skalpmassage, scrub och härlig massage.
I behandlingen ingår; fotbad, rengöring av naglar, borttagning av förhårdnader, filning och massage samt lackning om så önskas. Vi kan även behandla liktornar, nageltrång, fotvårtor och fotsvamp. mm. Vi tar även emot diabetiker.

Vid behandling och frysning av fotvårtor tillkommer en kostnad av 100kr/vårta dock max 300kr.
Denna behandling utgör en minipedikyr samt Shellacbehandling. Ingår gör fotbad, rengöring av naglar och nagelband, filning av fot samt schellac.

Shellac är ett hybridnagellack mellan vanligt nagellack och gelé.
Resultatet blir en spegelblank yta som håller upp till två veckor utan att flagna. På fötterna håller den mycket längre. Man får även en lättare förstärkning av nageln. Materialet avlägsnas enkelt utan att den egna nageln tar skada. Shellac är fri från formaldehyd, toulen eller DBP(dibutylftalat).
I behandlingen ingår; fotbad, rengöring av naglar, borttagning av förhårdnader, filning och massage samt shellac.

Shellac är ett hybridnagellack mellan vanligt nagellack och gelé.
Resultatet blir en spegelblank yta som håller upp till två veckor utan att flagna. Man får även en lättare förstärkning av nageln. Materialet avlägsnas enkelt utan att den egna nageln tar skada. Shellac är fri från formaldehyd, toulen eller DBP(dibutylftalat).
För dig som vill göra en snabb uppfräschning av fötterna. Idealisk på sommaren emellan de ordinarie fotvårdsbesöken för att hålla naglarna vackra och fötterna mjuka. I behandlingen ingår; fotbad, filning av naglar och skrubb av fötterna, insmörjning och lackning. Detta är en behandling för friska fötter. Vi tar inte bort förhårdnader eller andra problem, då ska du istället boka en medicinsk fotvård.
En ljuvlig behandling som verkligen tar hand om dina fötter. Fotbad, iordningställande av naglar, nagelband och förhårdnader, fotskrubb, paraffinbad och fotmassage samt lackning av tånaglar om så önskas. Unna dina fötter den ultimata lyxen.

Fransar & Bryn

Vi fäster fransarna mot små silikonkuddar och permanentar upp fransrötterna så att fransarna får den “perfekta böjen”. Det bästa är hållbarheten på ca 6 v. Ingen mer fransböjning med tång. I behandlingen ingår dessutom fransfärgning.
Vi fäster fransarna mot små silikonkuddar och permanentar upp fransrötterna så att fransarna får den “perfekta böjen”. Det bästa är hållbarheten på ca 6 v. Ingen mer fransböjning med tång. I behandlingen ingår dessutom fransfärgning och brynfärgning inklusive form.

Denna behandling bokar du alltså om du även önskar färg och form av bryn.

Utförs av Anna Maria Eide, godkänd och certifierad TAFFY-terapeut. "Skapa fantastiska 3D bryn eller eyeliner"
Konsultationen föregår själva behandlingen och är kostnafsfri då du fullföljer TAFFY. Återbetalas vid behandlingstillfället.

Är du säker på att du vill göra TAFFY så kan du boka detta direkt. Då får du konsultationen på plats.

OBS! Har du tatuering sedan tidigare är det inte säkert att det går att göra TAFFY. Hör då av dig via mail eller telefon.

Innan TAFFY behandling påbörjas, Gör vi denna konsultation där jag förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Jag går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har du som kund möjlighet att få dina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör du framföra dina önskemål. Tillsammans kommer vi överrens om färg och form. Det ska se naturligt ut och framhäva dina ögon och ansiktets egna drag.

Viktigt: Om du tar mediciner måste du meddela mig detta då vissa mediciner kan påverka läkningen.


Själva behandlingen bokas efter konsultationen.
Utförandet görs under bedövning med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och jag kan imitera strån på ett naturtroget sätt, utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Det finns flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper mig att skapa en pigmentering efter just dina önskemål. Jag utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn eller eyeliner skapas.

Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs. Detta återbesök bokas med fördel in efter första behandling.

TAFFY Ögonbryn -3900kr
TAFFY Eyeliner - 3900krUtförs av Anna Maria Eide, godkänd och certifierad TAFFY-terapeut. "Skapa fantastiska 3D bryn eller eyeliner"
Konsultationen föregår själva behandlingen och är kostnafsfri då du fullföljer TAFFY. Återbetalas vid behandlingstillfället.

Är du säker på att du vill göra TAFFY så kan du boka detta direkt. Då får du konsultationen på plats.

OBS! Har du tatuering sedan tidigare är det inte säkert att det går att göra TAFFY. Hör då av dig via mail eller telefon.

Innan TAFFY behandling påbörjas, går vi noggrant igenom själva behandlingen där jag förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Jag går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har du som kund möjlighet att få dina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör du framföra dina önskemål. Tillsammans kommer vi överrens om färg och form. Det ska se naturligt ut och framhäva dina ögon och ansiktets egna drag.

Viktigt: Om du tar mediciner måste du meddela mig detta då vissa mediciner kan påverka.

Utförandet görs under bedövning med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och jag kan imitera strån på ett naturtroget sätt, utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Det finns flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper mig att skapa en pigmentering efter just dina önskemål. Jag utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn eller eyeliner skapas.

Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs. Detta återbesök bokas med fördel in efter första behandling.Utförs av Anna Maria Eide, godkänd och certifierad TAFFY-terapeut. "Skapa fantastiska 3D bryn eller eyeliner"
Konsultationen föregår själva behandlingen och är kostnafsfri då du fullföljer TAFFY. Återbetalas vid behandlingstillfället.

Är du säker på att du vill göra TAFFY så kan du boka detta direkt. Då får du konsultationen på plats.

OBS! Har du tatuering sedan tidigare är det inte säkert att det går att göra TAFFY. Hör då av dig via mail eller telefon.

Innan TAFFY behandling påbörjas, går vi noggrant igenom själva behandlingen där jag förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Jag går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har du som kund möjlighet att få dina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör du framföra dina önskemål. Tillsammans kommer vi överrens om färg och form. Det ska se naturligt ut och framhäva dina ögon och ansiktets egna drag.

Viktigt: Om du tar mediciner måste du meddela mig detta då vissa mediciner kan påverka.

Utförandet görs under bedövning med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och jag kan imitera strån på ett naturtroget sätt, utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Det finns flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper mig att skapa en pigmentering efter just dina önskemål. Jag utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn eller eyeliner skapas.

Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs. Detta återbesök bokas med fördel in efter första behandling.


TAFFY Eyeliner - 3900kr


Utförs av Anna Maria Eide, godkänd och certifierad TAFFY-terapeut. "Skapa fantastiska 3D bryn eller eyeliner"
Konsultationen föregår själva behandlingen och är kostnafsfri då du fullföljer TAFFY. Återbetalas vid behandlingstillfället.

Är du säker på att du vill göra TAFFY så kan du boka detta direkt. Då får du konsultationen på plats.

OBS! Har du tatuering sedan tidigare är det inte säkert att det går att göra TAFFY. Hör då av dig via mail eller telefon.

Innan TAFFY behandling påbörjas, går vi noggrant igenom själva behandlingen där jag förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Jag går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har du som kund möjlighet att få dina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör du framföra dina önskemål. Tillsammans kommer vi överrens om färg och form. Det ska se naturligt ut och framhäva dina ögon och ansiktets egna drag.

Viktigt: Om du tar mediciner måste du meddela mig detta då vissa mediciner kan påverka.

Utförandet görs under bedövning med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och jag kan imitera strån på ett naturtroget sätt, utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Det finns flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper mig att skapa en pigmentering efter just dina önskemål. Jag utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn eller eyeliner skapas.

Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs. Detta återbesök bokas med fördel in efter första behandling.
Naturligt tunna och naturtrogna fransar som sätts på varje enskild frans för ett fantastiskt resultat. Vi har flera olika längder som blandas för ett så vackert resultat som möjligt.

Under tiden vi sätter dina fransar låter vi en lugnande och fuktighetsgivande mask verka under ögonen.

Vi rekommenderar även att du bokar detta alternativ om det gått mer än 4v sedan du förlängde dina fransar

OBS: Behandlingen utförs av personal som är både Certifierad fransstylist och Auktoriserad hudterapeut .
Vi fyller på dina fransar med fler mink och volymfransar.
Behandlingen och priset gäller endast om du gjort din fransförlängning hos oss. Om du gjort fransar någon annanstans rekommenderar vi att du bokar ett fullt set på 120 min.

Rekommenderas inom 4v.

OBS: Fransförlängningen utförs av personal som är både Certifierad fransstylist och Auktoriserad hudterapeut.
Vi ger dina bryn det lilla lyftet som en riktigt bra formning gör.
Vi färgar och formar dina bryn
Vi färgar dina fransar och formar till dina bryn
Vi färgar dina fransar och bryn i naturtrogna färger som håller sig vackra länge. Vi formar till dina ögonbryn till en passande form för ditt ansikte.

Händer & Naglar

Vi löser upp dina BioSculpturenaglar och gör en lättare manikyr så dina egna naglar blir fina.
Om du gjort naglar tidigare på annan salong, behöver du ta bort dem innan du kommer till oss. Eftersom det kan vara olika material som används är det inte säkert att vi kan lösa upp dem hos oss nämligen.
Borttagning av naglar gjorda på annan salong ingår alltså inte.
Ring gärna om du funderar på något!
Bio Sculpture Gel - miljöcertifierad, nagelvänlig och flexibel gel för nagelskulpturering. Välj mellan natur, fransk manikyr och färg.

Om du gjort naglar tidigare på annan salong, behöver du ta bort dem innan du kommer till oss. Eftersom det kan vara olika material som används är det inte säkert att vi kan lösa upp dem hos oss nämligen.
Borttagning av naglar gjorda på annan salong ingår alltså inte.
Ring gärna om du funderar på något!
Om du gjort naglar tidigare på annan salong, behöver du ta bort dem innan du kommer till oss. Eftersom det kan vara olika material som används är det inte säkert att vi kan lösa upp dem hos oss nämligen.
Borttagning av naglar gjorda på annan salong ingår alltså inte.
Ring gärna om du funderar på något!
Bio Sculpture Gel - Nagelförstärkning med miljöcertifierad, nagelvänlig och flexibel gel för nagelskulpturering och förstärkning i valfritt utförande i natur, fransk manikyr eller färg.

Om du gjort naglar tidigare på annan salong, behöver du ta bort dem innan du kommer till oss. Eftersom det kan vara olika material som används är det inte säkert att vi kan lösa upp dem hos oss nämligen.
Borttagning av naglar gjorda på annan salong ingår alltså inte.
Ring gärna om du funderar på något!
I manikyren ingår; nagelbad, rengöring av naglar och nagelband, handpeeling, filning, polering, handmassage och lackning. Ej fransk lackning.

Om du gjort naglar tidigare på annan salong, behöver du ta bort dem innan du kommer till oss. Eftersom det kan vara olika material som används är det inte säkert att vi kan lösa upp dem hos oss nämligen.
Borttagning av naglar gjorda på annan salong ingår alltså inte.
Ring gärna om du funderar på något!
Shellac är ett hybridnagellack mellan vanligt nagellack och gelé.
Resultatet blir en spegelblank yta som håller upp till två veckor utan att flagna. Man får även en lättare förstärkning av nageln. Materialet avlägsnas enkelt utan att den egna nageln tar skada. Shellac är fri från formaldehyd, toulen eller DBP(dibutylftalat).
Denna behandling är för dig som vill ha ett enfärgat lack.

Om du gjort naglar tidigare på annan salong, ser vi gärna att du tagit bort dem innan du kommer till oss. Eftersom det kan vara olika material som används är det inte säkert att vi kan lösa upp dem hos oss nämligen. Ring gärna om du funderar på något!
Denna Shellacbehandling väljer du om du vill ha fransk manikyr, glitter eller färgkombinationer.

Shellac är ett hybridnagellack mellan vanligt nagellack och gelé.
Resultatet blir en spegelblank yta som håller upp till 2 veckor utan att flagna. Man får även en lättare förstärkning av nageln. Materialet avlägsnas enkelt utan att den egna nageln tar skada. Shellac är fri från formaldehyd, toulen eller DBP(dibutylftalat).

Om du gjort naglar tidigare på annan salong, behöver du ta bort dem innan du kommer till oss. Eftersom det kan vara olika material som används är det inte säkert att vi kan lösa upp dem hos oss nämligen.
Borttagning av naglar gjorda på annan salong ingår alltså inte.
Ring gärna om du funderar på något!
I denna ljuvliga behandling ingår; nagelbad, rengöring av naglar och nagelband, filning, polering, handpeeling, paraffininpackning, hand- och armmassage samt lackning.

Om du gjort naglar tidigare på annan salong, behöver du ta bort dem innan du kommer till oss. Eftersom det kan vara olika material som används är det inte säkert att vi kan lösa upp dem hos oss nämligen.
Borttagning av naglar gjorda på annan salong ingår alltså inte.
Ring gärna om du funderar på något!

Hårborttagning

Med Alkaline Wash kan vellushår på stora områden som kinder och överläpp avlägsnas vid ett och samma tillfälle, utan att stimuleras. Samtidigt avlägsnas torra döda hudceller på det behandlade området. Du får en uppfräschning av huden och alla fjun avlägsnas.
Med Alkaline Wash kan vellushår på stora områden som kinder och överläpp avlägsnas vid ett och samma tillfälle, utan att stimuleras. Samtidigt avlägsnas torra döda hudceller på det behandlade området. Du får en uppfräschad hud samtidigt som fjunen avlägsnas.
Med Alkaline Wash kan vellushår på stora områden som kinder och överläpp avlägsnas vid ett och samma tillfälle, utan att stimulera håren att bli grövre. Samtidigt avlägsnas torra, döda hudceller på det behandlade området. Resultatet blir en uppfräschning av huden samtidigt som alla fjun avlägsnas.

Permanent Hårborttagning IPL - Laser / Elektrisk Epilering

När du bokar in dig för en konsultation ser vi tillsammans över och bedömer det område du vill behandla och gör ett upplägg som passar just dig. Vi arbetar med IPL och elektrisk epilering för permanent hårborttagning.

När du köper några av våra kurkort är konsultationen kostnadsfri, för övrigt debiteras 350kr

Vi gör även kostnadsfri konsultation över telefon.

Permanent hårborttagning går ej att boka online. Det finns många faktorer som påverkar om det går att utföra en behandling och vilken typ av metod som bör användas. Därför måste vi göra konsultation innan behandling och därefter kan vi tillsammans lägga upp en behandlingsplan med uppföljning. Detta gäller även för dig som gått på annan klinik för behandling tidigare. Kunskapen och metoderna skiljer sig åt och vi tar ansvar för våra utförda behandlingar. Om du tidigare gjort behandling hos oss och vill påbörja nya behandlingar på nya områden så rekommenderar vi även här konsultation. Det är inte säkert att förutsättningarna är de samma för ett nytt område. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Vi innehar diplom i elektrisk epilering samt specialiserat certifikat godkännt av SHR i IPL och Laser.

Kropp & Massage

Ionto Sono Effect är en avancerad Tysktillverkad kvalitetsmaskin från Ionto Comed. Du kan nu behandla celluliter och få en slätare och fastare hud på de områden vi väljer att behandla.

Vi rekommenderar att du gör en kur på 6-12 gånger 1-2 gånger i veckan. Antalet gånger och frekvens beror på graden av celluliter och storleken på området vi behandlar.

Vi torrskrubbar din hud, arbetar med en fitnessgek under ett program av Ionto Sono Effect i 40 min. Därefter smörjer vi in huden med en "firming bodylotion".
Alqvimia Oasis of Serenity är en lyxig, avstressande och rogivande spabehandling för hela kroppen och ansiktet. Behandlingen omfattar body scrub, lerinpackning i infravärme, och helkroppsmassage samt en kortare ansiktsbehandling. Elegant utförd med ekologiska produkter från Alqvimia.

Oasis of Serenity är en källa till avslappning från vardagens stress. En varm lerinpacking är avgiftande och får spända muskler att slappna av. En aromamassage ökar avkopplingen och verkar balanserande. Ansiktsbehandlingen återställer åldrande och skänker avkoppling och ro. Behandlingen är utformad för att ge maximal avslappning i kroppen och sinnet.
Denna sensuella och exotiskt föryngrande skönhetsbehandling för hela kroppen och ansiktet har skapats för att stärka kvinnans energi och självkänsla. Behandlingen omfattar en avlappnande aromamassage för hela kroppen och en kortare ansiktsbehandling med ekologiska produkter från exklusiva Alqvimia.

Queen of Egypt doftar ljuvligt av myrra och rökelse, som använts som föryngrande skönhetskur och förföriskt njutningsmedel i tusentals år. Doften skapar en exotisk stämning som försätter kvinnan i en harmonisk och mottaglig sinnesstämning. Den aromaterapeutiska effekten är föryngrande för både huden, själen och ditt sinne.

Denna behandling riktar sig till dig som har orenheter som pormaskar och finnar på rygg och säte. I behandlingen ingår en saltscrub för ryggen med sprayad tinktur samt ånga med renande eteriska oljor för att öppna upp porerna, portömning för rygg och säte samt en djuprengörande lerinpackning för ryggen. Avslutar gör vi med att massera in en till dig anpassad kroppsolja eller bodylotion.

Behandlingen är djuprengörande, avgiftande och porsammandragande utförd med ekologiska produkter från Alqvimia.
Denna ljuvliga behandling, utförd med ekologiska produkter från Alqvimia verkar slimmande och som omfattar body scrub, inpackning med infravärme och terapeutisk massage.

Det finns tre varianter, beroende på behov och önskad effekt.
Body sculpture är i första hand inriktad på reducering av kroppsfett.
Shape reducer är utformad för att minska ansamlingar av bunden vätska i kroppen.
Anti-cellulite används för att lösa upp celluliter och släta ut huden.
Alla tre verkar lokalt ute i hela kroppen likväl som de stimulerar kroppens centrala funktioner.

Mer info om behandlingen finner du under behandlingar på hemsidan.
Denna behandling är en 60 min exfolierande massage och sensorisk upplevelse som kombinerar mikroniserade extrakt från apelsin och bambu som ger en silkeslen och mjuk känsla med fantastisk lyster.
Denna äkta aromaterapibehndling utförd med ekologiska produkter från Alqvimia verkar avstressande och läkande. De finaste eteriska oljor och taktil massage utgör basen för denna ljuvliga behandling. Vi börjar med fotbad och reflexologi. Därefter blandas äkta, eteriska oljor, till en aromablandning som passar just dina behov. Vi avslutar behandlingen med en hårbottenmassage.
Vi behandlar nacke, rygg och säte.
Efter v.12
Helkroppsmassage, ansikts- och skalpmassage.
Efter vecka 12
Helkroppsmassage, ansikts- och skalpmassage.
Efter vecka 12
Hot stone massage är en holistisk form av massageterapi där man använder sig av varma lavastenar och de finaste, naturliga och eteriska oljor (aromaterapi). Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en fantastiskt avslappnande känsla för hela kroppen.
Hot stone massage är en holistisk form av massageterapi där man använder sig av varma lavastenar och de finaste, naturliga eteriska oljor (aromaterapi). Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en fantastiskt avslappnande känsla för hela kroppen.
Medicinsk muskelmassage för att förebygga och lindra.
Medicinsk muskelmassage för att förebygga och lindra.
Klassisk massage koncentrerad till rygg, nacke och ländrygg
Detta är en djupgående massage som bygger på idrottsmassage från den klassiska massagen. I denna massage arbetar vi på för dig som är aktiv eller har specifika problem. Massagen är mycket kraftfull och innefattar vid behov olika tekniker som muskelering, triggerpunkter och bindvävsmassage samt shiatzu.
Detta är en djupgående massage som bygger på den klassiska massagen. I denna massage arbetar vi på för dig specifika problem. Massagen är mycket kraftfull och innefattar vid behov olika tekniker som muskelering, triggerpunkter och bindvävsmassage samt shiatzu.

Makeup

Färganalys inklusive färgpass
Med rätt nyanser på kläder och makeup kan du faktiskt se många år yngre ut. Ögonen förstärks och huden får en frisk och mer ungdomlig framtoning. Som bonus slipper du de dyrköpta felköpen. Så nog är det värt att lägga ner lite möda på att fundera ut vilka dessa nyanser är.
Förutom färganalysen ingår makeup och rådgivning eller så kan du välja stilrådgivning vilket brukar vara populärt bland män.


I denna behandling ingår även en konsultation med provmakeup som vi gör vid ett tidigare tillfälle för att testa fram din makeup inför bröllopet.
Glöm ej att boka tid även för denna.
När du vill få en vacker makeup lagd som håller sig hela dagen och hela kvällen. Vi arbetar med Pure Minerals mineral makeup.

Vaxning

Vi avlägsnar allt hår i ansiktet med ett speciellt, flytande varmvax för de känsligaste delarna på kroppen "finewax".
Vi vaxar bort håret på dina armar med ett vax med lindrade Azulen.
Vi vaxar dina armar och armhålor med ett lugnande vax med Azulen. Vi använder flytande varmvax "finewax" till armhålorna.
Vi vaxar bort håret i dina armhålor.
Eftersom huden här är känsligare använder vi oss av antingen ett mycket fint varmvax eller ett vax med vårdande havsalger. Allt för att göra behandlingen så lindrig som möjligt.
Vi vaxar bort håret från dina axlar.
Vi vaxar bort håret i bikinilinjen. Önskar du ta bort mer hår så välj brasiliansk vaxning eller ett kombinationsalternativ.
Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning innebär att man avlägsnar håret i underlivet på en kvinna. Detta är en av de behandlingar som blivit mycket populära.

Det finns tillfällen då du bör undvika brasiliansk vaxning:

* Vid infektion av svamp, virus eller bakterier
* Om du har sår, sprickor eller blåsor i underlivet
* Efter förlossning
* Vid menstration, använd tampong!
Vi vaxar bort håret på ditt bröst och mage
Vi vaxar dina underben eller lår.
Vi vaxar dina underben eller lår och din bikinilinje.
Vi vaxar dina underben samt underliv.
Endast kvinnor.
Vi vaxar bort håret på rygg, länd, nacke, axlar, mage och bröst OBS(ej armar).
Vi vaxar dina ben samt bikinilinjen.
Vill du vaxa mer än bikinilinjen? Välj brasiliansk istället.
Vi vaxar bort allt hår på benen och i underlivet.
Behandlingen utförs endast på kvinnor.
Vi vaxar bort håret på ländryggen.
Vi vaxar bort polisongerna med ett flytande varmvax speciellt framtaget för kroppens känsligaste områden "finewax".
Vi vaxar hela ryggen inkl. axlar och ländrygg.
Vi vaxar bort håret på sätet.
Vi formar dina bryn med ett vax speciellt framtaget för den känsligaste huden på kroppen "finewax".
Vi vaxar överläpp med ett hot vax för känslig hud .
Vi vaxar bort håret från överläpp och haka.

Studio Aroma

På Teatergatan 19 finner du Avenyområdets främsta dagspa.

Studio Aroma erbjuder ett stort urval av ekologisk, estetisk och resultatinriktad hudvård och kroppsvård samt hudvårdsbutik.

Vi är Leg. sjuksköterska och Auktoriserade Hudterapeuter via SHR, (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och är internationellt certifierade via Cidesco.

På vår hemsida finns fler behandlingar som EJ går att boka via online-bokningen. Detta för att de kräver konsultation via telefon.

Om du inte hittar den behandling eller tid du söker i "bokadirekt systemet" , ring oss för det kan finnas fler tider.

Studio Aroma är beläget 100 meter från Avenyn i Göteborg.
Välkommen in!

Telefon 031-708 09 06
Webbsida
E-post
Öppettider mån 10:00 - 18:00
tis - tor 08:00 - 20:00
fre 10:00 - 18:00
lör 10:00 - 17:00

Sommartider i Juli och Augusti
mån - fre 10:00 - 18:00

Adress
Teatergatan 19
411 35 Göteborg
Vasa Lorensberg