TAO ° Tantra Massage ° Bioenergi ° Healing ° Taktil Massage ° Klassisk Massage°

betyg3.9 Bra(7 betyg)
Nedre Långvinkelsgatan, Helsingborg
Här välkomnas du in i en avstressande och avkopplande miljö, och du kan välja mellan ett flertal olika professionella massage behandlingar. Här kan du även använda friskvårds bidrag! Friskvård, Klassisk massage, Tantrisk taktil massage och Bioenergi massage. Oljan som används är mandelolja, och är helt naturlig. Du kan välja luktfri mandelolja eller eteriskt väldoftande olja. Oljan torkas noga av efter avslutad behandling. Jag är noga med rengöring av kontakt ytor, massagebänk etc. Under behandlingen spelas avslappnande musik( om inget annat önskas) Livet som massageterapeut är mitt kall. Jag brinner verkligen för mitt arbete. Jag har många års erfarenhet som massageterapeut, och många återkommande klienter. Jag är väldigt närvarande och arbetar intuitivt och inkännande. Jag har lätt för att hitta "de rätta punkterna"och lösa upp spänningar och knutor som du kanske inte ens visste fanns. Sinnet påverkar kroppen, och alla spänningar går inte att "massera bort". Man måste även fokusera på "sinnet" och hur det hänger ihop med hur kroppen mår. Att få livsenergin att flöda fritt och få balans i både kropp och sinne. Tantra massage påverkar meridian systemet och dina chakran och ökar energiflödet i kroppen och får den sexuella energin att flöda mer och bättre. Intentionen är att du ska känna och uppleva mer, och komma i kontakt med din ursprungskraft speciellt i ditt rotchakra / sexualchakra. Du lär dig titta inåt, och fokusera på bara här och nu och det kan kännas som som tiden stannar upp ett tag. Du lär dig att ta emot beröring utan motprestation för att på så sätt kunna släppa på spänningar du har samlat på dig under din livstid. Jag är mycket närvarande och Tantramassagen är djupt avslappnande. Kärleksfull och sensuell och under sessionen kan du känna tillit och trygghet. Dom flesta tycker det är en annorlunda och fantastisk upplevelse både kroppsligt och mentalt. Jag har nyss startat med bokadirekt. Vill du boka tid? Boka i kalendern här på sidan.

Boka tjänst

 • Tantra Massage 60 min800 kr · Mer info
  Boka
 • Tantra Massage 90 min90 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Tantra Massage 120 min120 minuter, 1 600 kr · Mer info
  Boka
 • Tantra Massage 2,5 tim180 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 30 min30 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 60 min60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 90 min90 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 120 min120 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Bioenergi Massage 60 min60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Bioenergi Massage 90 min90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Bioenergi Massage 120 min120 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

3.9Bra
7 betyg
Jättebra behandling och bemötande. Rekommenderas verkligen! Kommer gå hit fler gånger. Tack för en fantastisk behandling.
professionellt bemötande, lugnt och avslappnande miljö. definitivt kan jag rekommendera till andra.
Mycket kunnig
Boka impulsivt fick bekräftelse och körde dit kollade adressen lite närmare när jag var i närheten - Stod inget nummer på beskrivningen. Ringer och messar många gånger inget svar. Får ett Mail en kvart efter jag skulle varit där att hon är sjuk. Man fick bekräftelse tog ledigt från jobb jävligt surt. Aldrig mer ….

Om företaget

Här välkomnas du in i en avstressande och avkopplande miljö, och du kan välja mellan ett flertal olika professionella massage behandlingar. Här kan du även använda friskvårds bidrag! Friskvård, Klassisk massage, Tantrisk taktil massage och Bioenergi massage. Oljan som används är mandelolja, och är helt naturlig. Du kan välja luktfri mandelolja eller eteriskt väldoftande olja. Oljan torkas noga av efter avslutad behandling. Jag är noga med rengöring av kontakt ytor, massagebänk etc. Under behandlingen spelas avslappnande musik( om inget annat önskas) Livet som massageterapeut är mitt kall. Jag brinner verkligen för mitt arbete. Jag har många års erfarenhet som massageterapeut, och många återkommande klienter. Jag är väldigt närvarande och jag arbetar intuitivt och inkännande. Jag har lätt för att hitta "de rätta punkterna"och lösa upp spänningar och knutor som du kanske inte ens visste fanns. Sinnet påverkar kroppen, och alla spänningar går inte att "massera bort". Man måste även fokusera på "sinnet" och hur det hänger ihop med hur kroppen mår. Att få livsenergin att flöda fritt och få balans i både kropp och sinne. Tantra massage påverkar meridian systemet och dina chakran och ökar energiflödet i kroppen och får den sexuella energin att flöda mer och bättre. Intentionen är att du ska känna och uppleva mer, och komma i kontakt med din ursprungskraft speciellt i ditt rotchakra / sexualchakra. Du lär dig titta inåt, och fokusera på bara här och nu och det kan kännas som som tiden stannar upp ett tag. Du lär dig att ta emot beröring utan motprestation för att på så sätt kunna släppa på spänningar du har samlat på dig under din livstid. Jag är mycket närvarande och Tantramassagen är djupt avslappnande. Kärleksfull och sensuell och under sessionen kan du känna tillit och trygghet. Dom flesta tycker det är en annorlunda och fantastisk upplevelse både kroppsligt och mentalt. Jag har nyss startat med bokadirekt. Vill du boka tid? Boka i kalendern här på sidan.

Bilder