Ulrika Liard Wedin

betyg4.9 Fantastiskt bra(15 betyg)
, Höör
Ulrika Liard Wedin erbjuder coaching via Zoom, Skype eller telefon. Välj mellan traditionell coaching och en mer djupgående guidning där vi också utforskar det som ligger lagrat i kroppen, minnet och det undermedvetna. Parsessioner kan bokas både online och i Höör. Meddela efter att ni gjort er bokning om ni önskar sessionen på plats i Höör. Ulrika erbjuder också privat yoga, yoga online samt doulatjänster i Skåne. För mer information besök www.holisticbeing.se eller mejla info@holibeyoga.se. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Ulrika Liard Wedin
(15 betyg)
Holistisk livscoach & yogalärare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
15 betyg
till Ulrika Liard Wedin
På ett enkelt och lyhört sätt guidade Ulrika mig genom denna stund. Hennes känsla för att plocka upp essensen i det jag efterfrågade och få mig till att känna in och sen sätta egna ord på allt var otroligt. Någon som hjälper till att guida mig och lyckas få mig att plocka fram de svar som finns där inne i mig själv. Tacksam!
till Ulrika Liard Wedin
Jag är överraskad av att 30 minuters coachning gav så mycket. Jag har tidigare erfarenhet av konventinoell samtalsterapi, men att i coachningen med Ulrika också kunna uppmärksamma upplevelserna i den fysiska kroppen var väldigt effektivt. Jag är definitivt sugen på att fortsätta utforska denna metod!
till Ulrika Liard Wedin
Coachningen gav mig insikt, tydlighet och på ett väldigt djupgående sätt hjälpte det mig att skapa en kontakt med min inre kompass som sedan också konkretiserades i hur jag tar mig vidare. Rekommenderar varmt!
till Ulrika Liard Wedin
Gott lyssnande, relevanta frågor och god återkoppling till det vi pratar om.

Om företaget

Ulrika Liard Wedin erbjuder coaching via Zoom, Skype eller telefon. Välj mellan traditionell coaching och en mer djupgående guidning där vi också utforskar det som ligger lagrat i kroppen, minnet och det undermedvetna. Parsessioner och privat yoga kan bokas både online och i Höör. Meddela efter att ni gjort er bokning om ni önskar sessionen på plats i Höör. Ulrika erbjuder också yoga och meditation online samt doulatjänster i Skåne. För mer information besök www.holisticbeing.se eller mejla info@holibeyoga.se. Varmt välkommen!

Bilder