Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling för dig som vill investera i din framtida hudhälsa. Behandlingen arbetar effektivt och intelligent på linjer och ojämnheter i din hud. Den arbetar också på att förbättra spänsten och lystern. Perfekt för dig som känner att huden börjar förändras, eller har förändrats med åldern.
En klassisk ansiktsbehandling där jag skräddarsyr noggrant för att förbättra din hudhälsa. Jag anpassar produktval just för din hudtyp och dina hudtillstånd. Perfekt för dig som inte riktigt vet vad som passar din hud men vill förbättra din hudhälsa.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, face mapping, exfoliering med ånga, porrengöring, dekolletage och ansiktsmassage, ansiktsmask, skalpmassage, avslutande cremér och rekommendationer för att förbättra din hudhälsa.
En ansiktsbehandling för dig som har problem med orenheter och blemmor. Behandlingen arbetar effektivt på att normalisera talgproduktionen. Din hud kommer att bli matt, ren och fräsch. Perfekt för dig som har problemhy även i vuxen ålder.
En ansiktsbehandling för dig som känner att huden lätt blossar, är irriterad och ömtålig. Behandlingen stärker hudens naturliga barriärfunktion och hjälper huden att behålla fukt. Den är effektiv på att reducera rodnad och dämpar hudirritation. Perfekt för dig som har rosacea.
Facemapping
20 min 200,00 kr
En kur-behandling som ger fantastiska resultat. Kuren ska genomföras en gång i veckan, sex gånger totalt.

Den här kur-behandlingen är för dig som känner att din hud är livlös, torr och förtidigt åldrad. Behandlingen arbetar effektivt och intelligent på ojämnheter i din hud som linjer, förstorade porer, acneärr och pigmenteringar. Den förbättrar även spänsten, lystern och boostar huden med antioxidanter.
Den här multivitamin kuren är perfekt för dig som känner att huden börjar förändras eller har förändrats med åldern och som vill ha en kick och få tillbaka den ungdomlig lystern!

I behandlingen ingår dubbelrengöring, face mapping, en underbar multivitamin exfoliering med AHA och BHA syra som stimulerar cellförnyelsen med hela 40%, en multivitamin mask som boostar din hud med antioxidanter, skalpmassage, avslutande cremér och rekommendationer för att förbättra din hudhälsa.
En effektiv och renande ryggbehandling för dig med mycket orenheter på ryggen. Behandlingen fokuserar på att få bort orenheter samt förebygga uppkomsten av nya.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, exfoliering med ånga, porrengöring, renande lermask och avslutande cremé.
En ansiktsbehandling för dig mellan 12-19 år som känner att huden inte riktigt samarbetar. Kanske har du problem med finnar och pormaskar eller känner att huden är irriterad och lätt blossar. Vi skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och dina hudtillstånd.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, face mapping, exfoliering med ånga, porrengöring, ansiktsmask, avslutande cremér och rekommendationer för att förbättra din hudhälsa.
En uppiggande ögonbehandling som arbetar effektivt på linjer, mörka ringar och svullna ögon.

I behandlingen ingår rengöring, närande och fuktgivande ögonmask, lymfdränerande ögonmassage och avslutande serum och cremé

Ögonbehandlingen kostar endast 100:- vid tillägg i frans och brynfärg.

Vaxning

Vaxholms Hudvård

Välkommen till Vaxholms Hudvård!
Här kan du slappna av i en lyxig och resultatinriktad ansiktsbehandling, ge ditt ansikte ett lyft med frans-och brynfärg eller få en professionell och snabb vaxning. Du hittar Vaxholms Hudvård i Sjöklippets lokal på Hamngatan 36 i Vaxholm.

Välkommen!

Telefon 0739603639
Webbsida
E-post
Adress
Hamngatan 36
185 32 Vaxholm
I Sjöklippets lokal