1. Hem
 2. Laserbehandling Nyköping

Vital Laserklinik Nyköping

betyg4.8 Fantastiskt bra(97 betyg)
Västra Kvarngatan 20, 611 31, Nyköping
Välkommen till Vital Laserklinik! Jag hjälper dig att bli starkare fysiskt och mentalt genom laserbehandlingar. Hos mig är ingen behandling den andra lik. Varje behandling anpassas till dig och dina behov. Vill du boosta dina celler och förebygga din kropp eller har du en skada? Har du problem med mage/ tarmar eller smärta i kroppen? Lasern jobbar på cellnivå och stöttar din kropps system som behöver vara i balans för att du ska må bra. Unika behandlingar hos mig gör dig piggare, starkare och mer Vital.

Boka tjänst

Laserbehandlingar

 • Erbjudande Verjú & LPG 6 veckors program
  45 minuter, 13 500 krMer info
 • Flow, Boost & Glow
  20 minuter, 590 krMer info
 • Laserbehandling Verjú 15 minuter 1 område
  15 minuter, 990 krMer info
 • Laserbehandling VITAL
  45 minuter, 1 390 krMer info
 • Mätning av näringsbalans
  45 minuter, 790 krMer info
 • Laserbehandling första besöket
  90 minuter, 1 290 krMer info
 • Laserbehandling Bas- EVRL
  45 minuter, 890 krMer info
 • Laserbehandling Verjú fettreducering 40 minuter
  45 minuter, 1 900 krMer info
 • Laserbehandling förebyggande Friskvård
  990 krMer info

utövare

noImage
Linda Örnflo
4.8
(97 betyg)
Laserterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
97 betyg
Josefine E.
till Linda Örnflo
Mitt första och absolut inte sista besök hos Linda, så duktig och kunnig! 🌟

Visa mer

Nariman A.
till Linda Örnflo
Jag är mycket glad och nöjd med behandling för jag har fått faktiska resultat. Jag trodde inte att det skulle synas under en så kort tid. Den stora lasern: Jag har både känt och sett mycket stor skillnad på min kropp. Lasern har hjälpt mig med att minska omkretsen på benen och magen. Den hjälper båda fysiskt och psykiskt. Jag mådde mycket bättre psykiskt efter lasern. Den lilla lasern hjälpte mig att känna mig bättre. Jag hade ont i magen, men efter lasern har den smärtan minskat. Jag skulle rekommendera båda laserbehandlingarna till alla som vill må bättre psykiskt och fysiskt.

Visa mer

Louise E.
till Linda Örnflo
Mycket nogrann och bra information om behandlingarna och vad de gör.

Visa mer

Pauline *.
till Linda Örnflo
Ett års sjukskrivning där vården inte klarat av att hjälpa mig med någonting. En behandling hos Linda och min kropp reagerade på en gång. Hjärndimman lättar och jag får studs i stegen. En energiboost och lyckorus i hela kroppen. Och det viktigaste, hopp. Ett hopp om att kunna få tillbaka mitt liv en dag. Linda ser mig och får mig att känna mig viktig. Och jag känner att hon verkligen vill hjälpa! Hon är fantastisk. Hon har gjort mer för mig på en enda behandling än vad sjukvården gjort på ett helt år. Jag känner sån tacksamhet!

Visa mer

Om företaget

Vital Laserklinik hjälper dig att må bra både fysiskt och mentalt. Hela du är livsviktig! Behandlar smärta och psykisk ohälsa. Fettreducerande laser Verjú. Lasermaskinerna är FDA godkända genom kliniska studer. Kontakta oss gärna vid frågor om just dina besvär.

Bilder

Detaljer och kontakt