Vital Laserklinik Nyköping

betyg4.8 Fantastiskt bra(53 betyg)
Östra Storgatan 36c, 611 34, Nyköping
Välkommen till Vital Laserklinik! Jag hjälper dig att bli starkare fysiskt och mentalt genom laserbehandlingar. Hos mig är ingen behandling den andra lik. Varje behandling anpassas till dig och dina behov. Vill du boosta dina celler och förebygga din kropp eller har du en skada? Har du problem med mage/ tarmar eller smärta i kroppen? Lasern jobbar på cellnivå och stöttar din kropps system som behöver vara i balans för att du ska må bra. Unika behandlingar hos mig gör dig piggare, starkare och mer Vital.

Boka tjänst

 • Laserbehandling första besöket90 minuter, 890 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling Bas45 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling Mage/tarmproblematik45 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation Verjú Fettreducerande laserbehandling90 minuter, 2 190 kr · Mer info
  Boka
 • Verjú fettreducerande laserbehandling45 minuter, 2 190 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling förebyggande Friskvård890 kr · Mer info
  Boka
 • Laserbehandling acne/sår/eksem30 minuter, 690 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Linda Örnflo
(53 betyg)
Laserterapeut, ArchPractitioner
Klarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
53 betyg
till Linda Örnflo
Kan varmt rekommendera Linda och hennes laser. Den hjälper verkligen mot det mesta och Linda är otroligt kunnig och får dig att känna dig så omhändertagen!
till Linda Örnflo
Skön behandling, positiv uppkevelse.😊
till Linda Örnflo
Fantastiska Linda!
till Linda Örnflo
Jag har gått hos Linda flera gånger med olika sorters smärtor, riktigt dålig balanssinne, IBS, smärtor i nacke/huvud och idag för min höft. Fått sagt att jag har inflammation i höften och Artros🤔 jag kontaktade Linda. Efter behandling i 45 min kändes inte min smärta, min kropp svarar snabbt på lasern🙏❤️ Linda är alltid redo och lyssnar in mig och mina besvär. Ett proffesionellt bemötande, kunnig och vill allting gå till botten med mina smärtor. Lasern läker för mig och jag gick därifrån idag utan ont 🙏🙏🙏 Tack bästa Linda

Om företaget

Vital Laserklinik hjälper dig att må bra både fysiskt och mentalt. Hela du är livsviktig! Behandlar smärta och psykisk ohälsa. Fettreducerande laser Verjú. Lasermaskinerna är FDA godkända genom kliniska studer. Kontakt oss gärna vid frågor om just dina besvär.

Bilder