Boka Provträning "Pay it forward" 1+1

VÅR TANKE BAKOM “PAY IT FORWARD”

När du köper en provträning kan du välja att betala för två provträningar i stället. På så sätt finns redan en betald träning innestående till någon som inte har råd att betala för träningen själv.

BAKGRUND
Caffè sospeso är en gammal italiensk tradition. Ursprunget kommer från kaffestaden Neapel och sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet. I en tid av ekonomiska svårigheter började alla som hade råd att ta för vana att beställa en kaffe medan de betalade för två. På så sätt lämnade de en ”uppskjuten kopp” som redan var betald, redo att drickas av dem som inte hade råd att betala en kaffe själv. Konceptet har nu spridit sig över hela världen och även till Sverige där människor kan välja att betala för någon annans kaffe.

HUR FUNGERAR DET?
Du som vill nyttja en skänkt träning mejlar oss. Om det finns träning i lager så kommer vi att skicka dig instruktioner om hur du bokar. Om det inte finns så sätter vi dig på väntelista.

VEM ÄR BERÄTTIGAD TILL PAY IT FORWARD?
Det kan vara svårt att avgöra vem som verkligen behöver få en träning gratis hos oss. X-shape Fitness litar på att den som söker verkligen är i behov av “Pay it forward” träningen. Vi tänker lite som så att om du inte har behovet så har vi förlorat lite pengar medans du har förlorat ditt goda samvete. Give and you shall receive – A simple act of kindness creates an endless ripple.

VAD BIDRAR X-SHAPE MED?
Förutom att vi varje år skänker bort ett Kom igångmedlemskap till en person som verkligen behöver det, men inte har råd med det så kommer vi även att addera till Pay it forward. Grundarna av kedjan X-shape Fitness värnar om utsatta kvinnor i vårt samhälle och kommer därför att donera 10 kronor av varje Pay it forward till de organisationer som jobbar med att hjälpa kvinnor i särskilt utsatta situationer

Vasastan_bokadirekt.jpg

X-shape Fitness VASASTAN

X-shape Fitness VASASTAN i Stockholm ägs och drivs av oss, Linda Sandkvist och Annika Holtet Wener.
Februari 2016 öppnade vi studion i Vasastan. Det är den första i kedjan X-shape Fitness och fungerar som vårt showroom. Vi har arbetat fram ett skalbart och lönsamt franchisekoncept för att expandera i hela Sverige.

Alla våra EMS-instruktörer är certifierade enligt internationella riktlinjer och utbildade inom FaR.

Är du intresserad av att bli franchisetagare hos oss så skickar du in en ansökan enligt:
http://www.xshapefitness.se/starta-din-egen-studio/

Mejla din ansökan till: hk@xshapefitness.com

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vi har öppet när du har bokat

Bokningsbara tider
Mån-Fre 07:00-21:00
Lör 09:00-17:00
Sön 11:00-17:00
Adress
Eastmansvägen 13
11361 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗