Yoga/Pilates Långängen LIDINGÖ

betyg4.7 Fantastiskt bra(132 betyg)
, 181 41, Lidingö

Boka tjänst

  • Events Privata (Yoga/Pilates)60 minuter, 250 kr · Mer info
  • GetYoga hos Bubböns Loppis & Marknad60 minuter, 200 kr · Mer info
  • GetYoga med Get2Gether Lidingö60 minuter, 200 kr · Mer info

Personal

noImage
Get2Gether
(132 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
132 betyg
till Get2Gether
Så mysigt och väldigt keliga getter 😍

Visa mer

till Get2Gether
Härligt knasig upplevelse med duktig, lugn och pedagogisk yogalärare men också med pigga och nyfikna djur. Helt klart en upplevelse för djurälskare som är beredda att klia getter lika mycket som att göra övningar.

Visa mer

till Get2Gether
Kul och mysigt. Vid vårt tillfälle var getterna tyvärr inte så intresserade av oss yogadeltagare. Det var synd. Yogan helt ok.

Visa mer

till Get2Gether
Så mycket skratt, massa gosiga getter och en hel del yoga. Man mår helt enkelt toppen efter det här :)

Visa mer

Om företaget

Den ideella föreningen Get2Gether arbetar för att det svenska landskapet ska hållas öppet med biologisk slyröjning med hjälp av getter. Som en del av verksamheten ingår även yoga och pilates tillsammans med getterna under delar av sommarhalvåret. "Det är aldrig tråkigt med getter." För att kolla exakt placering av getterna, se placering ovan och/eller längst ner på vår startsida; https://www.get2gether.nu/ Eftersom vi håller till i skog och mark förekommer ingen exakt adress. Kom gärna i god tid så att ni hittar fram! Detta är också en förening öppen för er att ansluta till, skulle ni vilja stötta ekonomiskt eller bidra med tid/energi med getterna. Alla bidrag uppskattas, och allt går till getterna.

Bilder