ansiktsbehandling malmö · 164 träffar

Populärast

SNK Laserklinik

SNK Laserklinik
Fågelbacksgatan 11, Malmö
betyg4.9/5(86)
Tid fr. 12.00, ons 31 juli
RaketenKampanjqliroPresentkort

Worldbeauty

Worldbeauty
Hamngatan 2, Malmö
betyg4.8/5(1152)
Tid fr. 10.30, imorgon

TITE Hudvård

TITE Hudvård
Södra Förstadsgatan 4, Malmö
betyg4.9/5(734)
Tid fr. 16.45, imorgon

Vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hud. Dessutom erbjuder vi färgning av fransar och bryn, formning av bryn, vaxning, microneedling, make up och mycket mer. För att tillgodo se dina behov på allra bästa sätt så glöm inte välja de tillval du eventuellt önskar när du bokar din behandling. Hjärtligt Välkommen!

Presentkort

the Barber Live

the Barber Live
Gibraltargatan 1A, Malmö
betyg4.9/5(1174)
Tid fr. 11.30, mån 29 juli

Välkommen till the Barbers onlinebokning på Bokadirekt! Tänk på att avbokningar gjorda senare än 24 timmar innan debiteras 50% av behandlingskostnaden. Tveka inte att kontakta salongen på telefon om du har några frågor!

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Green Sky Skincare

Green Sky Skincare
Gustav Adolfs torg 47, Malmö
betyg4.8/5(168)
Tid fr. 13.45, imorgon

OBS: Green Sky Skincare finns i en annan salong som heter Skin Soft. Hej! Välkommen till oss. Här arbetar hud, massage och Vaxning tillsammans för att ge dig effektiva, sköna behandlingar och råd om hemmaprodukter.

qliro

Infinity Estetic Studio

Infinity Estetic Studio
Linjeettgatan 1, MALMÖ
betyg4.9/5(66)
Tid fr. 13.30, imorgon

Kära kunder, Tack för att ni besöker vår profil. Hos oss är ni inte bara kunder, utan en del av vår skönhetsgemenskap. Vi strävar alltid efter att göra er upplevelse hos oss så fantastisk som möjligt. Vår dedikerade personal är här för att ta hand om er och få er att känna er som de strålande individer ni är. Oavsett om ni söker avkoppling, förnyelse eller en känsla av uppfräschning, är ni på rätt plats. Vi är så glada att välkomna er till vår skönhetsvärld. Med värme och glädje, Katarina Bijelic och hela Infinity Estetic Studio Teamet

qliroPresentkort

Clinic N.VY Malmö

Clinic N.VY Malmö
Södergatan 19, Malmö
betyg4.9/5(673)
Tid fr. 13.15, tis 30 juli

Välkommen till N.VY! Vi arbetar med ett brett utbud av ledande behandlingar och produkter för att skapa Hållbar skönhet för både ansikte och kropp. Vi är experter på injektionsbehandlingar som botox och fillers samt avancerad hudvård. Vi är också ledande i Sverige på permanent fettreducering med CoolSculpting. Hela vårt utbud finner du på hemsidan. N.VYs ledord är medvetenhet, hållbarhet och trygghet. Hållbar skönhet handlar om att förstå dina specifika behov och önskemål och tillsammans med vår kunskap, skapa resultat som inte bara håller över tid, utan som också låter dig vara just du. Inför injektionsbehandling med fillers eller botox behöver du som är ny kund besöka oss för en kostnadsfri konsultation minst 48h innan behandling.

KampanjqliroPresentkort

Lenhud Malmö

Lenhud Malmö
Kalendegatan 25, Malmö
betyg4.8/5(2379)
Tid fr. 12.45, imorgon
KampanjqliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

House of Aesthetics

House of Aesthetics
Djäknegatan 4, Malmö
betyg4.9/5(1942)
Tid fr. 12.30, imorgon
Kampanj qliroPresentkort

Jojo Beauty Clinic

Jojo Beauty Clinic
Industrigatan 8k, Malmö
betyg4.4/5(68)
Tid fr. 10.00, imorgon

Välkommen till Jojo Beauty Clinic ! Vi erbjuder laser hårborttagning, hudbehandlingar, fettfrysning, tandblekning och Hifu för dina skönhetsbehov. Upplev våra avancerade behandlingar för ett strålande resultat. Boka din tid idag!

qliroPresentkort

Youness Concept

Youness Concept
Kyrkogatan 3, Malmö
betyg4.8/5(1577)
Tid fr. 09.00, imorgon
Kampanj Presentkort

Auktoriserad Hudterapeut Valeriia

Auktoriserad Hudterapeut Valeriia
Föreningsgatan 12, Malmö
betyg4.9/5(141)
Tid fr. 10.00, mån 29 juli

Hej och varmt välkommen till Auktoriserad Hudterapeut VALERIIA! KOLLA HIT OCH PASSA PÅ ! ! ! UNDER HELA SOMMAREN: - KOMPLEX MICRONEEDLING -40% / -S A M T L I G A BEHANDLINGAR -35%/ Ansiktsbehandlingar AHA, PRX-T33, Vitamin C behandlingar mm Kropps- och Ryggbehandlingar Laser hårborttagning (Aldix Smart Laser) Fibrom-, yttliga blodkärl-,keloidersborttagning Ljusterapi och mycket mycket mer... - BONUSKORT: köp 5 behandlingar och få den 6-te helt kostnadsfri -PRISGARANTI (vid uppvisande av motsvarande behandling här på BokaDirekt) Jag heter Valeriia och är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) med Gesällbrev och CIDESCO certifierad från Gilda Skolan i Malmö. Certifierad laserterapeut. Verksamheten bedrivs i enlighet med riksorganisationens etiska regler. Min tidigare erfarenhet som läkare ger dig en pålitlig och professionell vårdupplevelse. Du kommer garanterat att känna ett bättre välbefinnande efter att ha besökt mig. Innehar behandlingsskadeförsäkring

KampanjqliroPresentkort
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Scandinavian Skinclinic

Scandinavian Skinclinic
Kompanigatan 4, Malmö
betyg5/5(15)
Tid fr. 14.00, imorgon
qliroPresentkort

Lasermottagningen Malmö

Lasermottagningen Malmö
Regementsgatan 12, Malmö
betyg4.8/5(586)
Tid fr. 09.00, tis 30 juli

Boka en kostnadsfri konsultation med oss så svarar vi på era frågor! Lasermottagningen etablerades år 2001. Vi har två centralt belägna mottagningar. Mittemot det vackra, vita konserthuset i den idylliska staden Helsingborg, samt mitt i Malmös pulserande centrum - alldeles i närheten av davidshallstorg. De ljusa, fräscha mottagningarna erbjuder dig upplevelserika och resultatinriktade behandlingar. Vi arbetar med marknadens ledande teknik och utrustning och har en kompetent och serviceinriktad personal. Vi använder endast utrustning som uppfyller FDAs1 stränga krav. FDA godkänner endast utrustning som har visat effekt i kontrollerade vetenskapliga studier. Ovanstående gör att resultatet blir bättre och behandlingen säkrare. Har du aldrig varit hos oss tidigare? Boka gärna in en kostnadsfri konsultation hos oss. Du kan själv enkelt boka din tid här på hemsidan. Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, för att kunna ge plats åt andra kunder. Ej avbeställd tid debiter

qliroPresentkort

Skin Solutions

Skin Solutions
Kompanigatan 4, Malmö
betyg5/5(6)
Tid fr. 09.30, imorgon
Presentkort

BeautyPhi

BeautyPhi
Baltzarsgatan 12, Malmö
betyg4.8/5(548)
Tid fr. 14.40, imorgon
qliroPresentkort

Skinsoft

Skinsoft
Gustav Adolfs torg 47, Malmö
betyg4.9/5(173)
Tid fr. 09.00, imorgon

Varmt Välkommen till Skinsoft! Vårt team består av laserterapeut, frisör, nagelteknolog, fransförlägning och sjuksköterska som är certifierad inom fillers och botox. Vi erbjuder allt inom skönhet och vi finns mitt i centrala Malmö på Gustav Adolfs torg 47. Önskar du en annan tid som inte finns tillgänglig på bokadirekt? Vänligen kontakta följande: Frisör, Laser & Piercing: 079-0383736 Nagelteknolog & Fransförlängning: 076-311 99 61 Injektionsbehandlingar: info.glamupclinic@gmail.com När du bokar din tid gäller att avbokning måste ske minst 24 timmar i förväg för att undvika att full kostnad tas ut. Följ våra konton för massa före och efter bilder och även erbjudande som vi kommer dela med oss. Följ @skinsooft på instagram Följ @sepiercing på instagram Följ @violas_frisor på instagram Följ @glamup.clinic på instagram Följ @Kaylin_beautynails_malmo Varmt välkommen!

STARSHINE

STARSHINE
Stora Nygatan 38, Malmö
betyg4.7/5(174)
Tid fr. 11.00, imorgon
KampanjqliroPresentkort

HEAD SPA SAVANNA MALMÖ

HEAD SPA SAVANNA MALMÖ
(Nära Entrée i Värnhem - mittemot Fitness 24/7), Malmö
betyg4.9/5(37)
Tid fr. 09.00, mån 5 aug.

Unna dig en totalt avkopplande och välbefinnande Japanese Head Spa i Malmö. En fantastisk behandling att drömma sig bort till Asiens harmoniska miljö med vår unika kombination av japanskt huvud spa och ansiktsmassage. En djupgående upplevelse för sinne och kropp genom att återställa hårbotten med avgiftande massage som ger stressavlastning, förbättrar hår och hårbottens tillstånd och i slutändan hjälper till att främja frisk hårväxt med 100% naturliga & ekologiska produkter. Salongen ligger vid Entrée i Värnhem, mittemot Fitness 24/7.

KampanjqliroPresentkort
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Caroli Skönhetslounge

Caroli Skönhetslounge
Rundelsgatan 14, Malmö
betyg4.9/5(1192)
Tid fr. 11.40, tis 30 juli

Välkomna till oss på Caroli skönhetslounge. Vi erbjuder professionella behandlingar med välutbildade terapeuter. Vi erbjuder nästan allt från topp till tå. Vi har hudvård, hårvård, vaxning, kosmetisk tatuering, fotvård, massage, fransförlängning och så mycket mer. Hos oss får du alltid den bästa servicen där du ligger i fokus. Vi ligger i centrala Malmö vid Kv Caroli, mitt emot köpcentret Caroli. Där det knakar och växer med nya butiker och restauranger med fina uteserveringar. Du kommer optimalt till oss med tåg och bussförbindelser. För dig som väljer att ta bilen finns det mer än 1500 st parkeringsplatser i nära anslutning till salongen. Ta en titt i vår behandlingsmeny nedan och se om du hittar något som passar just dig. Välkommen! OBS! Vi uppskattar om ni respekterar vår 24h avbokningspolicy, Tack! Vid köp av presentkort och produkter så ring gärna innan så vi finns tillgängliga och kan hjälpa er! För er som betalar med Epassi, tänk på att det enbart är massage samt fo

qliro

Olsen Beauty

Olsen Beauty
Brogatan 13,Malmö, Malmö
betyg4.9/5(725)
Tid fr. 10.30, imorgon
Kampanj Presentkort
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

La Beauté Lounge

La Beauté Lounge
Einar Hansens Esplanad 18, Malmö
betyg4.9/5(106)
Tid fr. 17.45, imorgon

Välkomna till La Beauté Lounge!  Här hittar ni många olika behandlingar som passar alla!  Om ni har frågor och funderingar, tveka inte att höra av er till;  0701475504 eller på Instagram meddelande (@Labeauteloungee).  För er som kommer med bil finns det parkering på IcaMaxis parkering (2h p-skiva). OBS! VIKTIGT INFORMATION INNAN DU BOKAR:  - Inget sällskap får tas med utan mitt godkännande.  - Avbokning sker 48 timmar innan din bokade tid. - Är du sen mer än 10 min avbokas din tid.  - NO SHOW debiteras alltid fullt pris.  - Kom utan ögonmakeup.  - Det är swish som är tillgängligt. Ser fram emot att träffas!

qliro

Salong 61 Kvadrat

Salong 61 Kvadrat
Neptunigatan 40, Malmö
betyg4.9/5(559)
Tid fr. 14.00, fre 26 juli
Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Soluna Spa & Wellness

Soluna Spa & Wellness
Föreningsgatan 10A, Malmö
betyg4.9/5(1153)
Tid fr. 11.00, imorgon
qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

NOOK Laser Studio

NOOK Laser Studio
Stora Nygatan 50-56, Malmö
betyg4.9/5(137)
Tid fr. 14.00, fre 26 juli
KampanjqliroPresentkort

Mussigodts skönhet Malmö

Mussigodts skönhet Malmö
Stora nygatan 17, Malmö
betyg4.9/5(956)
Tid fr. 12.00, fre 26 juli
qliroPresentkort

VITALFACE

VITALFACE
Fågelbacksgatan 9c, Malmö
betyg4.9/5(90)
Tid fr. 13.35, mån 29 juli

VitalFace ligger i Kronprinsens Läkarehuset, vilket ger våra klienter en känsla av trygghet genom att de får tillgång till högkvalitativa estetiska behandlingar i en professionell och säker miljö. Jag är Neda Zare, en dedikerad specialist och legitimerad sjuksköterska med en passion för estetik som sträcker sig långt tillbaka i min barndom. För mig är konst och skönhet en grundläggande del av livet, och att arbeta inom estetik är min konstnärliga utlopp. Med över 12 års erfarenhet inom den estetiska branschen, från min början i Danmark 2011 till min tid i både Danmark och Sverige sedan 2015, har jag fått möjligheten att erbjuda min expertis. Tillsammans med min man, Dr. David Assjodi, en erfaren läkare och vår kliniks ansvarige, strävar vi efter att skapa en varm och trygg miljö där våra klienters behov alltid står i centrum. Vi är stolta över att vara medlemmar i Estetisk Injektionsråd sedan 2015, vilket ytterligare understryker vår strävan efter professionalism och kvalitet i vårt a

qliroPresentkort

Skinglow Clinic

Skinglow Clinic
Tessins väg 14, Malmö
betyg4.9/5(532)
Tid fr. 10.00, fre 26 juli

Varmt välkomna till Skinglow Clinic din professionella skönhetsklinik i hjärtat av Malmö!  Hos oss kan du känna dig säker och omhändertagen. Vi som jobbar är auktoriserade hud och bryn specialister med års erfarenhet inom branschen.     För att ta del av våra erbjudande och nyheter följ oss gärna på Instagram, Skinglowclinic. Vi ser framemot att träffa just Dig!  OBS! Vid första behandlingen av laser bör du komma med ett mindre parti med hår på området vi skall lasra resten ska du raka, då vi får möjlighet att göra en bedömning inför behandlingen.  Vid frågor ring oss gärna på 040 644 97 97 eller mejla på info@skinglowclinic.se.

Presentkort

Red Rose Clinic

Red Rose Clinic
Skomakaregatan 4, Malmö
betyg4.8/5(339)
Tid fr. 10.15, lör 27 juli
qliroPresentkort

LaDerma

LaDerma
Spångatan 10B, Malmö
betyg4.8/5(875)
Tid fr. 10.00, imorgon
qliroPresentkort

Vassastrå

Vassastrå
Neptunigatan 68, Malmö
betyg4.9/5(2433)
Tid fr. 18.45, imorgon
Medlem i Frisörföretagarna