Vad vill du boka?

Välkommen!
Jag är legitimerad specialistsjuksköterska och certifierad injektionsbehandlare och erbjuder fillers, botox, lashlift samt browlift. Ni hittar mig på hötorgssalongen(Tunnelgatan 1).

Max sällskap 1 person. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Botox

Bokas om du behöver fylla på botox på områden då den inte tagit helt. Detta ska du göra inom 14 dagar från din första behandling.
Botox på ett område, välj bland argrynkan, panna eller kråksparkar.
Bedövning ingår om så önskas. Vid touch up tillkommer 950 kronor.
Botox på tvp områden, välj bland argrynkan, panna eller kråksparkar. Bedövning ingår om så önskas. Vid touch up inom 14 dagar tillkommer 950 kronor.
Botox på tre områden(arga rynkan, panna och kråksparkar). Bedövning ingår om så önskas. Vid touch up inom 14 dagar tillkommer 950 kronor.

Fillers

För volym och kontur i läppar. Behandlingen börjar med konsultation och bedövning samt hälsoformulär. Rodnad, svullnad och blåmärken är vanligt efter behandling och försvinner inom några dagar. Åldersgräns 18 år. Märket som används här är Stylage.

Behandlingen utförs av certifierad injektionssköterska/sjuksköterska.
1,1 ml Stylage M delas upp i nasolabialvecken. Bedövning ingår.
2,2 ml Revolax sub q delas upp i kinderna med 1 ä, 1 ml i varje kind. Bedövning läggs på innan behandling och finns även i sprutan.
1,1 ml Revolax sub q delas upp i kinderna. Bedövning läggs på innan behandling och finns även i sprutan.
För volym och kontur i läppar. Behandlingen börjar med konsultation och bedövning samt hälsoformulär. Rodnad, svullnad och blåmärken är vanligt efter behandling och försvinner inom några dagar. Åldersgräns 18 år. Märket som används är Revolax.

Behandlingen utförs av certifierad injektionssköterska.
1,1 ml Revolax delas upp i nasolabialvecken. Bedövning ingår.
För volym och kontur i läppar. Behandlingen börjar med konsultation och bedövning samt hälsoformulär. Rodnad, svullnad och blåmärken är vanligt efter behandling och försvinner inom några dagar. Åldersgräns 18 år. Märket som används är Revolax.

Behandlingen utförs av certifierad injektionssköterska/sjuksköterska.

Browlift

Här får du en kombinationsbehandling av lashlift inkl. färg och keratin samt browlift inkl. färg och keratin.
Browlift är till för dig som önskar tjockare, fylligare bryn. Dina ögonbryn formas på ett liknande sätt som lashlift och passar perfekt för dig som önskar hållbara snygga ögonbryn som även upplevs tätare.
Det är fyra vätskor som appliceras i omgångar och så färgas även dina bryn under tiden. Hållbarheten är individuell och kan variera mellan 4 till 10 veckor.
Ett perfekt alternativ för dig som inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering och underlätta vardagen.

Lashlift

Här får du en lash lift med både fransfärg och brynfärg.
Lash lift är en skonsam underhållsfri fransböjning som ger dina egna fransar ett lyft som håller ca. 6-8 veckor. Fransarna blir konstant böjda, ser längre ut och bidrar till ett mer vaket utseende. Behandlingen tar lite mer än en timme och färgning av fransar ingår i priset.

För bilder och mer information se @lipsandlashlift instagram.

Att tänka på inför behandling:
- Kom utan smink och produkter på och runt ögonen samt utan kontaktlinser.
- Kom frisk.

Att tänka på efter behandling:
- Undvik att få vatten/fukt på fransarna minst 24 timmar efter behandling.
- Undvik att använda produkter med olja samt vattenfast mascara på fransarna.
- Undvik att träna dygnet efter behandlingen.

Fillers borttagning Hyalase

Gäller när du redan har varit hos mig för att få bort fillers men inte allt har försvunnit och du vill ta bort mer. Det måste ha gått 2 veckor efter 1a behandlingen.
Behandling med Hyaluronidase för borttagning av oönskad HA-filler. Rekommenderas endast till väldigt felplacerad filler eller vid akut komplikation. Om det är första gången du ska ta bort fillers så kommer vi göra ett allergitest som tar ca. 20 min.
Det kan bli så att man behöver upprepa Hyalase behandlingen flera gånger beroende på hur mycket fillers som ska tas bort, typ av fillers, var det ligger etc.
Vid återbesök där det krävs mer hyalase tillkommer 490 kronor. Efter behandling kan blåmärken och viss svullnad uppstå. Du som behandlas ska ej vara gravid eller ta värktabletter dagen innan.

Eftervård
Första dygnet efter behandling bör träning, bastu, alkohol samt massage/peeling över de behandlade områdena undvikas. Smink bör undvikas närmaste 12 timmarna.

Evangelias Estetik

Evangelias Estetik är ett skönhetsföretag som erbjuder fillers, botox, browlift samt lash lift. Jag är legitimerad onkologisjuksköterska i grunden samt certifierad injektionssköterska för fillers och botox. Jag är även utbildad hos Nouveau Lashes i London som är världsledande inom fransbehandlingar.
För fler bilder och info spana in @lipsandlashlift på instagram.

* Max sällskap 1 person.

Visa kontaktinformation
Öppettider 9.00-21.00 (avvikelser kan förekomma)
Adress
Tunnelgatan 1
111 37 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗