1. Hem
  2. Träning EKET

Ekets hundarena

betyg4.5 Mycket bra(135 betyg)
Kungsleden 9, 286 95, EKET
När du bokat en träningstid får du ett mail som innehåller en kod till nyckelboxen som sitter till höger om den stora grinden. I boxen finns nyckel till den stora grinden (som oftast är öppen, men som ska låsas om man lämnar området efter kl. 17.00 och ingen hyr arenan direkt efter dig) och in till arenan. När du lämnar området lägger du tillbaka nyckeln i boxen.  Sommarpriser gäller under juni, juli och augusti månad. OBS! det går bara att hyra heltimmar under dessa månader.  Vill du boka hel- och halvdagar i arenan mailar du till info@eketshundarena.se Är du instruktör och vill hålla kurs i arenan så mailar du till info@eketshundarena.se innan du bokar träningstider. Varmt välkommen att träna hos oss!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
Ekets Hundarena
4.5
(135 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
135 betyg
Magdalena H.
till Ekets Hundarena
Smidigt och enkelt. Trevlig anläggning

Visa mer

Sofie B.
till Ekets Hundarena
Väldigt väldigt kallt

Visa mer

Elisabet A.
till Ekets Hundarena
Perfekt att bada hund , men tyvärr var det lite varmvatten till stor hund

Visa mer

Anette J.
till Ekets Hundarena
Vi fick till en bra träning på Ekets hundarena idag. Det var länge sedan vi var här senast men det blev en bra upplevelse och vi kommer tillbaka.

Visa mer

Om företaget

Välkomna till Ekets Hundarena - för alla som vill träna hund inomhus. Här finns en hel agilitybana med balanshinder från Dong Agility . Vill man träna lydnad eller rallylydnad finns alla utrustning som man kan behöva. På golvet ligger en specialbeställd matta avsedd för hundträning med bra dämpning och friktion. Rasta hundarna utanför det höga staketet, det finns en cykelväg intill infarten som är perfekt för hundristning. Var snälla och plocka upp efter era hundar. Varmt välkomna att träna hund hos oss på Ekets hundarena - hundsport för alla.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Bokningsbara tider finns från kl. 6.00 till 23.00 Sommarpriser gäller under juni, juli och augusti månad.
  • 07067844 XXVisa nummer

  • Kungsleden 9, 286 95, EKET