Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Personlig träning

Cirkelträning med bred variation av övningar och redskap. Vi kommer svettas och ha roligt tillsammans i gruppen. Träning sker utomhus och kläder efter väder.

Tider och datum som gäller:

v21 - Mån, ons, tors kl 18:30 - 19:45
v22 - Mån, ons, tors kl 18:30 - 19:45
v23 - Mån, ons, tors kl 18:30 - 19:45
v24 - Mån, ons, tors kl 18:30 - 19:45
v25 - Mån, ons, tors kl 18:30 - 19:45

Anmälan/biljett är bindande och betalning sker med kort eller Swish på plats 15 minuter innan starten den 21Maj.
Pris 1200:-

Finns möjlighet till drop in till kostnad 120:- / tillfälle
Tag med vattenflaska och ett glatt humör, Välkomna!

Massage och naprapati

En behandling som läggs upp efter varje individ och varje enskilt tillfälle. Vid första besöket tas en anamnes och en utförlig undersökning görs. Några exempel på tekniker som kan användas är djupgående massagetekniker, ledbehandlingstekniken mobilisering, stretching och dry needling.
Du kommer alltid kunna få råd om hemövningar anpassade för dina besvär.
Som naprapatstudent erbjuder jag de flesta behandlingsstekniker som en färdigutbildad naprapat har bortsett från manipulationsteknikerna.

Svensk klassisk massage med fokus på en skön avkopplande stund som lindrar muskelvärk, ökar välbefinnandet samt ger dig bättre förutsättningar till ökad sömnkvalite.
Svensk klassisk massage med fokus på en skön avkopplande stund som lindrar muskelvärk, ökar välbefinnandet samt ger dig bättre förutsättningar till ökad sömnkvalite.

FysioTotal


"Jag söker grunden till de orsaker som skapar och vidmakthåller smärta i rörelseapparaten både akuta och som långvariga problem. Det genuina intresset för dig att bidra till en smärtfriare och en mer funktionell tillvaro är drivkraften för FysioTotal.

Jag är certifierad och diplomerad massageterapeut samt elev på naprapathögskolan i Stockholm och med min kunskap som massör och elev på naprapathögskolan har jag bred kunskap inom området manuell medicin.


Varmt välkommen!

Telefon 0703234133
Webbsida
E-post
Adress
Särlavägen 12
13756 TUNGELSTA