Vad vill du boka?

<p>Vårt motto: Gästen ska känna sig välkommen och omhändertagen samt få en stunds avkoppling med värme, ånga, orientaliska dofter och ljudet av rinnande vatten.</p> <p>En möhippa, ibland även kallad hippa, är en fest som av kvinnliga vänner anordnas för en kvinna som står i begrepp att gifta sig. Ursprungligen handlade möhippan om att den blivande bruden dagen före vigseln fördes av sina kvinnliga vänner till en bastu eller dylikt för att där viga sin mödom åt en gudom.<br> Många blivande brudar och brudgummar överraskas av sina vänner med en oförglömlig möhippa eller svensexa på Hamamet. Mottagningen på plats brukar överrumpla huvudpersonen och hela festen går i munterhetens tecken.<br> <br> </p>
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Ziya Pascha ®
Ziya, Ma-Rasee, Thoen, Murat, Diana, Aichoruk., 1.100,00 kr, värde 1.100,00 kr Mer info
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. Efter hamambehandlingen får man 30 minuters turkisk massage.
Kamil Pascha ®
Ziya, Ma-Rasee, Thoen, Murat, Diana, Aichoruk., 1.500,00 kr, värde 1.500,00 kr Mer info
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. Efter hamambehandlingen får man 60 minuters turkisk massage.
Turkisk massage 60 minuter ®
Ziya, Ma-Rasee, Thoen, Murat, Diana, Aichoruk., 850,00 kr, värde 850,00 kr Mer info
Turkisk massage är som klassisk massage, skillnaden är att den är mer djupgående och väldigt effektiv. Vi masserar alla stora muskelgrupper i kroppen. Vader, lår, ben, ryggrad, skulderblad, axlar, nacke, armar och händer. Hamambad i kombination med turkisk massage är bra mot celluliter, spänningar och träningsvärk. Våra behandlingar hjälper att lindra värk vid fibromiyalgi och vid andra smärtproblem.
Turkisk massage 30 minuter ®
Ziya, Ma-Rasee, Thoen, Murat, Diana, Aichoruk., 450,00 kr, värde 450,00 kr Mer info
Turkisk massage är som klassisk massage, skillnaden är att den är mer djupgående och väldigt effektiv. Vi masserar alla stora muskelgrupper i kroppen. Vader, lår, ben, ryggrad, skulderblad, axlar, nacke, armar och händer. Hamambad i kombination med turkisk massage är bra mot celluliter, spänningar och träningsvärk. Våra behandlingar hjälper att lindra värk vid fibromyalgi och vid andra smärtproblem.
...fler kort
Visa alla kort hos HAMAM ORIENTAL

Tjänster

AjAjAj
30 min 1.300,00 kr Mer info
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. 30 minuters djupgående oljemassage.
Efter hamambehandling och turkisk massage, serveras meze tallrik.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Eftersom vi har 2 massagebänkar, kan vi ta emot 2 personer för AjAjAj behandling. Behandlingstiden är cirka 75 minuter. Hela vistelsen är cirka 3 timmar.
Skuminpackning, skummassage med händerna, tvagning med dadelfibrer, hårtvätt. I behandlingen ingår inte kroppsskrubbning (endast i målsmans sällskap).

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 8 personer för Aladdin behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 20 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Ali Baba
30 min 1.200,00 kr Mer info
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt, 30 minuters turkisk massage. Efter hamambehandling och turkisk massage, serveras mezetallrik.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Eftersom vi har 2 massagebänkar, kan vi ta emot 2 personer för Ali Baba behandling. Behandlingstiden är cirka 75 minuter. Hela vistelsen är cirka 3 timmar.
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 4 personer för Hamam Oriental behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 45 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 4 personer för Hamam Osman behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 25 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.
Efter behandlingen serveras mezetallrik.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 4 personer för Hamam Osman de Luxe behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 25 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
HAMAM ORIENTAL SCANDIC WEEKEND


Pris: 2300 kr per person.

Hamam Oriental och Scandic Infra City erbjuder en genuin weekend för kropp och själ.

Ni sover flott på Scandic Infra City som är internationellt känt.
Ankomst fredag till hotellet tidigast klockan 14:00.
Middag serveras på hotellet, efter överenskommen tid eller senast klockan 19:00.
Lördag efter frukost, utcheckningen från hotellet. Ankomst till Hamam Oriental efter överenskommen tid.

Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. 30 minuters djupgående oljemassage.
Efter hamambehandling och turkisk massage, serveras meze- och frukttallrik.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Eftersom vi har 2 massagebänkar, kan vi ta emot 2 personer för Scandic Hamam Weekend behandling. Behandlingstiden är cirka 75 minuter. Hela vistelsen är cirka 3 timmar.
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. Efter hamambehandlingen får man 60 minuters turkisk massage.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Eftersom vi har 2 massagebänkar, kan vi ta emot 2 personer för Kamil Pascha behandling. Behandlingstiden är cirka 1 timme 45 minuter. Hela vistelsen är cirka 3 timmar.
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. 60 minuters turkisk massage. Efter hamambehandling och turkisk massage serveras mezetallrik.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Eftersom vi har 2 massagebänkar, kan vi ta emot 2 personer för Külhan Bey behandling. Behandlingstiden är cirka 1 timme 45 minuter. Hela vistelsen är cirka 3 timmar.
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, skummassage med händerna, tvagning med dadelfibrer, hårtvätt.
Efter behandling serveras mezetallrik.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 4 personer för Meryem de Luxe behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 60 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Vi masserar och lindrar värk vid följande besvär:

Muskelspänningar i hela kroppen
Meniskproblem
Blockering, värk i svanskota
Diskbråck och ischias
Fibromyalgi
Nackmyalgi, nackspärr
Ryggvärk
Förkalkning

Vi behandlar med dessa metoder:

Akupressur
Zonterapi
Koppning (vakuumterapi)
Örtkräm och oljor som lindrar vid värk


Bra att veta:

Innan behandlingen sitter man in i ångbastun och värmer upp sig.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 2 personer för Ottoman massage samtidigt. Behandlingstiden är cirka 60 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Skuminpackning, skummassage med händerna, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 4 personer för Prenses behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 35 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Skuminpackning, skummassage med händerna, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. Efter behandlingen serveras mezetallrik.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 4 personer för Prenses de Luxe behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 35 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, skummassage med händerna, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 4 personer för Sultan behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 60 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Vi lindrar värk med 30 minuters turkisk massage.

Bra att veta:

Innan behandlingen sitter man in i ångbastun och värmer upp sig.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 2 personer för 30 minuters massage samtidigt. Behandlingstiden är 30 minuter. Hela vistelsen är cirka 1 timme.


Vi lindrar värk med 60 minuters turkisk massage.

Bra att veta:

Innan behandlingen sitter man in i ångbastun och värmer upp sig.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 2 personer för 60 minuters massage samtidigt. Behandlingstiden är 60 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.


Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. Efter behandling serveras mezetallrik.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Därför kan vi ta emot 4 personer för Yasemin de Luxe behandling samtidigt. Behandlingstiden är cirka 45 minuter. Hela vistelsen är cirka 2 timmar.
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. Efter hamambehandlingen får man 30 minuters turkisk massage.

Bokningsprogrammet är gjord för en behandlare, men vi har flera behandlare som jobbar. Eftersom vi har 2 massagebänkar, kan vi ta emot 2 personer för Ziya Pascha behandling. Behandlingstiden är cirka 75 minuter. Hela vistelsen är cirka 3 timmar.

HAMAM ORIENTAL

UPPLEV TURKIET I SVERIGE!

Turkiskt hamambad är en 1.000-årig tradition.
Njut av orientaliska dofter, ånga, värme och ljudet av rinnande vatten.

HAMAM BETYDER

värmespridare. Det här är ett ställe som man mår bra av att besöka.
Vi knådar musklerna som deg för att verkligen få igång blodcirkulationen

BADA HAMAM PÅ VINTER!

Kroppsskrubbning gör att blodcirkulationen ökar och man blir varmare. När man bär tjocka kläder på vintern så andas inte huden på samma sätt som på sommaren.
Kroppsskrubbning tar bort döda hudceller och därmed underlättar för kroppen att andas. I den höga luftfuktigheten svettas man långsammare och porerna öppnar sig.
Hamambehandling med kroppskrubbning gör att torrheten i huden försvinner. Huden blir ren, len och mjuk.

BADA HAMAM PÅ SOMMAR!

Förbered din semester
Bada hamam innan du solar då blir du snabbare brun och din solbränna bibehålls längre.

I Turkiet badar man hamam även på sommaren fast det är 45 grader varmt. Kroppsskrubbning tar bort döda hudceller, därmed blir kroppen svalare och man svettas inte lika mycket som vanligt.
Hamambad är bra för en fin och jämnare solbränna.
Huden blir ren, len och mjuk.

Välkommen!

Alla behandlingar klassas som friskvård. Vi tar emot Actiway, Epassi, Benify och Wellnet.

Vi tar även emot presentkort från Bokadirekt, Upplavelse.com, Greatdays och Smartbox.

Vid utebliven avbokning debiteras kunden fullt pris.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se tidsbok till höger eller hemsidan http://hamamoriental.se
Adress
Kanalvägen 5A
194 61 Upplands Väsby
Bredden
Öppna i Google Maps 🗗