Vad vill du boka?

Helena Omfors erbjuder life coaching, reikihealing, healingmassage, andlig och medial vägledning. 

Samtliga tjänster erbjuds på Bönnarpsgård Kursgård i Svedala och på Köpenhamnsvägen 13 i Malmö.

Kurser i reiki, medial utveckling, coaching, självutveckling och yoga erbjuds på Bönnarpsgård Kursgård och på Villa Sunlight, Sitges, Spanien. 

För mer information besök www.lightworkeracademy.org eller ring 0733 97 89 33, alternativt maila helena@lightworkeracademy.org

Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

När jag ger medial vägledning kan jag i förväg kanalisera budskap till dig från andevärlden. Detta får du sen via mail.

Efter det berättar jag vad jag ser, hör och känner med hjälp av mina mediala förmågor. Jag får bilder, ord, budskap och kan även känna fysiska symptom i min kropp som är kopplade till dig. Det kan handla om din relation till dig själv, relationen till andra, arbete, familj, ekonomi, boende, din livssituation, livssyfte eller annat som är viktigt för dig just nu. Under en medial vägledning kan du få hjälp att förstå dig själv och ditt liv bättre samt få vägledning i hur du ska gå vidare på det sätt som gynnar dig. Det kan vara svårt att medialt vägleda sig själv, det är därför medial vägledning kan vara till stor hjälp. Men det är ändå så att du själv känner av vad som känns sant för dig och det är du själv som sen gör dina egna val. Andevärlden liksom jag har stor respekt för din fria vilja.

Under många år har jag arbetat med min egen personliga och andliga utveckling. Jag har gett kroppsbehandlingar och kurser i reiki, massage och coaching. Jag har även öppnat upp mina chakran med hjälp av de andliga lärarna Bhuvaneswari Devi och Mirabai Devi, vilket lett till en renare kanal till andevärlden. För många år sen gick jag min första mediala utvecklingskurs för Marianne Malmström. I maj 2016 gick jag en kurs för Jörgen Gustavsson. Jag går även på Arthur Findley College för att förädla mina förmågor vidare. Det är otroligt spännande med det mediala.

Pris för 1 timme per telefon + förberedande kanalisering i skrift 850 kr


Betala kan du göra via swish, faktura eller kontant på plats.
Du väljer själv om du vill att jag medialt vägleder dig kring dig och ditt liv - eller om du vill se om någon avliden anhörig önskar kontakt. Jag förmedlar medialt vad jag ser, hör och känner. Det är du som kontaktar mig på bokad tid. Tel.0733 97 89 33. Betalning görs via Swish eller mot faktura.

Andlig vägledning

Jag kanaliserar till dig innan vi påbörjar vårt samtal. Detta läser jag upp för dig som en inledning på vårt samtal. Under vår session förmedlar jag sen vad jag ser, hör och känner. Jag använder mina mediala förmågor för att förmedla det som är viktigast för dig just nu i ditt liv. När det är en telefonsession är det du som ringer mig på 0733 97 89 33.

Coaching

Medial coaching är en kombination av andlig/medial vägledning och traditionell coaching. Du ringer mig på 0733 97 89 33 på bokad tid.
Här får du professionell coaching per telefon. Vi ser på nuläge, önskat läge och möjliga vägar att nå dina mål. Det kan handla om dig, ditt liv, ditt mående, dina relationer eller annat som känns utmanande. Jag som coach ställer frågor, lyssnar på hela dig och använder min erfarenhet och intuition för att på bästa sätt föra dig vidare i livet.
Här kör vi en snabbare coachingsession, lämpligen för dig som redan går i coaching och känner till arbetssättet. Du får möjlighet att välja något som utmanar dig just nu, få nya perspektiv och hitta möjliga vägar att förbättra och utveckla. Jag som coach ställer frågor, förmedlar vad jag hör och upplever samt för dig vidare till ett bättre läge. Det kan handla om arbete, relationer, företagande och mående.
Här kommer ni båda två för coaching samtidigt. Jag som coach stämmer av nuläget, går vidare i problemställningar, hjälper er att se nya möjligheter och arbetar för att föra er vidare i ert gemensamma liv.
Parcoaching kan också ges när ni funderar på eller önskar att gå skilda vägar. Jag som coach är objektiv, opartisk, lyhörd och har bådas bästa för ögonen. Parcoaching lämnar ingen oberörd, ni får bättre förståelse, nya perspektiv och mer tydlighet.
Parcoaching
Fullbokat
90 min 1.300,00 kr Mer info
När du och din partner känner att ni har svårigheter i kommunikationen, i relationen eller har glidit ifrån varandra.

Här kommer ni båda två för coaching samtidigt. Jag som coach stämmer av nuläget, går vidare i problemställningar, hjälper er att se nya möjligheter och arbetar för att föra er vidare i ert gemensamma liv.
Parcoaching kan också ges när ni funderar på eller beslutat er för att ni vill gå skilda vägar. Jag som coach är objektiv, opartisk, lyhörd och har bådas bästa för ögonen. Parcoaching lämnar ingen oberörd, ni får bättre förståelse, nya perspektiv och mer tydlighet i vad ni vill och önskar.

För dig som går coachutbildningen

Du som gått intensivutbildningen kan boka din personliga coaching här.
Här kan du som går coachutbildningen boka din mentorcoaching.

Helena Omfors Svedala

Coaching, parcoaching, reikihealing, medial och andlig vägledning samt healingmassage med Helena Omfors.

Kurser och utbildningar erbjuds på Bönnarpsgård kursgård och på Villa Sunlight, Sitges, Spanien.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 8-17 samt vissa kvällar och helger
Adress
Bönnarpsgård kursgård, Bönnarpsvägen 166
233 92 Svedala
Svedala
Öppna i Google Maps 🗗