Boka Röstretorik-inte vad du säger utan HUR 240 min , 1.195,00 kr

7% av din kommunikation består av ditt ordval resten är Rösten-tonhöjd, rytm, volym och dynamik samt
hållning och utstrålning.

Som föreläsare, ledare är det lika viktigt att kunna fånga sina lyssnare första sekunden som för en artist. Att bestämma med tonfall och klang HUR du får den som lyssnar att känna sig.
Att lära inspirera andra är inte "rocket science", men det behövs rätt verktyg, medvetenhet och övning. Sådant som är svårt att själv avgöra, eftersom man lätt blir "hemmablind".

Under mina 25 år i kontakt med föreläsare, ledare, företagare ser jag ett stort behov av medvetenhet om sin kommunikativa potential. De utnyttjar inte sin retoriska bank för att rösten inte förmedlar innehållet eller i värsta fall har ett tonfall som förmedlar innehållet som oviktigt.

INNEHÅLL: 3 h föreläsning från grunden till nyanser varvat med övningar, konkreta verktyg att implementera omgående i vardagen, 1 h masterclass med individuell coachning. "Hands on" verktyg och ett häfte med innehållet och övningar för vidareutveckling på egen hand. Hur DU förmedlar DITT budskap med DIN röst, genom övningar och övningsstrategier med utgångspunkt i DIN arbetssituation.

Referenser: ”Jag kan varmt rekommendera Maria. Hon kom väl förberedd till vårt evenemang, ordning och reda och är lätt att ha att göra med. Maria har ett sprudlande och engagerande sätt.”Karin Sjöholm, Folkuniversitetet ”Rekommenderas absolut! Det var otroligt inspirerande, involverade både teori och praktiska övningar samt direkt användbara verktyg” – Lise Mostafuzade ”Intressant, spännande, utvecklande” – Tommy Olsson ”Rekommenderas absolut, det var en kick att få nya verktyg. En inspirerande föreläsning!” – Åsa Hedlin Olsson "Fantastiskt roligt samtidigt som det hjälper mig att i min yrkesroll nå fram med mitt budskap tydligare" Maria Persson, stiftelsen Friends
Anlitad av: Region Skåne, Skanska, Eon, Spring Conf, Grant Thornton, Implement Consulting m fl.

logo bokadirekt.jpg

Vecka 33

mån
12
aug
tis
13
aug
ons
14
aug
tor
15
aug
fre
16
aug
lör
17
aug
sön
18
aug
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 16:00 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

augusti 2019

måntisonstorfrelörsön
v312930311234
v32567891011
v3312131415161718
v3419202122232425
v352627282930311

Mariavoicestudio

Vi är en sångstudio mitt i härliga Mobilia, Malmö, som vill hjälpa just DIG att nå din fulla potential!

Vill du kunna sjunga en sång på ditt bröllop? Satsa för att komma vidare i artistkarriären? Vi kan hjälpa dig!

Om du vill uppleva glädjen av att sjunga tillsammans med andra, kan du göra det i en av våra körer!

I våra barnkörer får ditt barn sjunga, busa och ha roligt!

Behöver ditt företag nå till nästa nivå? Vi kan hjälpa dig!

Vi förstår att du som satsar tid, pengar och energi på att komma till oss vill se verkliga resultat. Som tur är har våra pedagoger precis samma mål som du! Dina mål blir också våra mål, dina visioner är alltid en stark drivkraft även för oss. I likhet med våra elever så älskar vi ju det här med sång!

Vi ger dig en röst som fungerar oavsett dagsform, med det eller de sound som gör din röst unik. Du får konkreta övningar och insikt i alla aspekter av rösten – vi gissar inte, vi vet! Du lär dig hur du når din publik med grym interpretation, med hjälp av tekniker som har stöd i vetenskapen.