Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandlingar

Har du för höga nivåer av stress i ditt liv? Eller svårt att prestera på topp i viktiga lägen i livet? Alla har unika behov och utmaningar. Jag hjälper människor att andas bättre, behålla sin inre balans och samtidigt uppnå sina drömmar och mål genom individuellt anpassade träningsprogram.

Du lär dig att andas i samstämmighet med din hjärtrytm, vilket är ett effektivt sätt att direkt förbättra din hälsa, välbefinnande och hjärnkapacitet. Med hjälp av ett Biofeedback-verktyg kan du med egna ögon se hur du genom andningen kan påverka balansen i kroppen och din förmåga att gå ner i varv. Det är ett oerhört effektivt verktyg för stresshantering och ger direkt möjlighet att påverka det autonoma nervsystemet och de reaktioner i kroppen som kan följa av stress. Genom att synkronisera andningen med hjärtrytmen upplever du emotionell frihet, kognitiv flexibilitet och kreativitet på nya nivåer.
Träningen används framgångsrikt inom friskvård, näringsliv, företagshälsa och idrotten när du vill skapa bättre prestationsförmåga, återhämtningsförmåga och hantera stressen i vardagens utmaningar.


Vanliga förbättringar:
- sömn
- blodtryck
- prestationsförmåga, kreativitet, innovativ problemlösning
- lugn, stillhet, avspänning och återhämtningsförmåga
- minskad oro, ångest och andra stressrelaterade besvär
Du kan få hjälp att läka från mag- och tarmsjukdomar som IBS, ulcerös colit, magsår/katarr etc, utbrändhet, allergier, asthma, eksem, reumatism/artit/artros, olika hormonobalanser som sköldkörtelproblem, klimakteriebesvär m.m. med hjälp av kinesiologisk testning, naturläkemedel, homeopati, näring m.m.

En naturmedicinsk behandling består av samtal, kinesiologisk diagnos samt behandling med näring, homeopatika, naturläkemedel och healing.
Rosenmetoden en metod för djup avslappning genom mjuk beröring. Jag har gått klart min grundutbildning och tar nu emot klienter till reducerat pris under mitt praktikår.
Behandlingen börjar med ett ett samtal, sedan får du lägga dig på bänken och får en mjuk Rosenbehandling som hjälper dig att släppa på olika sorters spänningar i kroppen.
En kroppsmassage som görs utan olja, där mottagaren har kläderna på. Den återhämtande massagen är en skön, djupverkande massage för både kropp och själ och som genomförs på golvet på våra härliga ullmattor i vår vackra gruppträningssal. Massagen kan med fördel bokas in för par som lär sig att göra massagen på varandra. Ni får då med er ett var sitt kompendium så att ni kan fortsätta att ge och ta emot massage hemma.
En kroppsmassage som görs utan olja, där mottagaren har kläderna på. Den återhämtande massagen är en skön, djupverkande massage för både kropp och själ och som genomförs på golvet på våra härliga ullmattor i vår vackra gruppträningsal.

Samtalsstöd

KBT/ACT ger goda resultat vid olika typer av ångest, stress, fobier, depression, utbrändhet, sömnproblem, beroenden m.m.

KBT/ACT hjälper dig att förstå dina inre beteenden och ger verktyg att hitta nya förhållningssätt till dina problem.
De syftar också till att ge dig ett vitalare och mer värdefyllt liv.
Känner du att du vill ändra dina kostvanor?
Att du skulle kunna må bättre med litet förändringar?
Kanske vill du gå ner i vikt? Eller har du problem med kroppen, som värk, uppsvullen buk, väderspänningar, sura uppstötningar, magkatarr, magsår, låg energi eller IBS?

Kosten är ett känsloladdat ämne som påverkar oss på så många vis.
Därför kan det ibland också vara värdefullt att titta på varför du äter som du gör och vad som ligger bakom ditt förhållande till maten.

Vi utgår från din nuvarande situation och bygger tillsammans med lagom stora steg en hållbar livsstil som fungerar för dig. Vi har gott om verktyg och möjligheter att handskas med eventuella hinder som dyker upp på vägen.

Jag har många års erfarenhet av arbete med mat och näring. Både som Kock, Matlagningskursledare, Hälsokostrådgivare, Bonitolog (naturmedicinare) där en stor del av inriktningen kretsar kring kost och holistisk näringslära, samt mängder av kurser om näring och hälsa. Dessutom är jag KBT-terapeut med mångårig erfarenhet av arbete med tankar, känslor och beteenden.

Varmt välkommen för ett första samtal då vi utforskar dina önskemål och vilken väg som skulle passa dig bäst.

Första konsultationen 90 min 950kr
följande samtal 60 min 800kr
Med Livscoaching får du hjälp med att hitta balansen i livet genom att förtydliga dina värderingar inom viktiga livsområden. Vi tar små steg i taget för långsiktig förändring.
Många gånger kommer fler livsområden på plats när man börjar med denna process. Du blir mer medveten om vilka behov du har och blir stark i dig själv att börja förändra.

Du kan också ha ett specifikt problemområde du vill lösa. Genom Livscoaching får du inför dig själv förtydliga det du vill uppnå och vägen dit. Du benar ut vad som är viktigt och inte viktigt för att kunna genomföra din förändring.

Medial information handlar om att lyssna inåt och ta reda på svar som redan finns där, i ditt hjärta.

Det jag kan hjälpa dig med är att i samtal med min mediala guide ge dig råd i olika frågor och situationer så att du själv kan reflektera vidare.

Det här är ett samtal där du kan ställa frågor eller ta upp sådant som bekymrar dig, kanske kring en relation, ett beslut eller inför en förändring. Har du inga specifika frågor kan du låta min mediala guide bara berätta.
Samtalet tar 50 minuter.
I yogaterapin reder Lotta Byrén, MediYoga lärare/terapeut, på djupet ut (ur ett yogiskt perspektiv) orsakerna till dina obalanser som råder och som orsakar din ohälsa.
Du får med dig yogaövningar och tekniker och som är direkt anpassade efter dina problem. För att du självständigt ska kunna träna hemma och använda yogan som ett självläkningsverktyg får du också med ett komplett yogapass,.
Efter ca 6 veckor träffas vi igen i ett uppföljande samtal för att stämma av hur det går för dig. Första samtalet 90 minuter - 600 kr. Uppföljningssamtal 60 minuter - 450 kr.
I yogaterapin reder Lotta Byrén, MediYoga lärare/terapeut, på djupet ut (ur ett yogiskt perspektiv) orsakerna till dina obalanser som råder och som orsakar din ohälsa.
Du får med dig yogaövningar och tekniker och som är direkt anpassade efter dina problem. För att du självständigt ska kunna träna hemma och använda yogan som ett självläkningsverktyg får du också med ett komplett yogapass,.
Efter ca 6 veckor träffas vi igen i ett uppföljande samtal för att stämma av hur det går för dig. Första samtalet 90 minuter - 600 kr. Uppföljningssamtal 60 minuter - 450 kr.

Gruppträning

Medicinsk yoga Inre balans är en mycket mjuk, lugn inkännande yoga, med fokus på andning, avslappning och Inre balans. Passar både för dig som är ny och dig som gått på medicinsk yoga tidigare.För bokning av fler pass, då med lägre pris/gång, kontakta Maria på rosenhalsa@gmail.com
Anmäl dig med dina uppgifter här samt betala in 100 kr på swishnummer 0707 222 831.
Nyfiken på Kundaliniyoga? Prova Kundalinyoga med Kristina inför höstens terminsstart hos oss på Naturligtvis!

Öka din energi, lust, glädje och kreativitet! Stärk din kropp och ditt sinne så att du kan möta utmaningar och din omgivning balanserad, klartänkt, lugn och fokuserad.

Kundaliniyogan erbjuder en outsinlig mängd yogapass och meditationer, alla med sitt specifika syfte men med det gemensamt att det stärker oss på alla plan samt ökar vår medvetenhet. Det är en mångtusenårig, traditionell yogaform som skapar inre balans, energi, uthållighet, avslappning, ökad medvetenhet, förbättrad stresstålighet och ökad koncentrationsförmåga.

Kundaliniyoga är för alla – du utgår alltid ifrån din egen dagsform och fysiska förmåga, alla övningar kan anpassas vid behov. Många vittnar om bättre nattsömn, ett klarare sinne, större närvaro i sin vardag, bättre stresstålighet, en skönare/starkare och mer avslappnad kropp. Välkommen att prova på och se vad just du upplever!
Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan!

Kurs höstterminen 2019; 15 tillfällen, 90 minuter, 2 september - 16 december, uppehåll v. 44 (höstlov)

Öka din energi, lust, glädje och kreativitet! Stärk din kropp och ditt sinne så att du kan möta utmaningar och din omgivning balanserad, klartänkt, lugn och fokuserad.

I denna 15 veckors kurs får du prova några av Kundaliniyogans yogapass och meditationer, alla med sitt specifika syfte men med det gemensamt att det stärker oss på alla plan samt ökar vår medvetenhet.

Kundaliniyoga är en mångtusenårig, traditionell yogaform som skapar inre balans, energi, uthållighet, avslappning, ökad medvetenhet, förbättrad stresstålighet och ökad koncentrationsförmåga.

Kundaliniyoga är för alla – du utgår alltid ifrån din egen dagsform och fysiska förmåga, alla övningar kan anpassas vid behov. Många vittnar om bättre nattsömn, ett klarare sinne, större närvaro i sin vardag, bättre stresstålighet, en skönare/starkare och mer avslappnad kropp. Välkommen och se vad just du upplever!

Denna kurs passar såväl nybörjare som den mer erfarne yogin/yoginin.

Denna bokning är för hela terminen, 15 tillfällen. Start 2/9 och avslut 16 december, uppehåll vecka 44 (för Höstlov). Pris: 2.860:- Varmt välkommen!

Läs mer om Kundaliniyoga och Kristina på Naturligtvis hemsida: http://naturligtvishalsocenter.se/grupptr-ning/kundaliniyoga.html
Välkommen till kursanmälan!

Du är nu på väg att anmäla dig till heltermin (16 ggr) MediYoga Fri från stress tisdagar 18.00-19.15. Detta innebär att du kommer att ha en bokad plats under dessa 16 tillfällen.
Kursavgiften 2.800 kr sätts in till Bank-giro 5794-1593 senast 1 vecka innan kursstart.

Eventuellt missade tillfällen på din kurs kan tas igen (i mån av plats och under terminen) på några av våra övriga MediYogapass.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till MediYoga Fri från stress

Här anmäler du dig till drop-in. Du betalar 220 kr med swish eller kontant på plats.

Har du ett klippkort anmäler du dig till detta pass också här.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till kursanmälan!

Du är nu på väg att anmäla dig till heltermin (16 ggr) MediYoga Öppna hjärtat måndagar 11.00-12.00. Detta innebär att du kommer att ha en bokad plats under dessa 16 tillfällen.
Kursavgiften 2.800 kr sätts in till Bank-giro 5794-1593 senast 1 vecka innan kursstart.

Eventuellt missade tillfällen på din kurs kan tas igen (i mån av plats och under terminen) på några av våra övriga MediYogapass.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till MediYoga Öppna hjärtat

Här anmäler du dig till drop-in. Du betalar 220 kr med swish eller kontant på plats.

Har du ett klippkort anmäler du dig till detta pass också här.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till kursanmälan!

Du är nu på väg att anmäla dig till heltermin (16 ggr) MediYoga Öppna hjärtat fredagar 11.00-12.00. Detta innebär att du kommer att ha en bokad plats under dessa 16 tillfällen.
Kursavgiften 2.800 kr sätts in till Bank-giro 5794-1593 senast 1 vecka innan kursstart.

Eventuellt missade tillfällen på din kurs kan tas igen (i mån av plats och under terminen) på några av våra övriga MediYogapass.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till kursanmälan!

Du är nu på väg att anmäla dig till heltermin (16 ggr) MediYoga Öppna hjärtat onsdagar 17.00-18.15. Detta innebär att du kommer att ha en bokad plats under dessa 16 tillfällen.
Kursavgiften 2.800 kr sätts in till Bank-giro 5794-1593 senast 1 vecka innan kursstart.

Eventuellt missade tillfällen på din kurs kan tas igen (i mån av plats och under terminen) på några av våra övriga MediYogapass.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till MediYoga Öppna hjärtat

Här anmäler du dig till drop-in. Du betalar 220 kr med swish eller kontant på plats.

Har du ett klippkort anmäler du dig till detta pass också här.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till MediYoga Öppna hjärtat

Här anmäler du dig till drop-in. Du betalar 220 kr med swish eller kontant på plats.

Har du ett klippkort anmäler du dig till detta pass också här.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Anmäl dig med dina uppgifter här samt betala in 100 kr på swishnummer 0707 222 831.
Välkommen till kursanmälan!

Du är nu på väg att anmäla dig till 5 tillfällen Yoga Move Soft torsdagar 16.30-17.30. Detta innebär att du kommer att ha en bokad plats under dessa tillfällen.
Kursavgiften 950 kr sätts in till Bank-giro 5794-1593 senast 1 vecka innan kursstart.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till kursanmälan!

Du är nu på väg att anmäla dig till 5 tillfällen Yoga Move Soft måndagar 17.00-18.00. Detta innebär att du kommer att ha en bokad plats under dessa tillfällen.
Kursavgiften 950 kr sätts in till Bank-giro 5794-1593 senast 1 vecka innan kursstart.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!
Välkommen till kursanmälan!

Du är nu på väg att anmäla dig till 5 tillfällen Yoga Move Soft fredagar 16.30-17.30. Detta innebär att du kommer att ha en bokad plats under dessa tillfällen.
Kursavgiften 950 kr sätts in till Bank-giro 5794-1593 senast 1 vecka innan kursstart.

För frågor: info@pallyoga.se eller 0707-222 831

Varmt välkommen!

NaturligtVis Hälsocenter

NaturligtVis Hälsocenter är Lidingös ledande hälsocenter inom friskvård och naturlig hälsa.

Här kan du få hjälp med:
Spänningar
Stresshantering
Ryggproblem
Mag- och tarmproblem
Kostrådgivning
Utmattningssymptom
Utbrändhet
Relationsproblem
Hormonförändringar
Inkontinens
Sömnstörningar
Värk
Höfter och knän
Migrän
Allergier
Hudåkommor | Eksem
Astma
Fobier
Depression
Ångest | Oro
Vägval | Livskris

NaturligtVis Hälsocenter ligger centralt på Lidingö, har fri parkering intill och närhet till tåg och bussar. Centret har en mycket behaglig och lugnande atmosfär och ett personligt och engagerat bemötande.

Välkommen att ringa Catharina Hyltén-Cavallius,
tel. 0737-20 00 67
eller maila: info@naturligtvishalsocenter.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-fredag 09.00-20.00
Adress
Larsbergstorget 6
181 39 Lidingö
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗