Osteopat Simon Dahlström

betyg4.8 Fantastiskt bra(32 betyg)
Kungsgatan 58, 3tr, 903 26, Umeå
Jag heter Simon Dahlström och är utbildad Osteopat. Jag erbjuder osteopatisk behandling inne i centrala Umeå (Kungsgatan 58 3tr). En osteopatisk behandling är individuell och behovsanpassas efter varje individs sökorsak och syftar till att förbättra kroppens hälsa och funktion. Hos mig kan du betala med kort eller swish och använda ditt friskvårdsbidrag.

Boka tjänst

  • Osteopatisk behandling - Återbesök45 minuter, 850 kr
    Boka
  • Osteopatisk behandling - Nybesök45 minuter, 850 kr
    Boka

utövare

noImage
Simon Dahlström
(32 betyg)
Osteopat D. O
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
32 betyg
till Simon Dahlström
Tänk att redan vid första besöket känner man sig betydligt bättre. Helt fantastiskt!
till Simon Dahlström
Riktigt kunnig! Äntligen fått rehabövningar för första gången på 28 år och flertalet besök hos flera andra. Kontrollerade flera gånger hur det kändes, grad av ev smärta och att det kändes okej. Rekommenderas verkligen!
till Simon Dahlström
Duktig och väldigt kunnig
till Simon Dahlström
Andra besöket var minst lika bra som första! Mobiliserade nacken utan knak (mitt val) och den blev mkt rörligare!

Om företaget

Osteopati är en manuell behandlingform som primärt använder händerna som redskap. En osteopat diagnostiserar och behandlar smärta och värk relaterade till rörelseorganet. En osteopatisk behandling är individuell och behovsanpassas efter varje individs sökorsak och syftar till att förbättra kroppens hälsa och funktion. Tekniker för muskler, leder, ligament, nervsystem och fascia är vanligt förekommande under behandling. Vanliga besvär som patienter söker för är bland annat bäcken, höft, knä, rygg, axel och nacksmärta, huvudvärk, yrsel och migrän, tennis- och golfarmbåge, förslitningsskador, stress. Jag heter Simon Dahlström och är utbildad Osteopat. Jag är verksam inne i centrala Umeå (Kungsgatan 58 3tr). Hos mig kan du även använda ditt friskvårdsbidrag.

Bilder