Osteopat Simon Dahlström

betyg4.7 Fantastiskt bra(61 betyg)
Kungsgatan 58, 3tr, 903 26, Umeå
Jag heter Simon Dahlström och är utbildad Osteopat. Jag erbjuder osteopatisk behandling inne i centrala Umeå (Kungsgatan 58 3tr). En osteopatisk behandling är individuell och behovsanpassas efter varje individs sökorsak och syftar till att förbättra kroppens hälsa och funktion. Hos mig kan du betala med kort eller swish och använda ditt friskvårdsbidrag.

Boka tjänst

  • Osteopatisk behandling - Återbesök45 minuter, 850 kr
    Boka
  • Osteopatisk behandling - Nybesök45 minuter, 850 kr
    Boka

utövare

noImage
Simon Dahlström
(61 betyg)
Osteopat D. O, B. Sc

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
61 betyg
till Simon Dahlström
Ett fint bemötande och en bra behandling. Jag känner mig mjuk och behaglig. :)
till Simon Dahlström
Jag fick hjälp med mitt problem och fick en övning med mig hem. Inga större problem så inget återbesök behövs utan jag kunde höra av mig via sms om jag behövde mer stöd. Jag rekommenderar honom!
till Simon Dahlström
Väldigt kunnig i sin praktik och är väldigt genuin. Vill att man ska må bra och ger inte upp förrän målet är uppnått!
till Simon Dahlström
Otroligt duktig och professionell. Känner mig så mycket bättre redan efter första besöket👍🏻

Om företaget

Osteopati är en manuell behandlingform som primärt använder händerna som redskap. En osteopat diagnostiserar och behandlar smärta och värk relaterade till rörelseorganet. En osteopatisk behandling är individuell och behovsanpassas efter varje individs sökorsak och syftar till att förbättra kroppens hälsa och funktion. Tekniker för muskler, leder, ligament, nervsystem och fascia är vanligt förekommande under behandling. Vanliga besvär som patienter söker för är bland annat bäcken, höft, knä, rygg, axel och nacksmärta, huvudvärk, yrsel och migrän, tennis- och golfarmbåge, förslitningsskador, stress. Jag heter Simon Dahlström och är utbildad Osteopat. Jag är verksam inne i centrala Umeå (Kungsgatan 58 3tr). Hos mig kan du även använda ditt friskvårdsbidrag.

Bilder