Outdoor Wellness

betyg4.8 Fantastiskt bra(141 betyg)
Sandbäcksvägen 43, 443 51, Lerum
Jag erbjuder utomhusträning året om, oavsett väder! Utöver det kan du få personlig träning, yoga och mammaträning. Gruppträningen startar 5 gånger om året och varje kurs är 8 veckor. Platserna tar snabbt slut så boka din plats i tid! Vi blandar kondition och styrka med rörlighets- och balansträning. Vår hemmaplats är Riddarsten i Lerum. Vi tränar på onsdagar och söndagar. Häng med du också!  Nästa kurs drar igång vecka 33, onsdagen den 17 augusti. För att vara med på drop in bokar du en drop in-plats samt köper ett 10-kort för 1195:- Se aktuella dagar och tider under "Drop in utomhusträning". Du swishar summan till 1236198782 och märker med Klippkort. Mammaträning i Lerum börjar onsdagen den 17 augusti och pågår i 6 veckor. Begränsat antal platser så boka dig! Jag erbjuder även personlig träning med lite olika inriktningar. Hittar du ingen tid som passar skickar du mig ett mejl så löser vi det! Me, myself and I: Dessa pass handlar om dig, dig och dig! Dina mål och syften som vi tillsammans jobbar för att nå.  Better together! 2 personer tränar samtidigt. Du och din sambo, äkta hälft, grannen, kompisen, farfar, svägerskan – vem som helst så länge ni är två. Detta är ett perfekt sätt att umgås och ha kul samtidigt som ni stärker både relation och kropp! You and your crew! Dra ihop de du gillar bäst och maxa en träningstimme tillsammans. Antingen kommer ni till mig eller så kommer jag till er med min ambulerande gymbuss, fylld med allehanda vikter och redskap! Läs mer på min hemsida outdoorwellness.se eller kontakta mig på beatrice@outdoorwellness.se / 0727410233.

Boka tjänst

 • Stark i klimakteriet! 3 995 kr · Mer info
  Boka
 • Viktminskningskurs3 995 kr · Mer info
  Boka
 • Mammaträning Lerum60 minuter, 1 395 kr · Mer info
  Boka
 • Utomhusträning utan löpning: vecka 33-4055 minuter, 1 495 kr · Mer info
  Boka
 • Utomhusträning: vecka 33-4055 minuter, 1 495 kr · Mer info
  Boka
 • Drop in utomhusträning (måste bokas)Mer info
  Boka
 • Personlig träning 60 minuter · Mer info
  Boka
 • Vägning InBody-våg30 minuter, 295 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Beatrice Otterberg
(141 betyg)
Hälsoinspiratör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
141 betyg
till Beatrice Otterberg
Bara så bra! Varierat o utmanande! Alltid nöjd o på så gott humör när jag kommer hem efteråt! Bättre träning kan man inte hitta!
till Beatrice Otterberg
Att få vara ute och träna i ur och skur är en blandning av olika upplevelser. Det kan vara kallt, blåsigt, regnigt men mest så häftigt. Belöningen efteråt är känslan av tillfredställelse och en genomarbetad kropp. Och Bea som är en kreativ och positiv coach gör träningen varierad och spännande varje gång. Sicken tjej!
till Beatrice Otterberg
Världens bästa träningsform! Tack Bea!
till Beatrice Otterberg
Härligt, roligt och lika jobbigt som du själv gör det till - tack Bea!

Om företaget

Träna, ät och njut! Det är faktiskt inte mer komplicerat än så. Jag är personlig tränare och kostrådgivare och håller till i Lerum där jag driver mitt företag Outdoor Wellness Lerum. PERSONLIG TRÄNING Du får träna rörlighet, styrka, balans, koordination och kondition. Efter varje träningspass är du garanterat glad, nöjd och svettig! Oavsett mål så hjälper jag dig att nå dem. Jag är verksam i Lerums kommun och träningen sker hemma hos mig i min PT-studio samt utomhus. INBODY - SELFIE AV DIN INSIDA Äter och tränar du rätt? Nu erbjuder jag en enkel och säker mätning av din kroppssammansättning. InBody ger dig svar på hur din kropp egentligen mår och om du är på rätt väg mot dina målsättningar - oavsett om det är viktminskning eller muskelbyggnad. UTOMHUSTRÄNING Och sen har jag ju den där underbara populära utomhusträningen som ger dig en stark kropp, ett förbannat bra flås och energi för två! Vet du inte i riktigt vad du behöver för hjälp? Mejla mig på beatrice@outdoorwellness.se eller ring mig på 0727410233. Ser fram emot att höra ifrån dig!

Bilder