Outdoor Wellness

betyg4.7 Fantastiskt bra(31 betyg)
Sandbäcksvägen 43, 443 51, Lerum
PERSONLIG UTOMHUSTRÄNING I GRUPP! Vi tränar utomhus året om, i alla väder tillsammans i grupp. Och jag kan garantera att inget pass kommer att vara det andra likt! Vi blandar kondition och styrka med rörlighets- och balansträning. Vår hemmaplats är Riddarsten i Lerum och en omgång pågår i 8 veckor. Vi tränar på onsdagar och söndagar. Häng med du också! Jag har anpassat träningen efter rådande pandemi så att du ska känna dig trygg med att träna tillsammans med andra. Kl 18-18.55: Utomhusträning: Styrka, balans och rörlighet blandas med pulshöjande övningar. Löpinslag i ett lätt tempo och inte så ofta.(I den här gruppen kan man gå snabbt istället för att springa). Kl 19.05-20.00: Utomhusträning inklusive löpning: Styrka, balans och rörlighet blandas med pulshöjande övningar och löpintervaller. (OBS: Ingen löpargrupp.) Nästa omgång startar vecka 11, onsdagen den 17 mars. Priset för 16 tillfällen är 1395:- och du väljer om du vill betala med faktura, swish eller Klarna. Du kan även betala med friskvårdsbidrag via ePassi och Actiway. Utöver utomhusträning erbjuder jag personlig träning, kostrådgivning, mammaträning, personlig träning i liten grupp och mätning med InBodyvåg. Välkommen att kontakta mig! beatrice@outdoorwellness.se eller ring mig på 0727410233.

Boka tjänst

Utomhusträning

 • Utomhusträning: styrka och puls vecka 11-18 FULLBOKAT55 minuter, 1 395 kr · Mer info
  Boka
 • Utomhusträning: styrka och löpning vecka 11-18 FULLBOKAT55 minuter, 1 395 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig träning i mindre grupp vecka 10-15 kl 17.1560 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig träning i mindre grupp vecka 10-15 kl 18.3060 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka

Mammaträning

 • Mama Outdoor Fitness60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Mammamage coachning50 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka

Personlig träning

 • Personlig träning 60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig träning ONLINE1 900 kr · Mer info
  Boka

InBody - en selfie av din insida

 • Vägning InBody-våg30 minuter, 295 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Beatrice Otterberg
(31 betyg)
Hälsoinspiratör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
31 betyg
till Beatrice Otterberg
Grymt! 👏🏻
till Beatrice Otterberg
Bästa sättet att träna! Roligt, peppande och framförallt blir det gjort :)
till Beatrice Otterberg
Bra anpassad träning.
till Beatrice Otterberg
Jag har tränat med Outdoor i två år och ser fram emot varje träningstillfälle. Det är träning efter egen förmåga och dagsform med sparring från coachen. Det är ett härligt gäng.

Om företaget

Träna, ät och njut! Det är faktiskt inte mer komplicerat än så. Jag är personlig tränare, instruktör, hälsoinspiratör, livsstilsrådgivare och kostrådgivare och håller till i Lerum där jag driver mitt företag Hälsoinspiratör Beatrice O. PERSONLIG TRÄNING Du får träna rörlighet, styrka, balans, koordination och kondition. Efter varje träningspass är du garanterat glad, nöjd och svettig! Oavsett mål så hjälper jag dig att nå dem. Jag är verksam i Lerums kommun och träningen sker hemma hos mig i min PT-studio samt utomhus. Vill du hellre ha stöd online går det bra med mina onlinetjänster. Oavsett vilket du väljer kan du känna dig trygg med att du får det stöd och den hjälp du behöver! INBODY - SELFIE AV DIN INSIDA Äter och tränar du rätt? Nu erbjuder jag en enkel och säker mätning av din kroppssammansättning. InBody ger dig svar på hur din kropp egentligen mår och om du är på rätt väg mot dina målsättningar - oavsett om det är viktminskning eller muskelbyggnad. UTOMHUSTRÄNING Och sen har jag ju den där underbara populära utomhusträningen som ger dig en stark kropp, ett förbannat bra flås och energi för två! Vet du inte i riktigt vad du behöver för hjälp? Mejla mig på beatrice@outdoorwellness.se eller ring mig på 0727410233 så bjuder jag på 30 minuter kostnadsfri rådgivning. Ser fram emot att höra ifrån dig!

Bilder