Vad vill du boka?

Här nedan hittar du de typer av bokningar som kan göras online. Alla tider avser bokning av ett (1) djur. Har du två eller fler ber vi dig istället ringa oss så hittar vi en tid tillsammans. Hade du gärna träffat just din favortiveterinär vid besöket? Om möjligt vill vi gärna tillmötesgå dina önskemål, så skriv något i fältet Noteringar så ser vi vad vi kan göra.

När du genomfört bokningen får du e-post med information. Vi rekommenderar att du läser igenom det direkt, då det innehåller information som är särskilt viktig inför just ditt besök.

Hittar du inte en tid eller typ av bokning som passar just dig och ditt djur? Ring oss så hjälper vi dig! Tel 042 - 20 20 00. Du är alltid välkommen att kontakta oss på tel 042-202000 om du har frågor.

Om du skulle behöva avboka gör du det enkelt härifrån - knapp uppe till höger - och använder dig av den kod du fick i bekräftelsen. Du kan också maila oss på aterbud@dinvet.nu eller slå oss en signal.

Vi ser fram emot att du och ditt djur kommer till oss!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Kastration av hankatt kan ske från 6 månaders ålder. Ibland tidigare om tecken på könsmognad kan ses.

Din katt ska lämnas in mellan 08.00 - 08.30 på morgonen.
- Ingen mat får ges efter midnatt natten till operationsdagen
- Ta bort vattnet på morgonen

Hämtning sker vanligtvis mellan 16.00 - 16.30 på em.

ERBJUDANDE : Kostnadsfri ID märkning med chip i samband med kattkastration. Registrering av märkningen hos SKK kostar 80:- och betalas hos oss.

Kastration av honkatt kan ske från 6 månaders ålder. Ibland tidigare om tecken på könsmognad kan ses.

Din katt ska lämnas in mellan 08.00 - 08.30 på morgonen.
- Ingen mat får ges efter midnatt natten till operationsdagen
- Ta bort vattnet på morgonen

Hämtning sker vanligtvis mellan 16.00 - 16.30 på em.

Priset på denna operation inkluderar stygntagningen efter 10-12 dagar.

ERBJUDANDE : Kostnadsfri ID märkning med chip i samband med kattkastration. Registrering av märkningen hos SKK kostar 80:- om den görs vi oss. Vill du själv skicka in registreringen vid ett senare tillfälle kostar det 140:-.
Vi hjälper dig med kloklippning på din hund, katt eller kanin. Kostnaden är 135:- för enstaka besök.
Vill du komma regelbundet kan du köpa ett "Kloklipparkort";
5 ggr 500:-
10 ggr 930:-
Rabiesvaccination hund och katt

GLÖM INTE ta med dig djurets pass! Om ditt djur ännu inte har något pass ber vi dig ringa oss på tel 042 - 20 20 00 för bokning.

- Första vaccination ges tidigast vid 12 v ålder
- Revaccination sker vart tredje år

Innan du reser bör du alltid kontrollera vilka regler för in/utförsel av djur som gäller i det land du reser till. Det är t. ex. inte samma regler för införsel till Norge som till Danmark, in/utförsel inom och utom EU skiljer sig en hel del o.s.v., så det gäller att vara påläst, har rätt vaccination och inte minst rätt dokumentation. Du bör vaccinera minst 3 veckor innan resan.

På Jordbruksverkets hemsida kan du läsa mer; http://www.jordbruksverket.se/
Har din hund varit hos oss på besök de senaste tre månaderna och är fullt frisk?
Då kan vi förskriva det lugnande preparatet Sileo utan nytt besök. Sileo är ett receptbelagt läkemedel speciellt framtaget för att lugna ljudrädda hundar.

NOTERA! Om ditt djur har en kronisk sjukdom eller inte besökt kliniken de senaste tre månaderna ber vi dig höra av dig till oss per telefon för att få hjälp. Tänk på att även katter kan uppleva stort obehag av fyrverkerier och andra höga ljud.

Fyll nogsamt i de efterfrågade uppgifterna. Tänk på att ange sådana uppgifter att vi kan hitta ditt djurs journal i vårt system, samt tala om hur vi snabbast och enklast kan nå dig.

Receptet du får är ett elektroniskt recept, alltså inget pappersrecept. Du kan fritt välja vilket apotek du vill besöka, eller kontakta apoteket för att få varan hemskickad. Receptet kommer att finnas tillgängligt om ca 2 dagar, vi sänder ett SMS med bekräftelse till dig då.

Förskrivningen är HELT KOSTNADSFRI - det här bjuder vi på! Vi önskar alla våra patienter och djurägare ett lugnt och skönt nyår 2018!
HUND:
Kennelhosta, parvo (hundpest) och Valpsjuka/Hepatit
Vaccination mot kennelhosta ska göras varje år
Vaccination mot parvo/valpsjuka/hepatit ska göras var tredje år

KATT:
Vaccination av katt mot kattpest och kattsnuva
Kattunge:
2 vaccinationer med 3-4 veckors intervall. Den första vaccinationen kan ges från 8-9 veckors ålder och den andra från 12 veckors ålder.
Vuxen katt:
Revaccination mot kattsnuva och felint herpesvirus typ 1 ges årligen. Revaccination mot kattpest ges vart tredje år.
Nobivac Myxo - RHD (kaninpest, kaningulsot RHDV - 1)
Från fem veckors ålder
Revaccinering årligen
Immunisering efter 3 veckor

Filavac VHD K C + V (kaningulsot RHDV-1 & RHDV-2)
Från 10 veckors ålder
Revaccineras årligen (vid högt smittryck var sjätte månad)
Immunisering efter 1 vecka
Var annan vecka kommer veterinär Erik Mörne till vår klinik. Då finns det möjlighet för dig att få din hund eller katt ögonlyst och resultatet insänt till SKK/SVERAK.

Vid en ögonlysning undersöks ögonen för att upptäcka tecken på ärftliga sjukdomar. Detta är en viktig undersökning för att undvika att bl a hundar och katter för vidare genetiskt betingade ögonsjukdomar. Undersökningen utförs av Erik Mörne, Leg. veterinär och Auktoriserad ögonlysare. Erik har genomgått utbildning och examination för att kunna bedöma ärftliga ögonsjukdomar på smådjur, t ex hund och katt.

Smådjurskliniken Din Veterinär

Djursjukvård när den är som bäst! Omtanke, erfarenhet och gedigen kunskap i kombination med en nära och personlig relation till din veterinär. Du är välkommen till oss på Smådjurskliniken Din Veterinär!

Visa kontaktinformation
Öppettider Våra telefontider
Månd – Fred 07.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Våra öppettider mottagning och butik
Mån – Tors 08:00 – 20:00
Fre – 08:00 – 17:00
Lör – 09:00 – 15:00
Adress
Ekvändan 2
254 67 Helsingborg
Öppna i Google Maps 🗗