Västerhaninge Hundhall

betyg4.3 Mycket bra(12 betyg)
Åbyplan 1, 137 34, Västerhaninge
Välkommen till Västerhaninge Hundhall, Butik, Trim och Café! Västerhaninge Hundhall är en fin nyrenoverad hall med allt i toppskick för den mindre kursen/gruppen, privatträningen, fikakursen eller föreläsningen. I hallen finns vissa redskap för Agility (tunnel, slalom och enkla hopphinder), Balansbollar av olika storlek och slag, skyltar för rallylydnad (alla klasser), 30 st. stolar, projektor och duk. Vi har också ett fullutrustat kök med tillgång till att köpa snacks/fika/mellanmål mm. Ordnar du kurs eller föreläsning kan du beställa fika mm av vår cafégrupp. Kontakta oss för info och pris. Träningsytan är ca 135 kvm, golvet är täckt av en ergonomisk Everoll gymmatta och samtliga redskap är i nyskick. Hallen öppnade den 2 oktober 2019. Du hittar Västerhaninge hundhall centralt i Västerhaninge, intill butiker och restaurang med 5 min gångavstånd till buss/pendeltåg (Västerhaninge station). I anslutning till hallen finns en mindre butik med mat, godis, leksaker, koppel och andra tillbehör för både hund och katt (öppen vardagar12-18). Vi har också en trimavdelning för uthyrning. Vill du boka trimmet eller boka flera tider samtidigt kontakta oss på telefon eller mail, 076-3410048, info@hundpasset.se

Boka tjänst

Bokning Hundhall

  • Hundhall 6060 minuter, 250 kr · Mer info
    Boka
  • Hundhall 9090 minuter, 375 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Hundhallen
(12 betyg)
Klarna

Betyg och recensioner

4.3Mycket bra
12 betyg
till Hundhallen
Liten hundhall som passar till lydnadsträning. Rent och fint.
till Hundhallen
Jätte trevlig lokal och lagom stor. Det var första gången vi var där och vi fick genomgång och trevligt bemötande. Jätte kul och uppskattat.
till Hundhallen
Det var en väldigt trevlig hall🤗 Fräsch och fin🐾

Om företaget

Västerhaninge Hundhall drivs av Core Sweden AB som också driver Hundpasset Hunddagis. Vill du ha fika, smörgåsar eller annat till din kurs eller föreläsning så kan du boka det via vår cafégrupp. Vi har också en trimavdelning för uthyrning. Vill du boka fika eller trimmet så kontakta oss på 076-3410048 el. info@hundpasset.se Kontakta oss också om du vill boka flera tider samtidigt. Det kan också finnas tider på helger som inte syns i kalendern.

Bilder