spa hela Sverige · 1195 träffar

Populärast

Linda Nails

Linda Nails
Norra Långgatan 32, Kalmar
betyg4.5/5(228)
Tid fr. 11.45, idag
RaketenPresentkort

Elite Beauty Care

Elite Beauty Care
Hagagatan 1 (Fokus Optik), Stockholm
betyg4.8/5(57)
Tid fr. 12.00, idag

Välkommen till Elite Beauty Care. Vi finns vid Odenplan i samma lokal som Fokus Optik på Hagagatan. Vi erbjuder professionell massage och skönhetsvård i en avslappnande miljö. Vi är anslutna till Epassi och Wellnet för din friskvård.

qliroPresentkort

Aroma massage & spa

Aroma massage & spa
Stora Gatan 78, Västerås
betyg4.5/5(1445)
Tid fr. 11.45, idag

utnyttja din friskvård med massage eller spa bad med jacuzzi o bastu hos oss med Epassi, Benify, Wellnet. Edenred och unna dig en stund för dig själv eller tillsammans med en vän för Duo massage, till stamkunder så bra priser på klippkort som är rabatterade, vi Finns centralt i Västerås i fina lokaler, Vi har välutbildade terapeuter som lyssnar o läser av din kropp vad som kan passa dig bäst för dagen , öppet alla dagar, VÄlkomna Aroma Massage o spa, stora gatan 78 , 724 65 Västerås, 0214704282, Hälsar Peter med Personal

Presentkort

Studio Under - frisör & skönhetsbunker

Studio Under - frisör & skönhetsbunker
Almbacksgatan 16, Malmö
betyg5/5(124)
Tid fr. 15.30, idag

Välkommen ner under jorden, tjänster av topp-kvalitet till låga priser. Vi gör det möjligt genom att hyran är låg pga vi är i en fucking källare, fixar & bygger inredning själv & andra kostnader är på den nivån att telnr till studion är ett comviqkort. Vi har dessutom heltidsjobb så vårt mål är inte att maximera vinst. Vårt mål är en plats där vi kan utöva våra passioner & hantverk på glada kunder som betalar 40-50% mindre än vad det hade kostat under "normala" omständigheter. Den platsen är Studion, ett litet Under där vi gör Underverk av hantverk & tar betalt för tjänster men levererar Underbara tjänster!

Presentkort

S prettify

S prettify
Sankt Eriksgatan 99 S Prettify, VASASTADEN
betyg4.9/5(197)
Tid fr. 13.30, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

Beauty by None

Beauty by None
Hallstens väg 13, Handen
betyg4.9/5(50)
Tid fr. 10.00, ons 6 dec.

Välkommen till beauty by None en hud- och spavårdsalong i Vega. Du blir omhändertagen av SHR-auktoriserade / Cidesco-certifierade hudterapeuter. Det här kan vi erbjuda dig, resultatinriktad hudvård som ger dig en lyxig SPA- känsla. Alla behandlingar anpassas efter vad du och din hud har för behöv. Vi vill att ett besök på vår salong ska vara en upplevelse för dig.

KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort

Dark & Bright haircouture

Dark & Bright haircouture
Spångatan 21,, Malmö
betyg4.9/5(131)
Tid fr. 09.30, imorgon
qliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

BeautyLounge Kungsholmen

BeautyLounge Kungsholmen
Hantverkargatan 51, Stockholm
betyg4.5/5(1311)
Tid fr. 11.40, idag

Välkommen till oss på BeautyLounge. Vi finns centralt på Kungsholmen och St:Eriksplan. Hittar du ingen ledig tid hos oss på Kungsholmen kan du boka en tid på våran nya salong på St:Eriksplan då skrollar du bara längst ner på sidan så hittar du bokningen där. Där hittar ni Irma och Ivana. Direktlänk till St:Eriksplan: https://bokadirekt.se/portal/beautylounge-st-eriksplan/952 Vill du ha hjälp att boka in en tid eller har frågor om en behandling, tveka inte utan kontakta oss så hjälper vi dig. Tel: 08/650 1551 Email: info@beautylounge.se

KampanjqliroPresentkort

Salute & Benessere

Salute & Benessere
Krukmakargatan 2, Stockholm
betyg5/5(66)
Tid fr. 14.30, idag
Presentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Welliq / Solhöjden

Welliq / Solhöjden
Bottenkarshyttan 2, Nyköping
betyg4.9/5(226)
Tid fr. 12.30, idag
qliroPresentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Lady's Dream i Mariefred

Lady's Dream i Mariefred
Nyponvägen 78, Mariefred
betyg4.8/5(324)
Tid fr. 12.10, idag

Välkommen till Lady`s Dream i Mariefred! Du hittar oss på Nyponvägen 78, 647 30 Mariefred. Vi tar hand om dig, dina händer och fötter med kärlek och noggrannhet. Presentkort finns att köpa på salongen!!! Varmt välkomna!

CertifikatPresentkort

Söders Spa

Söders Spa
Östgötagatan 31, Stockholm
betyg4.8/5(2954)
Tid fr. 11.45, idag
qliro
Medlem i Frisörföretagarna

Milo Hundsalong

Milo Hundsalong
Västra Varvsgatan 11E, Malmö
betyg4.8/5(71)
Tid fr. 12.00, idag

Milo hundsalong finner ni i Västra Hamnen (mittemot Kockums Fritid) i Malmö på Västra Varvsgatan 11E i moderna och ljusa lokaler. Välkomna!

Nail Democracy Kista Galleria

Nail Democracy Kista Galleria
Kista Galleria, Kista
betyg4.8/5(597)
Tid fr. 11.45, idag

Varmt välkomna till vår färgsprakande salong i Kista Galleria! Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy. Du hittar oss på entréplan, mittemot Hemmakväll och vårdcentralen. Vi ser fram emot att ta hand om dig!

qliroPresentkort

Nail Democracy Drottninggatan 82

Nail Democracy Drottninggatan 82
Drottninggatan 82, Stockholm
betyg4.8/5(537)
Tid fr. 11.45, idag

Varmt välkomna till vår salong på Sverige mest kända handelsgata, på Drottninggatan 82. Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy.

qliroPresentkort

Nail Democracy Fältöversten

Nail Democracy Fältöversten
Karlaplan 13, Stockholm
betyg4.8/5(544)
Tid fr. 12.00, idag

Välkomna till vår salong i Fältöversten på Östermalm. Ni hittar oss vid entrén mot Valhallavägen, bredvid Apoteket och Sabis. Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy.

qliroPresentkort

Tranquilo Relax

Tranquilo Relax
Casa De Padel Bettorp, Kulvägen 8, Örebro
betyg4.7/5(34)
Tid fr. 11.30, imorgon
qliro

Vaidas Skönhetssalong Lash Academy

Vaidas Skönhetssalong Lash Academy
Floravägen 3, Nynäshamn
betyg4.9/5(319)
Tid fr. 15.00, idag
qliroPresentkort

Spa & Hotel 1622

Spa & Hotel 1622
Ytterövägen 167, Rydebäck
betyg4.3/5(12)
Tid fr. 09.00, imorgon

Hotel 1622 erbjuder avkopplande och välgörande behandlingar för både kropp och ansikte. Vi skräddarsyr varje behandling efter dina behov och önskemål. Detta gör ditt besök hos oss unikt. Telefon reception: 0738 22 99 43 Spa: 0738 22 99 46

qliro

Njut av Livet Spa och Massage

Njut av Livet Spa och Massage
Lönnerbladsgatan 10, Falköping
betyg4.7/5(198)
Tid fr. 19.25, idag
Presentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Gothia Kliniken

Gothia Kliniken
Odinsgatan 6 Göteborg, Göteborg
betyg4.9/5(323)
Tid fr. 14.10, ons 6 dec.

Välkommen till Gothia Kliniken Iconic Beauty. Med mycket lång erfarenhet och kunskap inom estetiska behandlingar så skräddarsy vi resultatinriktade behandlingar just för dig. Som medlemmar i Estetiska injektionsrådet, med ansvarig läkare och patientförsäkringar så erbjuder vi den tryggheten som en kund skall ha. Under hösten kommer det att pågå ett fasadjobb på fastigheten där Gothia kliniken hyr in sig. I och med detta vill vi informera om att det kan förekomma vissa missljud under våra behandlingar. Detta är tyvärr inget vi kan styra över och vi hoppas på överseende för detta. Med vänliga hälsningar Johanna & Patrik

qliroPresentkort

Salong Your Time

Salong Your Time
Carlavägen 80, Eskilstuna
betyg4.9/5(1221)
Tid fr. 13.30, imorgon

Välkommen till Salong Your Time & YOUR TIME Adventure & Wellness Vi driver en av Eskilstunas mysigaste skönhetssalonger & jobbar även med Hälsa! - Sanna Suomela, 3:e bäst i Sverige SM 2023 Lashlift Vi har varit verksamma sedan 2013 & du som kund är alltid vårat viktigaste fokus ♡ Betalningsalternativ hos oss : • Swish • Kort • Friskvård via ePassi • Friskvård via ActiWay • Friskvårdskvitto du kan ge till din arbetsgivare Inför ditt besök hos oss : • Parkering sker smidigt på Willy's. Glöm inte p-skivan! • Kom symtomfri & tvätta händerna innan du slår dig ner i väntrummet. • Kom gärna ENSAM till din tid. Vi ser att era barn och djur stannar hemma ♡ • Sätt din telefon i ljudlöst läge för maximal avkoppling. Avbokning : • Ska ske minst 24 timmar innan din bokade tid. • Avbokning görs med din avbokningskod från Bokadirekt eller på telefon. • Sen avbokning debiteras med 75% av behandlingskostnaden (alltid minst 200kr) + fakturaavgift. • Vid uteblivet besök förbehåller vi oss rätten att

PresentkortFriskvårdskort

Nail Democracy Sturegallerian

Nail Democracy Sturegallerian
Stureplan 4c, Stockholm
betyg4.8/5(585)
Tid fr. 14.00, imorgon

Varmt välkomna till vår härliga salong i Sturegallerian. Ni hittar oss i gången mittemot Sturebadet. Vi tillhandahåller alla typer av önskemål när det kommer till naglar på händer och fötter. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy.

qliroPresentkort

Oak Lake Barbershop

Oak Lake Barbershop
Norra Storgatan 34 A, Eksjö
betyg4.9/5(802)
Tid fr. 12.45, idag
qliroPresentkort

Nail Democracy Amaranten

Nail Democracy Amaranten
Kungsholmsgatan 31, Stockholm
betyg4.7/5(290)
Tid fr. 10.00, imorgon

Välkomna till vår salong på Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen. Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy. Du når oss med T-banans blå linje, hpl "Rådhuset" buss 61, 54 eller 1 på Fleminggatan.

qliroPresentkort

Nail Democracy Kungsholmstorg

Nail Democracy Kungsholmstorg
Kungsholmstorg 6, STOCKHOLM
betyg4.7/5(221)
Tid fr. 13.00, imorgon

Välkomna till vår fina salongspärla på Kungsholmstorg 6! Vid bokad behandling, ber vi dig respektera starttiden och ser gärna att du kommer i god tid till oss så att vi kan hand om dig på bästa vis. Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger med enbart certifierade nagelteknologer. Vi arbetar med moderna, utvalda material och behandlingsmetoder. Våra salonger är en trygg och välkomnande plats för alla. Det är True Nail Democracy. Du når oss med T-banans blå linje, hpl "Rådhuset" eller 3:ans buss, hpl Kungsholmstorg. Vi längtar efter att se dig! Observera våra bokningsregler på 24h avgiftsfri avbokning.

qliroPresentkort

Två systrar LPG salong

Två systrar LPG salong
Drottninggatan 3B, Katrineholm
betyg4.9/5(134)
Tid fr. 12.15, idag
Presentkort

Kropp och Själ Massage

Kropp och Själ Massage
Vasagatan 48, Göteborg
betyg4.8/5(505)
Tid fr. 12.00, idag
qliroCertifikatPresentkortFriskvårdskort

Norrsken hammam & spa

Norrsken hammam & spa
Köpenhamnsvägen 49, Malmö
betyg4.7/5(334)
Tid fr. 13.00, idag
KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort

Blissful Danderyd

Blissful Danderyd
Golfvägen 8, Danderyd
betyg4.7/5(2475)
Tid fr. 15.00, idag
Presentkort

Cutie SPA MOS

Cutie SPA MOS
Stjärntorget 2, Solna
betyg4.6/5(3392)
Tid fr. 14.30, idag
Presentkort