träning hela Sverige · 1350 träffar

Välj mellan PT, gympass, rehabilitering, yoga mm. Boka träningspass i hela Sverige här!

Populärast

PREliving Sweden AB

PREliving Sweden AB
POLYGONVÄGEN 41, Täby
betyg4.9/5(145)
Tid fr. 11.55, idag
RaketenKampanj PresentkortFriskvårdskort

One Clinic - Solna

One Clinic - Solna
Virebergsvägen 15, Solna
betyg4.8/5(1426)
Tid fr. 15.30, idag

Välkommen till One Clinic i Solna! Sedan starten 2016 är vårt mål som klinik att du ska må bra och känna dig fin efter ditt besök hos oss. Du blir bemött av utbildad och kunnig personal med många års erfarenhet inom skönhetsbranschen.  Estetiska injektionsbehandlingar utförs endast av legitimerade sjuksköterskor. One Clinic är registrerade hos den statliga myndigheten IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Vi har en certifiering från SÄKER KLINIK som samarbetar med Folksam där vi har patientförsäkring. Från och med 1 juli 2021 har en ny lag börjat gälla för estetiska injektionsbehandlingar: - Är du en ny kund hos oss? En konsultation måste ske minst 48 timmar innan din behandling. - Är du en befintlig kund hos oss? Om du har haft ett besök hos oss de senaste 6 månaderna, behöver du ingen konsultation. Annars måste du boka en konsultation minst 48 timmar innan din behandling.   - Konsultationer sker antingen via telefon (boka Konsultation inför injektionsbehandling Distans)

Kampanj qliroPresentkortFriskvårdskort

Ö-viks Hälsa i Balans

Ö-viks Hälsa i Balans
Bromsvägen 5, Örnsköldsvik
betyg4.8/5(361)
Tid fr. 10.30, idag

Vi tar även emot swish betalning på kliniken  Swish nummer 1234 300 653 Har du friskvårdsbidrag? Ja, det går att använda hos oss. Vi tar även emot Örnkort

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Ljungbjörns - Massage & Rehab

Ljungbjörns - Massage & Rehab
Verkstadsgatan 1A (2 tr), Kalmar
betyg4.8/5(42)
Tid fr. 10.00, idag

Jag behandlar akuta besvär men arbetar också förebyggande. Med lång erfarenhet och och gedigen utbildning, samt som lagmassör för Kalmar HC är jag van att anpassa behandlingen utifrån olika förutsättningar.

Kampanj qliroCertifikatPresentkort

Smartnaprapati GÄRDET

Smartnaprapati GÄRDET
Sandhamngatan 63A, Stockholm, Gärdet
betyg4.8/5(293)
Tid fr. 13.00, idag

Hos mig kan du få hjälp med allt från akuta till långvariga besvär. Ryggskott och nackspärr är de mest klassiska tillstånden jag möter, men som naprapat jobbar jag givetvis med alla muskler och leder. Du hittar mig på Gärdet. Välkommen!

qliroPresentkortFriskvårdskort

Behandling A-Ö Naprapati

Behandling A-Ö Naprapati
Gästrikegatan 10, Stockholm, Stockholm
betyg4.8/5(906)
Tid fr. 12.30, idag

Välkommen till Behandling A-Ö! Vi erbjuder naprapati, massage och personlig träning. Legitimerad personal & enkel bokning här.

PresentkortFriskvårdskort

IMC

IMC
Helmfeltsgatan 4, Malmö
betyg4.8/5(624)
Tid fr. 09.00, idag
PresentkortFriskvårdskort

Irradiakliniken

Irradiakliniken
Porjusvägen 19, Stockholm
betyg4.9/5(956)
Tid fr. 13.15, imorgon
PresentkortFriskvårdskort

One Clinic - Gamla stan

One Clinic - Gamla stan
Munkbron 11, Stockholm
betyg4.8/5(1426)
Tid fr. 09.15, mån 26 feb.

Välkommen till One Clinic i Gamla stan! Sedan starten 2016 är vårt mål som klinik att du ska må bra och känna dig fin efter ditt besök hos oss. Du blir bemött av utbildad och kunnig personal med många års erfarenhet inom skönhetsbranschen.  Estetiska injektionsbehandlingar utförs endast av legitimerade sjuksköterskor. One Clinic är registrerade hos den statliga myndigheten IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Vi har en certifiering från SÄKER KLINIK som samarbetar med Folksam där vi har patientförsäkring. Från och med 1 juli 2021 har en ny lag börjat gälla för estetiska injektionsbehandlingar: - Är du en ny kund hos oss? En konsultation måste ske minst 48 timmar innan din behandling. - Är du en befintlig kund hos oss? Om du har haft ett besök hos oss de senaste 6 månaderna, behöver du ingen konsultation. Annars måste du boka en konsultation minst 48 timmar innan din behandling.   - Konsultationer sker antingen via telefon (boka Konsultation inför injektionsbehandling Di

Kampanj qliroPresentkortFriskvårdskort

Fysiohälsan

Fysiohälsan
Midgårdsvägen 3, Luleå
betyg4.8/5(178)
Tid fr. 08.30, idag

(Tidigare AE Hälsa) Fysioterapi Massage Stresshantering Träning Presentkort Kan köpas via Boka direkt. Det finns även möjlighet att köpa tryckta presentkort på plats. Ni hittar mig på Crossfit Holisitic, Midgårdsvägen 3.  Vid frågor tveka inte på att höra av dig så hjälper jag gärna till! /Antonia Engstedt kontakt@antoniaengstedt,se 0768327814

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Smartnaprapati ODENPLAN

Smartnaprapati ODENPLAN
Hälsingegatan 11, Stockholm
betyg4.8/5(194)
Tid fr. 10.15, imorgon
qliroPresentkortFriskvårdskort

Dolor

Dolor
Källparksgatan 20, Uppsala
betyg4.6/5(5)
Tid fr. 11.00, imorgon

Störd av stelhet eller smärta? Massage, dry needling, laser och träning löser det mesta. Letar du efter lösningar på stress och långvarig smärta? Då behöver vi utforska grundorsakerna för att hitta lindring.

qliroPresentkortFriskvårdskort

Franklin Klinik - Holistisk Behandling, Massage/Kiropraktik/Kinesiologi/ Träning/ Rehabilitering

Franklin Klinik - Holistisk Behandling, Massage/Kiropraktik/Kinesiologi/ Träning/ Rehabilitering
Sturegatan 22, Sundbyberg
betyg4.8/5(53)
Tid fr. 06.00, mån 26 feb.

Franklin klinik holistiska synsätt innebär att vi ser varje människa som en helhet där de olika funktionerna i kroppen står i samspel med och är beroende av varandra. Baserat på väl beprövad erfarenhet samt moderna vetenskapliga rön har Franklin klinik utformat våra behandlingsprogram med syftet att stimulera och återbygga kroppens egen självläkningsförmåga. Att förstå innebörden av kost, miljö, rörelse, stress och mental hälsa är viktigt. Samtliga av dessa komponenter tar vi hänsyn till när vi utformar våra holistiska behandlingsprogram. Vår inriktning är att med träningen och integrativmedicinska metoder bygga upp kroppen samt stärka individens egna läkningsmekanismer såväl förebyggande som vid eller efter sjukdom. Vi ser till kost, motion, näringsbrister, miljö-, livsstils- och stressfaktorer. Sund livsstil och komplementärkostnärings Integrativ kostnärings innebär att man kombinerar standardbehandling inom manuell terapi med mest effektiva och säkra behandlingar inom alternativ me

qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Belle Studios Clinic

Belle Studios Clinic
Karl gustavsgatan 15, Göteborg
betyg4.9/5(268)
Tid fr. 11.55, idag

Vi är en hälsoklinik som arbetar individanpassat och resultatinriktat med utgång i en holistisk syn på hälsa. Varje kropp är unik och bör förstås utifrån sina specifika erfarenheter och förutsättningar. Vårt unika koncept bygger på att vi kombinerar olika behandlingsmetoder för att främja din hälsa i stort och samtidigt få bukt med dina specifika problemområden. Behandlingsprocessen startar med en konsultation där vi kartlägger din hälsostatus, problemområden och skräddarsyr en plan utefter det. Hos oss erbjuds du en helhetsupplevelse där vårt mål är att stärka dig och din kropp inifrån och ut.

Kampanj

Primeski

Primeski
Rapsgatan 8, Uppsala
betyg4.9/5(35)
Tid fr. 10.30, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

Wollermo kiropraktik & hälsa

Wollermo kiropraktik & hälsa
Stuvstatorget 4, Huddinge
betyg4.9/5(283)
Tid fr. 10.30, idag

Välkomna till Wollermo kiropraktik & hälsa! Oss hittar ni i Stuvsta C med bra kommunikationer både med buss och pendeltåg samt parkering med 1 timme P-skiva precis utanför. Vi finns i samma lokaler som Exclusive Fitness Gym som erbjuder gymträning med fria vikter, maskinpark och gruppträning.  > Uteblivet besök eller senare avbokning än 24 timmar innan bokad tid debiteras 400 kr oavsett anledning.   > Om ytterdörren till gymmet är låst kommer vi upp och öppnar strax innan din behandling börjar.  > Vi tar EJ emot bokadirekts egna presentkort. > Förköpt friskvård (massage eller PT) har giltighetstid på 1 år från inköpt datum. > Följ oss gärna på instagram för att ta del av erbjudanden/inspiration @wollermokiropraktik.  > Vid bokning hos oss godkänner du därmed våra bokningsregler.

qliro

Hälsoloftet

Hälsoloftet
Storgatan 31, Falkenberg
betyg4.8/5(363)
Tid fr. 12.00, idag
Kampanj CertifikatPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Top Performance Institute AB

Top Performance Institute AB
Vegagatan 15, Stockholm
betyg4.9/5(1072)
Tid fr. 12.00, idag

Vill du ha hjälp med din smärtproblematik av de bästa i branschen? Då är du välkommen till oss! Vi har 15 års erfarenhet inom behandling, coaching och utbildning. Vi jobbar med allt ifrån privatpersoner till världseliten av atleter. Alla är välkomna!

PresentkortFriskvårdskort

Hypnosterapi / NLP & Coaching - John Eriksson Jagkraft AB i MALMÖ

Hypnosterapi / NLP & Coaching - John Eriksson Jagkraft AB i MALMÖ
Köpenhamnsvägen 13., Malmö
betyg4.7/5(136)
Tid fr. 16.50, idag

Boka tid i Malmö! Har du stress, ångest, rädsla eller andra mentala fallgropar som arbetar emot dig. Då är du välkommen till mig på Jagkraft. Vi kan, om du vill, ta ett kortare samtal via facetime eller telefon och klara ut vad det handlar om och vad du önskar få ut av hypnosterapi. Hypnos är en effektiv och snabb metod till bättre hälsa och själslig ro. Hör av dig. Alla sessioner 70 minuter och kostar 1390 kr. Eller boka ett rabatterat paket på 3 eller 6 sessioner. Paketerbjudande löser vi på mottagningen. Paketerbjudande(Hypnosterapi) Vid köp av 3 sessionerna. Pris: 3600 kr.(ord. pr. 4170 kr.) Paketerbjudande (Hypnosterapi) Vid köp av 6 sessionerna Pris: 6800 kr.(ord. pr. 8340 kr.) Tidigareliv-regression 1750 kr. 1 timme och 30 minuter. Bokas via telefon 0706-772115 Titta in på min hemsida: www.jagkraft.se  OBS! Jag har alltid tider lediga. Ring eller maila om tiderna i kalendern inte fungerar för dig.

BodyGood

BodyGood
Kanalvägen 7, 1 tr (Friskvårdscoacherna), Upplands Väsby
betyg4.9/5(848)
Tid fr. 09.00, idag
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

ReShape Clinic

ReShape Clinic
Stattena centrum 16, Helsingborg
betyg4.8/5(359)
Tid fr. 14.15, imorgon

Välkommen!

qliro

Naprapatstudion Sandra Almgren Naprapati och Rehab

Naprapatstudion Sandra Almgren Naprapati och Rehab
Engelbrektsgatan 35B, Stockholm
betyg4.9/5(221)
Tid fr. 09.00, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort

Lidingö Naprapaterna AB

Lidingö Naprapaterna AB
Stockholmsvägen 97, Lidingö
betyg4.8/5(661)
Tid fr. 09.30, idag
PresentkortFriskvårdskort

the VENUE Östermalm

the VENUE Östermalm
Karlavägen 7, Stockholm
betyg4.9/5(377)
Tid fr. 13.30, idag
KampanjqliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Frisörföretagarna

Naturkraft H.I.T

Naturkraft H.I.T
Laduvägen 2B (Skogås Racketcenter), Skogås
betyg4.9/5(73)
Tid fr. 09.45, idag
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Novaen Wellness, Harmonicenter

Novaen Wellness, Harmonicenter
Allévägen 6, Vallentuna
betyg4.9/5(516)
Tid fr. 12.30, idag
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

IJP Wellness

IJP Wellness
Orkestergatan 1, Malmö
betyg4.8/5(102)
Tid fr. 10.00, idag
qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Big tiny moments

Big tiny moments
Stopvägen 78, Bromma
betyg5/5(61)
Tid fr. 07.30, ons 28 feb.

ERBJUDANDE! Under februari har vi 10% rabatt på alla lymfbehandlingar. Rabatten dras i kassan. Varmt välkommen till din lilla stund mitt i Bromma. Vi erbjuder kvalificerade behandlingar inom terapeutisk yogamassage, lymfmassage, oljemassage, mamma/baby massage, PT-yoga och healing. OBS! I lokalen arbetar även en hund.

PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Osteopat Englund

Osteopat Englund
Drottninggatan 24, Alingsås
betyg4.8/5(487)
Tid fr. 09.00, idag

Fredrik som driver Osteopat Englund är utbildad Osteopat, massageterapeut och personlig tränare. Osteopatutbildningen var en fyraårig universitetsutbildning (240hp) som avslutades våren 2021 med en Bachelor of Healtchcare och en yreksexamen: Diploma in Osteopathy. Att jobba med helheten är viktig då kroppen är en enhet; behandling, träning/aktivering och förebyggande åtgärder hänger samman och alla delar är lika viktiga. Du väljer Osteopat Englund för att behandlingarna är individanpassade och Fredrik stöttar dig genom hela processen och alltid efter dina förutsättningar.                 Fredrik är medlem i Svenska Osteopatförbundet, därigenom har Osteopat Englund patient- och ansvarsförsäkringar - för din trygghet. Välkommen önskar Fredrik Englund

Katarinas Massage & Träning

Katarinas Massage & Träning
Norrmesunda 226, Bredbyn
betyg4.8/5(65)
Tid fr. 14.15, idag
qliroPresentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

FUNKTION massageterapi & rehab

FUNKTION massageterapi & rehab
Katarina Bangata 44 (i Fit4Life Crossfit's lokaler), Stockholm
betyg4.8/5(149)
Tid fr. 07.00, tis 5 mars

Välkommen till FUNKTION massageterapi & rehab - massage & personlig träning på Södermalm, Stockholm. Ge din kropp en bättre funktion! Jag hjälper dig att återfå, förbättra, stärka eller bibehålla din funktion i muskler och leder med massagebehandling och personlig träning. - Medicinsk massagebehandling - för dig med problem i rörelseapparaten. Behandlingen ger t.ex. ökad ledrörlighet, släpper på spänningar och stelheter och kan därmed reducera muskelrelaterad värk. - Idrottsmassage - för dig med idrottsrelaterade problem. Behandlingen är också effektiv i förebyggande syfte eller för att optimera dina träningsresultat. - Terapeutisk massageterapi - för dig som behöver en muskelavslappnande och avkopplande behandling för att komma tillrätta med spänningar relaterade till t.ex. stress, depression, ångest. 10% prova-på-rabatt för nya kunder! (gäller ej med ePassi) Om besöket: Behandlingen anpassas helt efter dig som individ. Oavsett vad du bokar för behandling görs alltid en a

qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
;