Westernridskolan

betyg4.9 Fantastiskt bra(86 betyg)
Romsås Gamlegården 197, 523 98, Hökerum
Westernridskolan Westernridskolan bedrivs av Anna Axelsson på Gamlegården i Hökerum, mitt mellan Borås och Ulricehamn. "Vårt mål är att främja Westernridningen i Sverige och ge människor möjlighet att prova detta på välutbildade Amerikanska Quarterhästar som är lämpade för denna sport" Vi erbjuder både grupp och personliga lektioner, utbildningspaket och clinics. Alla lektioner sker i ridhus 24 x 42 m. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå. Max antal elever per lektion är 4 st . Vill du ha en personlig lektion eller en lektion utöver bokningstiderna? Hyra ridhuset eller en gästbox , vänligen ring : +46 (0)709 90 27 77 eller mejla axelsson.anna@telia.com Du hittar oss även på Facebook / Anna Westernridskolan Axelsson eller www.westernridskolan.com Varmt Välkomna!

Boka tjänst

Ridlektioner

  • Prova-på-lektion60 minuter · Mer info
    Boka
  • Ridlektion 60 minuter · Mer info
    Boka

Westernridskola

noImage
Ridlektioner / Anna
(86 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
86 betyg
till Ridlektioner / Anna
Lär rida min häst på bästa sätt.
till Ridlektioner / Anna
Detta är ett kanonställe! Otroligt välutbildade och trevliga hästar och Anna är fantastiskt duktig. Ett ställe för alla, nybörjare som tävlingsryttare! Rekommenderar varmt!
till Ridlektioner / Anna
Bra pedagog och man lär sig mycket. Anna är peppande och positiv. Rekommenderar gärna andra detta istället.
till Ridlektioner / Anna
På westernridskolan finns välutbildade, trygga quarterhästar och bästa instruktören!

Om företaget

Välkommen till Westernridskolan "Vårt mål är att främja Westernridningen i Sverige och ge människor möjlighet att prova detta på välutbildade Amerikanska Quarterhästar som är lämpade för denna sport" Westernridskolan bedrivs på Gamlegården i Hökerum, mitt mellan Borås och Ulricehamn. Det finns fortfarande lediga platser kvar, boka nu! Vi håller lektioner for alla kunskapsnivåer.

Bilder