Vad vill du boka?

Tar EJ kortbetalning=kontant el swish går bra! 

Välkommen till A-J Nålar & Skönhet!

Har du svårt att hitta en tid kotakta mig via mail/sms (0704864414)
Kvällstider(efter kl 18) eller helgtider/röda dagar tillkommer avgift på 100kr per behandling


Avbokning via boka direkt innan behandlingens start med avbokningskod som du får i bekräftelsemailet.
avbokning eller utebliven tid debiteras. 

Att tänka på vid bokningar fransförlängning

-OBS! Jag tar ej emot franskunder som kommer från andra salonger, då jag vill jobba med en hög kvalitet och vill stå för 100 % av fransarna som lämnar min salong ! Har du fransar från annan salong bokar du ett nytt set, skriv "borttagning" vid bokning. (ingen extra kostnad för borttagning vid nytt set)

18 års gräns vid fransförlängning (16 år vid målsmans godkännande)

Kunden ansvarar själv för att boka in rätt behandling. 
Kom alltid osminkad vid ögonen vid fransförlängning/Har du smink på sitt återbesök kommer
ingen garanti ges. (väldigt viktigt att man inte har smink på sig, såsom mascara, eyeliner, foundation, ögonpenna , ögonskugga m.m, observera att om du väljer att komma med smink kan hållbarheten påverkas då det kan finnas smuts, smink och fett kvar på fransarna även efter rengöringen) vilket kommer påverka hållbarhet osv! 

Din tid hos oss ska vara avslappnande, därför avråder vi dig från att ta med dig barn/vänner etc pga hygieniska själ vid kosmetisk tatuering!

Avbokning sker via bokadirerekt senast 24h innan behandlingens start med avbokningskod som du får i bekräftelsemailet. Försenad avbokning eller utebliventid debiteras.

Sen ankomst mer än 15 minuter innebär full betalning av behandling samt ombokning av tiden.

VAXNING

(Roll on eller sockervax) 

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller sockervax.Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare;Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm Sockervaxet dras av medhårs vilket gör att man inte riskerar några brutna hårstrån. Detta resulterar i att kunden blir hårfri längre, undviker att skada huden då inga levande hudceller fastnar på sockervaxet vilket är perfekt för intimvaxning. Håret blir tunnare och huden lämnas både mjuk och peelad (sockervaxet avlägsnar döda hudceller). Man undviker även irritation i hårsäckarna. De inåtväxta hårstrånaminskar massor.Innan Behandling

•Hårlängden är viktig: 5mm utväxt om du har rakat dig. Ca. 2-3 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk sugaring och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben för optimalt resultat.

•Peela/skrubba området som skall vaxas dagen innan behandling .

•Använda bomullstrosor och löst sittande byxor när du ska vaxa dig så att huden kan andas efter vaxningen. (gäller bikini och brasiliansk).

Efter Behandling

Huden kan bli irriterad efter behandlingen speciellt om det är första gången. Eventuella rodnader skall lägga sig inom 72 timmar (dock är det självklartindividuellt) Efter behandlingen lägger vi på en Lotion som dämpar och lindrar rodnad. Att peela/skrubba sig regelbundet är också viktigt när man vaxar sig oavsett område, då man skrubbar bort död hud och underlättar för hårstråna att hitta ut och tränga sig igenom huden och minskar risken för innåtväxta hårstrån.Vi vaxar aldrig:

*På eksem

*På öppna sår

*På åderbråck

*På uppåthöjda leverfläckar

*Nya röda ärr
Vid behandling av kosmetisk tatuerings är det 18 års gräns som gäller! 
Har du svårt att hitta en tid som passar? Vänligen kontakta mig via sms/mail (070-4864414)
kvällstider(efter kl 18) eller helgtider/röda dagar? 
Tillkommer avgift på 100kr per behandling 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupunktur/akupressur/kiropati/massage

1 område ex baksida ben/framsida ben/rygg-nackeförenklad form av Tui Na är en unik och flertusenårig behandlingsform som innebär att man behandlar klienten med en kombination av Massage och akupressur (tryck på punkter med fingrarna). I denna ingår ingen manipulering utan endast massage och akupressur!
här kan du välja om du enbart vill ha behandling med akupunktur/akupressur eller om du vill kombinera med de andra behandlingsteknikerna för att optimera behandlingen. Behandlingstid ca 45-60min

Akupunktur innebär att man med tunna nålar sticker i de s.k "akupunkterna" och därigenom stimulerar eller hämmar de olika kroppsfunktionerna.

kiroterapi är en behandlingsmetod baserad på skonsamma kiropraktik-, naprapati- och osteopatitekniker, som snabbt ger goda resultat

hjälper till exempel vid akuta besvär, som t.ex. felställningar i rygg, axlar och nacke (ischias, "ryggskott", migrän etc.) rekommenderar vi vår skonsamma kiropraktikbehandling. Denna behandling lämpar sig även vid vanligt förekommande besvär som:

*Ryggskott (subluxationer)
* Ischias (piriformissyndrom)
* Värk i axlar, armar och nacke (nackspärr)
* Tennis-/golfarmbåge (epikondylit)
* Karpaltunnelsyndrom
*Knä (artros)
*Käkleder (TMJ)
*Fingrar och tår

Behandlingen omfattar fastställande av diagnos samt ledmani
pulation och/eller mobilisering. Vid behov ingår även lättare massage, ledljus och akupunktur/akupressur för att optimera resultatet.
Med akupunktur/ akupressur reducerar rynkor och linjer, muskulaturen i ansiktet lyfts. Genomblödning ökar och ansiktet får en friskare färg och mjukhet. Akupunktur teknikerna ökar spänsten i musklerna och slätar ut huden i ansiktet och på halsen samt andra delar av kroppen. Huden blir inte bara slätare utan får även mer vital och elastisk samt får bättre lyster. Även Tex acne och ärr kan behandlas.
Vis ansiktsbehandlingar kombineras akupunktur/akupressur galvanisk ström/kopp massage och Led ljus för bästa resultat på kunden och beroende på kunden.

Fransförlängning singelfransar & Flatlashes

(3-4 v) (befintliga kunder)
(( - Efter 5 veckor debiteras man för ett nyttsett! )) (38 dagar)

Man får inte komma med smink
- Mascara
- Foundation
- eyeliner/ögonpenna
- Lösögonfranslim m.m

- Har man det på sitt återbesök kommer ingen garanti ges.

Man ska ha minst 30-50 % av sin fransförlängning kvar för att detta återbesök ska passa och för att man ska få på alla fransar. Vi sätter på så många fransar vi hinner på den utsatta tiden.
Singelfransmetoden innebär att en och en frans fästs på din egna naturliga frans.
Flat lashes är platta fransar som ger ett lite mer fylligare uttryck.
Singelfransmetoden innebär att en och en frans fästs på din egna naturliga frans.

(Detta är inget som håller för evigt utan är en behandling/behandlingar som man går en gång eller regelbundet för att hålla
dom fina)

Efter ditt fransset görs en påfyllning av fransarna ungefär var 3:e till var 5:e vecka.
Naturligt tappar man 2-5 fransar om dagen. Detta kan variera och är beroende på kundens egen växtcykel,
som normalt är 6-8 veckor .
På ett öga har en person ca. 50-140 fransar även på ålder, gener och ursprung.
En behandling på 30 minuter där förberedelse och betalning inräknas i den tiden.
Vill du ha mer franstid kom med nytvättade fransar till din tid så slipper jag lägga tid på tvätt på plats vid en quickfix.

Behandlingen är till för dig som fått en lucka i din förlängning eller tappat mer på ena ögat och vill jämna till det. En quickfix räknas inte som ett återbesök och godkänner inte mer än en quickfix mellan behandlingstillfällen. MAX 2 v från senaste påfyllen/nyset

Återbesök kommer att räknas från din förra behandling och inte från en quickfix. Vi tar inte emot quickfix om du kommer från en annan salong.

Fransförlängning volymmix

Volym mixen är för den som önskar lite mer fyllighet än vanligt klassisk singelset.

Man mixar volym knippen med enkla singelfransar och anpassar detta såklart hur mkt de naturliga fransarna klarar av
Resultatet beror på hur många fransar ens naturliga klarar av och antalet egna fransar men även vilket resultat kunden eftersträvar.

När man kommer är det väldigt viktigt att man inte har smink på sig, såsom mascara, eyeliner, foundation, ögonpenna , ögonskugga m.m, observera att om du väljer att komma med smink kan hållbarheten påverkas då det kan finnas smuts, smink och fett kvar på fransarna även efter rengöringen.
En behandling på 30 minuter där förberedelse och betalning inräknas i den tiden.
Vill du ha mer franstid kom med nytvättade fransar till din tid så slipper jag lägga tid på tvätt på plats vid en quickfix.

Behandlingen är till för dig som fått en lucka i din förlängning eller tappat mer på ena ögat och vill jämna till det. En quickfix räknas inte som ett återbesök och godkänner inte mer än en quickfix mellan behandlingstillfällen. MAX 2 v från senaste påfyllen/nyset

Återbesök kommer att räknas från din förra behandling och inte från en quickfix. Vi tar inte emot quickfix om du kommer från en annan salong.
(3-4 v) (befintliga kunder)
(( - Efter 5 veckor debiteras man för ett nyttsett! )) (38 dagar)

Man får inte komma med smink
- Mascara
- Foundation
- eyeliner/ögonpenna
- Lösögonfranslim m.m

- Har man det på sitt återbesök kommer ingen garanti ges.

Man ska ha minst 30-50 % av sin fransförlängning kvar för att detta återbesök ska passa och för att man ska få på alla fransar. Vi sätter på så många fransar vi hinner på den utsatta tiden

Färg och form av bryn

Färgning samt plockning/ trådning av bryn/vaxning
Formning/plockning/trådning av ögonbryn/vaxning

Lashlift

Lash Lift

Denna tjänst

- böjer dina fransar i en snygg och naturlig böj

-Hållbart upp till 12 veckor

Här jobbar vi med det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden "By Bexter".

Detta är en skonsam behandlig där du direkt får underbart böjda fransar som kommer hålla upp till 12 veckor!
Hållbarheten varierar dock från person till person och beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka för att ständigt hålla dem böjda och fina!

kom utan smink och använd ej vattenfast mascara på 48h innan din bokade tid.
Lash Lift

Denna tjänst

- böjer dina fransar i en snygg och naturlig böj

-Hållbart upp till 12 veckor

Här jobbar vi med det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden "By Bexter".

Detta är en skonsam behandlig där du direkt får underbart böjda fransar som kommer hålla upp till 12 veckor!
Hållbarheten varierar dock från person till person och beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka för att ständigt hålla dem böjda och fina!

kom utan smink och använd ej vattenfast mascara på 48h innan din bokade tid.

Löshår

Under tiden jag går som elev kommer rabatterade priser att ges på hårförlängningar.

Konsultation görs på salong för att bestämma färg på håret samt mängd. Samt vilken metod som ska användas
Under konsultationen ges även prisförslag.Volymfransar

Volume fransar är den populäraste tekniken som finns på marknaden. Man kan sätta upp till och med 7 fransar per naturlig frans. För det mesta sätter vi 2-5 fransar i varje knippe. Ett knippe sätts på en naturlig frans. Volymfransarna är mycket tunnare än vanliga singel fransar, därför kan man sätta fler. Precis som med singels så separerar och anpassar vi knippena efter vad dina fransar klarar av vilket gör att de inte slits vid rätt skötsel.

Resultatet beror på hur många fransar ens naturliga klarar av och antalet egna fransar men även vilket resultat kunden eftersträvar. Man kan få både naturlig volym eller lite mer extremt.
Man ska ha minst 30-50 % av sin fransförlängning kvar för att detta återbesök ska passa och för att man ska få på alla fransar. Vi sätter på så många fransar vi hinner på den utsatta tiden.

Man får inte komma med smink
- Mascara
- Foundation
- eyeliner/ögonpenna
- Lösögonfranslim m.m

- Har man det på sitt återbesök kommer ingen garanti ges.
Man ska ha minst 30-50 % av sin fransförlängning kvar för att detta återbesök ska passa och för att man ska få på alla fransar. Vi sätter på så många fransar vi hinner på den utsatta tiden.

Man får inte komma med smink
- Mascara
- Foundation
- eyeliner/ögonpenna
- Lösögonfranslim m.m

- Har man det på sitt återbesök kommer ingen garanti ges.
Behandlingen är till för dig som fått en lucka i din förlängning eller tappat mer på ena ögat och vill jämna till det. En quickfix räknas inte som ett återbesök och godkänner inte mer än en quickfix mellan behandlingstillfällen. MAX 2 v från senaste påfyllen/nyset

Återbesök kommer att räknas från din förra behandling och inte från en quickfix. Vi tar inte emot quickfix om du kommer från en annan salong.

Borttagning ögonfransförlängning

Borttagning ögonfransförlängning

BROW HENNA

Bokning i samband med annan behandling 200kr

Brow Henna ger optimal färgning av ögonbryn och hud med en lätt tatueringseffekt. Ett flertal olika färger med naturliga nyanser, som kan användas individuellt efter kombination med varandra. Hennan stärker de skadade och svaga stråna med varje procedur och återställer den naturliga formen med upp till 60%.
Hennan är gjord av 100% naturliga produkter och olika örter för att framkalla olika färger.
Brow Henna är en behandling där man målar Henna på brynen i 3 omgångar för att få önskad färg. Henna håller upp till 2 veckor eller mer och på huden och upp till sex veckor på stråna.

Vaxning

Innan Behandling

•Hårlängden är VIKTIG: MAX ca 3-5mm utväxt vid intim, har du längre måste du trimma ner innan besöket hos mig!
Ca. 2-3 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk sugaring och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben för optimalt resultat.


ENDAST KVINNOR

Intim/brasiliansk

Brasiliansk vaxning innebär att man med ett skonsamt vax avlägsnar könshåret.

Du bestämmer själv hur mycket du vill ta bort


Att tänka på efter:
Undvik att sola, bada eller träna det första dygnet efter din vaxning eftersom hårsäckarna är öppna och därmed mer mottagliga för bakterier.

Ha gärna bomullstrosor de närmaste dagarna efter vaxning då de andas bättre än syntetmaterial.

Peela gärna det vaxade området ca 1 gång per vecka för bästa resultat på framtida brasilianska vaxningar. Undvik parfymerade krämer.

Sockervaxet är en naturprodukt som kräver en speciell sorts teknik. Det består av socker, vatten och citron. Innehåller ej några allergiframkallande ämnen. En mycket smidigare & skonsammare metod som DU, som kund, kommer uppskatta. Vaxet avlägsnas från huden i hårets växtriktning vilket innebär mindre risk för rodnader på kroppen. Med sugaringmetoden kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm.

Hur går sockervaxning till?

Sockervaxet appliceras på bestämt område, där vaxet omsluter hårstrået för att sedan avlägsnas från huden i hårets växtriktining. Detta resulterar i att man håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrån. Vilket är den största skillnaden mellan sockringen och vanlig vaxning. Body Sugaring metoden är skonsammare mot den utsatta huden.Efter Behandling

Huden kan bli irriterad efter behandlingen speciellt om det är första gången.

Eventuella rodnader skall lägga sig inom 72 timmar (dock är det självklart individuellt)

Efter behandlingen lägger vi på en Lotion som dämpar och lindrar rodnad.


Vaxning av hela rygg samt axlar
VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller sockervax.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller honungsemultion.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Honungsemultion

Honungsemlution är en 100% naturprodukt för skonsam hårborttagning. Honung har en läkande, stärkande effekt och innehåller starka antibakteriella enzymer, organiska syror samt enzymen inhibine. Dessa viktika beståndsdelar minskar smärta och hudirritation. Efter hårborttagning med Sens'X honungsemultion blir huden mjuk och len utan kraftig rodnad eller hudirritation.

Honungsemultionen appliceras med fingrarna mothårs och tar bort medhårs, tvärtemot vanlig vaxning. Tack vare tekniken och honungsemultionens goda egenskaper minskar risken för inåtväxta hårstrån avsevärt.

*100% naturprodukt, vattenlöslig
*Ej allergiframkallande
*Skonsam och hudvänlig
*Utmärkt för brasiliansk
*Tar även bort korta/grova strån
*Minskad risk för inåtväxta strån

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller honungsemultion.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Honungsemultion

Honungsemlution är en 100% naturprodukt för skonsam hårborttagning. Honung har en läkande, stärkande effekt och innehåller starka antibakteriella enzymer, organiska syror samt enzymen inhibine. Dessa viktika beståndsdelar minskar smärta och hudirritation. Efter hårborttagning med Sens'X honungsemultion blir huden mjuk och len utan kraftig rodnad eller hudirritation.

Honungsemultionen appliceras med fingrarna mothårs och tar bort medhårs, tvärtemot vanlig vaxning. Tack vare tekniken och honungsemultionens goda egenskaper minskar risken för inåtväxta hårstrån avsevärt.

*100% naturprodukt, vattenlöslig
*Ej allergiframkallande
*Skonsam och hudvänlig
*Utmärkt för brasiliansk
*Tar även bort korta/grova strån
*Minskad risk för inåtväxta strån

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller honungsemultion.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Honungsemultion

Honungsemlution är en 100% naturprodukt för skonsam hårborttagning. Honung har en läkande, stärkande effekt och innehåller starka antibakteriella enzymer, organiska syror samt enzymen inhibine. Dessa viktika beståndsdelar minskar smärta och hudirritation. Efter hårborttagning med Sens'X honungsemultion blir huden mjuk och len utan kraftig rodnad eller hudirritation.

Honungsemultionen appliceras med fingrarna mothårs och tar bort medhårs, tvärtemot vanlig vaxning. Tack vare tekniken och honungsemultionens goda egenskaper minskar risken för inåtväxta hårstrån avsevärt.

*100% naturprodukt, vattenlöslig
*Ej allergiframkallande
*Skonsam och hudvänlig
*Utmärkt för brasiliansk
*Tar även bort korta/grova strån
*Minskad risk för inåtväxta strån

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
Innan Behandling

•Hårlängden är VIKTIG: MAX ca 3-5mm utväxt vid intim, har du längre måste du trimma ner innan besöket hos mig!
Ca. 2-3 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk sugaring och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben för optimalt resultat.

•Peela/skrubba gärna dagen innan

ENDAST KVINNOR

Intim/brasiliansk

Brasiliansk vaxning innebär att man med ett skonsamt vax avlägsnar könshåret.

Du bestämmer själv hur mycket du vill ta bort


Att tänka på efter:
Undvik att sola, bada eller träna det första dygnet efter din vaxning eftersom hårsäckarna är öppna och därmed mer mottagliga för bakterier.

Ha gärna bomullstrosor de närmaste dagarna efter vaxning då de andas bättre än syntetmaterial.

Peela gärna det vaxade området ca 1 gång per vecka för bästa resultat på framtida brasilianska vaxningar. Undvik parfymerade krämer.

Sockervaxet är en naturprodukt som kräver en speciell sorts teknik. Det består av socker, vatten och citron. Innehåller ej några allergiframkallande ämnen. En mycket smidigare & skonsammare metod som DU, som kund, kommer uppskatta. Vaxet avlägsnas från huden i hårets växtriktning vilket innebär mindre risk för rodnader på kroppen. Med sugaringmetoden kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm.

Hur går sockervaxning till?

Sockervaxet appliceras på bestämt område, där vaxet omsluter hårstrået för att sedan avlägsnas från huden i hårets växtriktining. Detta resulterar i att man håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrån. Vilket är den största skillnaden mellan sockringen och vanlig vaxning. Body Sugaring metoden är skonsammare mot den utsatta huden.Efter Behandling

Huden kan bli irriterad efter behandlingen speciellt om det är första gången.

Eventuella rodnader skall lägga sig inom 72 timmar (dock är det självklart individuellt)

Efter behandlingen lägger vi på en Lotion som dämpar och lindrar rodnad.


VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller sockervax.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller sockervax.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller sockervax.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
VAXNING
Ben(rolkvax) bikini(sockervax)

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller sockervax.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller sockervax.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr
VAXNING

Det finns olika sätt att reducera sin hårväxt varav vaxning är en variant. Hos oss kan du vaxa hela kroppen och vi använder oss av vanlig roll on med stripes eller sockervax.

Vid vaxning så drar du upp håret ur hårsäcken och på detta sätt tar det längre tid för håret att växa ut till skillnad mot t ex vid rakning, håret som sedan växer ut blir mjukare och glesare.

Håret har 3 olika växtfaser, vilket innebär att du efter ditt första vaxningstillfälle bara kommer åt en del av växtfasen och kommer då märka att det kommer nya strån ganska snart efter vaxning. Dessa strån hade inte hunnit till ytan vid vaxningstillfället.

Vaxar du regelbundet så kommer hårsäckarna tröttas ut och hårväxten blir glesare med tunnare strån.

Vi rekommenderar att du vaxar var 4:e till 5:e vecka men det kan vara individuellt och en del behöver oftare och en del med längre tid emellan. Vaxning kan vara smärtsamt men första gången är alltid värst när stråna är grova, vaxar du sedan regelbundet så kommer smärtan att bli lättare.

För bästa resultat bör stråna vara MINST 5mm

Vi vaxar aldrig:
*På eksem
*På öppna sår
*På åderbråck
*På uppåthöjda leverfläckar
*Nya "röda" ärr

Kemisk peeling

Kemisk peeling "rabatterat paketpris 5 &10 behandlingar, fråga utövaren ang detta om du vill köpa flera behandlingar.!

Vad är kemisk peeling?
En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA och AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden.

Vad kan man behandla med en kemisk peeling?
En AHA-syra är en lite svagare fruktsyra medan TCA-syran är starkare och därmed mer effektiv som behandlingsmetod. Efter en behandling blir huden blir lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende.

Du kan förbättra:

Acne och acneärr
Åldersfläckar och solfläckar
Fina linjer och rynkor
Fräknar
Ojämn hudpigmentering
Grov hud och fjällande hud
Ärr
Solskadad hud
Porer

Microneedling

"rabatterat paketpris 5 &10 behandlingar, fråga utövaren ang detta om du vill köpa flera behandlingar.!
En kur rekommenderas var 2-6 v men man kan även få resultat av en behandling.

En behandlingsteknik som använder sig av 12 st sterila tunna engångsnålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.

Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, Fraxel men dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion.
Vid varje behandling används sterila engångs-nålhuvuden, som byts ut efter varje behandling. Nålen ställs in på önskat behandlingsdjup, som beror på vilket område som behandlas och vilken indikation som ska åtgärdas.

Microneedling är en så avancerad och säker metod att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon – ögonlock och näsan. Denna supermetod har minimalt med konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.

Microneedling rekommenderas för behandling av:

Åldrad hud, fina linjer och rynkor
Röklinjer runt läpparna
Ytliga blodkärl
Skin tightening och föryngring
Bristningar
Acne ärr
Pigmenteringar och solskador
Stora porer
Huduppstramning och hudföryngring
Milier
Keratosis pilares (knottror på ex. överarmar)

Kinesiotaping

kinesiotape lindrar smärta och underlättar lymfdränage genom att mikroskopiskt lyfta huden. Den tejpade delen bildar små upphöjningar i huden. Resultatet blir att tryck och irritation tas bort från nervändar och smärtreceptorer och smärtan lindras. Trycket lättar gradvis i det lymfatiska systemet och flödet underlättas, vilket förstärker och påskyndar kroppens egen läkning. Blodcirkulationen ökar och slaggprodukter transporteras bort.

Akupunktur djur

För hästar och hundar erbjuder jag behandlingar med akupunktur/akupressur/LED-ljusbehandling/kinesisk örtmedicin. Första besöket tar alltid längre tid då jag bekantar mig med djuret och går igenom/tittar vid rörelse osv

De vanligaste problemen jag behandlar hos häst och hund är:

Klåda
Ögonproblem
Diarré
Förstoppning
"Heta" individer
Gallor/Ödem
Tappar mycket man och /eller svanshår trots att det ej är fällningsperiod
Rädda individer
Stela ömma muskler
Ledbesvär
Aggrisivitet
Poblem med brunst/löp
Svårigheter med att bli dräktig
Påskynda läkning
För hästar och hundar erbjuder jag behandlingar med akupunktur/akupressur/LED-ljusbehandling/kinesisk örtmedicin.

De vanligaste problemen jag behandlar hos häst och hund är:

Klåda
Ögonproblem
Diarré
Förstoppning
"Heta" individer
Gallor/Ödem
Tappar mycket man och /eller svanshår trots att det ej är fällningsperiod
Rädda individer
Stela ömma muskler
Ledbesvär
Aggrisivitet
Poblem med brunst/löp
Svårigheter med att bli dräktig
Påskynda läkning
För hästar och hundar erbjuder jag behandlingar med akupunktur/akupressur/LED-ljusbehandling/kinesisk örtmedicin. Första besöket tar alltid längre tid då jag bekantar mig med djuret och går igenom/tittar vid rörelse osv

De vanligaste problemen jag behandlar hos häst och hund är:

Klåda
Ögonproblem
Diarré
Förstoppning
"Heta" individer
Gallor/Ödem
Tappar mycket man och /eller svanshår trots att det ej är fällningsperiod
Rädda individer
Stela ömma muskler
Ledbesvär
Aggrisivitet
Poblem med brunst/löp
Svårigheter med att bli dräktig
Påskynda läkning
För hästar och hundar erbjuder jag behandlingar med akupunktur/akupressur/LED-ljusbehandling/kinesisk örtmedicin.

De vanligaste problemen jag behandlar hos häst och hund är:

Klåda
Ögonproblem
Diarré
Förstoppning
"Heta" individer
Gallor/Ödem
Tappar mycket man och /eller svanshår trots att det ej är fällningsperiod
Rädda individer
Stela ömma muskler
Ledbesvär
Aggrisivitet
Poblem med brunst/löp
Svårigheter med att bli dräktig
Påskynda läkning

Fotbehandling-Anti callus

Fotbehandling ANTI CALLUS -
är en effektiv behandling som avlägsnar förhårdnader och döda hudceller Och utan att använda knivblad samt ger dig mjuka fötter och motverkar hudsprickor! Fotbehandlingen kan användas av både män och kvinnor.

(Ingår ej annat såsom nagelklipning/ fotbad etc, bara anticallus behandlingen)

Angelika Johansson

Erbjuder behandlingar såsom:
*Ögonfransförlängning
*TCM akupressur/ akupunktur
*Öronakupunktur
*Estetisk akupunktur
*Led-Ljus behandling
*Tuina/kopp/hotstonemassage
*Kinesiotaping
*microneedling
*kemisk peeling
*vaxning

Visa kontaktinformation
Webbsida A-J Nålar & Skönhet
Adress
trädgårdsgatan 12a
633 55 ESKILSTUNA
Öppna i Google Maps 🗗