Bromma kiropraktorklinik

betyg4.7 Fantastiskt bra(386 betyg)
Gustavslundsvägen 26, Markplan, 167 51, Bromma
Välkommen till Bromma Kiropraktorklinik på Alviks Torg! Hos oss får du hjälp med smärtor i rygg- och nackregionen samt muskel- och ledspänningar av professionella och erfarna kiropraktorer. Vi finns här för att undersöka, behandla och förebygga Dina smärttillstånd. Varmt välkommen att ringa, boka via bokadirekt.se eller komma in till kliniken för bokningar eller frågor.

Boka tjänst

Kiropraktorbehandling

  • Kiropraktor nybesök40 minuter, 530 kr
    Boka
  • Kiropraktik återbesök20 minuter, 470 kr
    Boka

utövare

noImage
Anders Fredén
(263 betyg)
Leg. kiropraktor
noImage
Johan Landgren
(123 betyg)
Leg. kiropraktor

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
386 betyg
till Anders Fredén
Trevlig, pedagogisk, noggrann och proffsig.
till Johan Landgren
Bra bakgrundskontroll, analys och behandling. Mycket nöjd och mindre ont redan idag.
till Johan Landgren
Proffsigt bemötande
till Johan Landgren
Johan har total koll på min nacke och gör aldrig för mycket eller för lite utan alldeles precis lagom. Dessutom till ett pris man kan unna sig! Gymmat som vanligt men med lite mer försiktighet. 😁

Om företaget

Bromma Kiropraktorklinik i Stockholm etablerades av Anders Fredén 1986. År 2008 blev Johan Landgren en del av kliniken och idag driver de kliniken tillsammans. Anders och Johan är båda legitimerade kiropraktorer som varit verksamma på heltid sedan drygt 30 år. De har behandlat tusentals patienter genom åren vilket har bidragit till att bygga upp deras erfarenhet och kunskap inom kiropraktik. Varför en kiropraktor? Patienter söker kiropraktor i huvudsak för behandling av smärtor som har sitt ursprung från rygg och nacke som till exempel ryggskott, nackspärr, ischias, huvudvärk, yrsel, spänningar i axlar, utstrålning och domningar i armar och ben.

Bilder