Bromma kiropraktorklinik

betyg4.7 Fantastiskt bra(526 betyg)
Gustavslundsvägen 26, Markplan, 167 51, Bromma
Välkommen till Bromma Kiropraktorklinik på Alviks Torg! Hos oss får du hjälp med smärtor i rygg- och nackregionen samt muskel- och ledspänningar av professionella och erfarna kiropraktorer. Vi finns här för att undersöka, behandla och förebygga Dina smärttillstånd. Varmt välkommen att ringa, boka via bokadirekt.se eller komma in till kliniken för bokningar eller frågor.

Boka tjänst

  • Kiropraktor nybesök40 minuter, 650 kr
  • Kiropraktik återbesök20 minuter, 550 kr

utövare

noImage
Anders Fredén
(526 betyg)
Leg. kiropraktor

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
526 betyg
till Anders Fredén
Bra behandlare och bra bemötande. Rekommenderas.

Visa mer

till Anders Fredén
Anders ser hör och möter en verkligen där man är. Med stor ödmjukhet, profession och trygghet får både kropp och själ ett varmt omhändertagen. Kan varmt rekommenderas.

Visa mer

till Anders Fredén
Anders är bra på det han gör. Lugn och trevlig, dessutom.

Visa mer

till Anders Fredén
Toppen 👍!

Visa mer

Om företaget

Bromma Kiropraktorklinik i Stockholm etablerades av Anders Fredén 1986. Anders är legitimerad kiropraktor som varit verksam på heltid sedan drygt 30 år. Han har behandlat tusentals patienter genom åren vilket har bidragit till att bygga upp hans erfarenhet och kunskap inom kiropraktik. Varför en kiropraktor? Patienter söker kiropraktor i huvudsak för behandling av smärtor som har sitt ursprung från rygg och nacke som till exempel ryggskott, nackspärr, ischias, huvudvärk, yrsel, spänningar i axlar, utstrålning och domningar i armar och ben.

Bilder