1. Hem
  2. Massage NYKÖPING

Canhäll Balans

betyg4.6 Fantastiskt bra(76 betyg)
GRÖNSAKSVÄGEN 46, 611 45, NYKÖPING
Välkommen till Canhäll Balans! Jag heter Agnetha Canhäll och är certifierad Fasciaspecialist/ Swedish Fascia Vibes-terapeut. Jag jobbar dels med manuella tekniker som baserar sig i osteopatin och dels med maskinen Swedish Fascia Vibes. Målet är att släppa på spänningar och öka flödet, så att kroppen kan börja läka sig inifrån och återskapa balans! Detta bidrar till en gladare och livligare kropp! Har du problem med ryggont, magont, fibromyalgi, tennisarmbåge, frozen shoulder, knän, huvudvärk, m.m? Då skall du prova den populära behandlingen av Fascia! Eftersom behandlingen också är prestationshöjande och en energiboost, så har även du som inte har någon smärta eller några spänningar, nytta av en behandling då du kan gå härifrån med en ny energi och lätta steg! Då behandlingen görs med kläder på så ha gärna mjuka och sköna kläder, tex träningskläder. Så kom frisk, ren och med bekväma kläder! Obs! Om du är nyvaccinerad/ genomgått en kortisonbehandling bör du avstå från behandlingar under 14 dagar, kroppen skall i huvudsak jobba med immunförsvaret under denna tid. Om du inte hittar en tid som passar, kan du maila/smsa/ringa mig så återkommer jag så fort jag har möjlighet, för att hitta en lösning på detta. Jag tar bara swish. Jag är ansluten till Epassi och synlig i Epassiappen och portalen, så du lätt kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Om du är med i Benify, skriver jag givetvis ett kvitto åt dig så du på så vis kan utnyttja din friskvårdspeng. Jag har min lokal i den lilla gula stugan mitt på gården. Hoppas vi ses!
6158

Boka tjänst

Fasciabehandling

  • Fasciabehandling, djupvågsbehandling som ökar kroppen smidighet
    50 minuter, 770 krMer info
    Boka
  • Fasciabehandling, djupvågsbehandling. Pensionärsrabatt.
    50 minuter, 700 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Agnetha
4.6
(76 betyg)
Certifierad Fasciaspecialist/ Swedish Fascia Vibes-terapeut

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
76 betyg
Tove W.
till Agnetha
Jag kände mig trygg från början till slut. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Canhäll Balans
Tack snälla!🙏🏻

Visa mer

Susanne R.
till Agnetha
Testa ni som inte gjort det! Ni kommer inte ångra er. Behandlingen sätter fart o väcker kroppen, så det blir ett flöde. Du behöver gå mer än en gång. Sedan blir det ett behov.

Visa mer

Canhäll Balans
Härligt att du känner så!🤗

Visa mer

Helen f.
till Agnetha
Tack det var toppenskönt och välbehövd behandling. Jag fick tillbaka en levande kropp och mår väl. Tänker fortsätta underhålla detta så vi ses snart igen. 🫠

Visa mer

Canhäll Balans
Tack snälla 🙏🏻 Härligt!🤗

Visa mer

Susanne R.
till Agnetha
Så glad att jag hitta dig!! Började i våras! Kroppen hälsar o tackar den säger till och med till när det är dags att gå igen. Häftig känsla.

Visa mer

Canhäll Balans
Tack så mycket!🙏🏻 Härligt att du upptäckt det! 👌🏼

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Detaljer och kontakt