Crea Wellness Relax

betyg4.5 Mycket bra(33 betyg)
Övägen 10, 216 42, Limhamn
Välkommen till Öns fantastiska massage & relax center Är kvalité viktigt för dig? Då har du kommit till rätt ställe! Vi har lång erfarenhet inom branschen där vi har tagit hand om professionella idrottare, vanliga motionärer samt flera företag. Vi hjälper dig i förebyggande syfte mot skador, värk och smärta i muskler. Hos oss kan du njuta av lugnande och läkande behandlingar. Vi hjälper dig också att skapa en hälsosammare livsstil genom våra livsstilsprogram. Våra behandlingar inriktar sig på att hålla kroppen i god hälsa och att öka livskvalitén. Med vår kunskap kan vi hjälpa dig med problem i rörelseapparaten. Detta sker genom undersökning, tester, träning och behandling av muskler och leder. De främsta verktygen vi använder för att rätta till i rörelseapparaten är: Svensk Klassisk Massage, Triggerpunktsbehandling, Stretch och Rörlighetsträning. Välkommen . Obs! Vi följer restriktionerna som införts noga i samband med COVID-19. Genom att spraya alla ytter och städa noggrant kan du känna dig säker hos oss. Vid minsta lilla symptom på sjukdom ser vi till att boka om din behandling kostnadsfritt.

Boka tjänst

 • Svensk klassisk massage, 75 min75 minuter, 895 kr · Mer info
  Boka
 • Idrottsmassage, 25 min25 minuter, 499 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage, 25 min25 minuter, 499 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage, 50 min - Just nu 20% rabatt!50 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Ansikt & Scalp massage, 25 min25 minuter, 499 kr · Mer info
  Boka
 • Relax massage, 25 min25 minuter, 499 kr · Mer info
  Boka
 • Relax massage, 50 min - Just nu 20% rabatt!50 minuter, 750 kr
  Boka
 • Taktil massage, 75 min75 minuter, 895 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk massage 1:a besök 90 min90 minuter, 1 149 kr
  Boka
 • Medicinsk massage, 50 min - Just nu 20% rabatt!50 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Obegränsade behandlingar och personlig träning under 6 månader.Mer info
  Boka
 • Ritual Warmth 50 min50 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Ritual Tranquility 75 min75 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Äter och tränar du rätt? mät din kroppssammansättning hos oss15 minuter, 189 kr · Mer info
  Boka
 • Boka en kostnadsfri "Livsstilsförändring" konsultation30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Långsiktig Livsstilsförändring - 20 veckor ( exklusiv )30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • 5 klippkort 50 min Massage - Just nu 20% rabatt!50 minuter, 3 500 kr
  Boka
 • 10 klippkort 50 min Massage - Just nu 20% rabatt!50 minuter, 7 199 kr
  Boka

utövare

noImage
NinaMassageterapeut
noImage
MalinMassageterapeut
noImage
Ashley
(31 betyg)
Platschef & Medicinsk Massageterapeut

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
33 betyg
till Ashley
Har haft problem med en skada i en axel i flera år, massiva problem. Nu är jag fri från problemen. Ashley är otroligt professionell och kunnig och jag kan varmt rekommendera honom. Ni är i bästa händer både vad gäller behandlingar och träning.
till Ashley
Behaglig och lugn massage med fast hand som går skönt på djupet av musklerna.
till Ashley
Supernöjd
till Nina
Bra bemötande, skön massage!

Om företaget

Välkommen till Öns fantastiska massage & relax center! Vi finns på Friskis Ön. Ingång vid parkeringen på baksidan. Vi erbjuder lugnande och läkande massagebehandlingar. Prova vår signaturbehandling "Tranquility" för att få en helhets upplevelse av Crea Wellness Relax. Glöm inte att säkra din tid redan idag. Här betalar du säkert med kort, swish eller genom actiway. Recensioner: Isabel Celina Har sedan ett tag tillbaka som ensamstående mamma tappat fokus som jag tidigare haft i min träning och vardag. Gick upp några kilo i vikt och tappade motivationen. Hittade Ashley via sociala medier och vi bestämde oss för att jag skulle köra ett paket hos honom med träning, med fokus på viktnedgång och få bukt med magen. I kombination med detta massage för mina spända muskler och knutor. På kort tid har Ashley fått mig att finna suget för träning igen, jag har gått ner flera cm i midjan och blivit fastare i hela kroppen. Massagen och träningen ger mig ny energi som jag kan återanvända i vardagen som små barns förälder. Ett ökat självförtroende o mående tack vare Ashley. Tilly Pearce, Newspaper The Sun, tittle: The gran canyons. ”Ashley — Sunprime's instructor and personal fitnesstrainer — was incredible. He also instructs group classes including yoga, water circuits and core exercise. Anyone who is looking to get a bit fitter can jump in for free. I spoke to several women at the resort and they all fell for this man's charms.” (2016) Ingrid Eliasson Ashley du är bara bäst önskar att du var här på Nordic Wellness Emporia som min PT

Bilder