1. Hem
 2. Massage Halmstad

Din Egen Kraft

betyg4.9 Fantastiskt bra(341 betyg)
Kristinehedsvägen 27, 302 44, Halmstad
Låt mina varma, starka händer hjälpa dig att må bättre och mjuka upp dina muskler. Hos mig kan du boka Klassisk Svensk Massage och den holistiska behandlingen Transfigura Kroppsterapi för en riktigt djup avslappning och ökad självläkning. En av mina populäraste behandlingar är 90 min massage mixat med kroppsterapi – en djupgående utrensning som lämnar en lättare och otroligt skön känsla kvar i kroppen. Jag vill stärka det friska och hjälpa dig må bra i både kropp och själ. Jag lyssnar närvarande på dig. Ofta är livssituationen och oroliga tankar orsak till muskelspänningar. Du väljer själv om du vill vara tyst eller samtala. Jag är lyhörd för dina behov. Jag är noga med att hitta det "perfekta" trycket för dina muskler. Jag tillämpar tystnadsplikt. Jag fortsätter med förstärkta hygienrutiner och tar emot alla kunder som är friska. Om du känner symptom på förkylning vill att du bokar av och flyttar fram din behandling. Jag hjälper dig gärna att hitta en ny tid. Jag har ingen avbokningsavgift pga sjukdom. På samma sätt lovar jag att jag ställer in, skjuter fram tider och stannar hemma om jag känner mig sjuk. Hos Din Egen Kraft kan du använda din friskvårdspeng från ePassi. Eller betala din behandling själv, så mailar jag ett kvitto till dig, som du kan skicka in till din arbetsplats och få tillbaka som Friskvårdsbidrag. Jag samarbetar även med Hälsoresurs och erbjuder deras Klippkort som du bokar via friskvårdsportalerna Benify, Wellnet eller Söderberg & Partners. Nytt för hösten 2023 är samarbete med Mihais Friskvård & Kiropraktik för Företagsmassage. Ibland erbjuder jag även mixade Massage & Transfigura-behandlingar i Stockholm, på Brännkyrkagatan 55 på Söder. Nästa tillfälle hösten 2023. Kontakta Camilla för mer information. Varmt välkommen! /Camilla
14706

Boka tjänst

Massage med kroppsterapi Transfigura

 • Massage med kroppsterapi 60 min
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Massage med kroppsterapi 90 min
  90 minuter, 980 krMer info
  Boka

Kroppsterapi Transfigura / Healing

 • Kroppsterapi Transfigura 60
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Kroppsterapi Transfigura 90
  90 minuter, 980 krMer info
  Boka
 • Kroppsterapi Transfigura 120 min
  120 minuter, 1 300 kr
  Boka

Massage

 • Klassisk svensk massage 60 min
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Klassisk svensk massage 45 min
  45 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Klassisk svensk massage 30 min
  30 minuter, 400 krMer info
  Boka
 • Gravidmassage – liggande på sidan eller sittande – 30 min
  30 minuter, 400 krMer info
  Boka

Massage Klippkort Hälsoresurs

 • Klippkort 40 – köpt via Hälsoresurs
  40 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka
 • Klippkort 50 – köpt via Hälsoresurs
  50 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Massage Mihais Friskvård

 • MTA – Förebyggande massage 45 min
  45 minuterMer info
  Boka

Kurser

 • Kurs Transfigura Kroppsterapi Steg 1 (2 dagar)
  4 400 krMer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
341 betyg
Karina B.
 
Tack för en ond/skön massage och ett trevligt bemötande. Kommer boka fler besök.

Visa mer

Camilla S.
 
Känner mig alltid som en ny människa efter besöket hos Camilla!

Visa mer

Danica B.
 
Camilla är ju helt fantastisk. Om man aldrig har besökt henne eller testat svensk massage i kombination med transfigura så stor rekommenderar jag detta. Något helt unikt och hjälper så väl. Tack åter igen!

Visa mer

Christina F.
 
Helt underbart!

Visa mer

Om företaget

Din Egen Kraft har funnits sedan 2009 och har både företag och privatpersoner i kundkretsen. Diplomerad massör sedan 2006 och har lärt mig Transfigura Kroppsterapi sedan 1999. Jag erbjuder behandlingar i en lugn studio på Kristinehedsvägen, nära centrum i Halmstad. Jag erbjuder även ibland behandlingar i Stockholm. Jag har ett holistiskt perspektiv: att kropp, själ, tankar, känslor, livsstil och livssituation påverkar varandra och hur du mår. Hos mig kan du betala med swish, jämna kontanter, friskvårdsbidrag via ePassi, Hälsoresurs klippkort (via Benify, Wellnet eller Söderberg&Partners) samt faktura för stamkunder. Fri parkering i Halmstad. Lokalbuss 6 (Hållplats Frennarpsvägen) eller lokalbuss 7 (Hållplats Skyttevägen), samt ca 8 min promenad. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Endast öppet efter förbokning.
 • 07031232 XXVisa nummer

 • Kristinehedsvägen 27, 302 44, Halmstad