Din Egen Kraft

betyg4.8 Fantastiskt bra(223 betyg)
Kristinehedsvägen 27, 302 44, Halmstad
Låt mina varma, starka händer hjälpa dig att må bättre och mjuka upp dina muskler. Hos mig kan du boka Klassisk Svensk Massage och den holistiska behandlingen Transfigura Kroppsterapi för en riktigt djup avslappning och ökad självläkning. En av mina populäraste behandlingar är 90 min massage mixat med kroppsterapi – en djupgående utrensning som lämnar en lättare och otroligt skön känsla kvar i kroppen. Jag vill stärka det friska och hjälpa dig må bra i både kropp och själ. Jag lyssnar närvarande på dig. Ofta är livssituationen och oroliga tankar orsak till muskelspänningar. Du väljer själv om du vill vara tyst eller samtala. Jag är lyhörd för dina behov. Jag är noga med att hitta det "perfekta" trycket för dina muskler. Jag tillämpar tystnadsplikt. Jag fortsätter med förstärkta hygienrutiner och tar emot alla kunder som är friska. Om du känner symptom på förkylning vill att du bokar av och flyttar fram din behandling. Jag hjälper dig gärna att hitta en ny tid. Jag har ingen avbokningsavgift pga sjukdom. På samma sätt lovar jag att jag ställer in, skjuter fram tider och stannar hemma om jag känner mig sjuk. Hos Din Egen Kraft kan du använda din friskvårdspeng från ePassi. Eller betala din behandling själv, så mailar jag ett kvitto till dig, som du kan skicka in till din arbetsplats och få tillbaka på din lön som Friskvårdspeng. Jag samarbetar även med Hälsoresurs och erbjuder deras Klippkort som du bokar via friskvårdsportalerna Benify, Wellnet eller Söderberg & Partners. Numera erbjuder jag även Transfigura-behandlingar i Stockholm, på Brännkyrkagatan 55. Nästa tillfälle blir 8-9 september 2022. Boka din tid under rubriken Stockholm. Varmt välkommen! /Camilla

Boka tjänst

 • Klassisk svensk massage 60 min60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk massage 45 min45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk massage 30 min30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Massage med kroppsterapi 60 min60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage med kroppsterapi 90 min90 minuter, 980 kr · Mer info
  Boka
 • Kroppsterapi Transfigura 60750 kr · Mer info
  Boka
 • Kroppsterapi Transfigura 9090 minuter, 980 kr · Mer info
  Boka
 • Klippkort 25 – köpt via Hälsoresurs25 minuter · Mer info
  Boka
 • Klippkort 40 – köpt via Hälsoresurs40 minuter · Mer info
  Boka
 • Klippkort 50 – köpt via Hälsoresurs50 minuter · Mer info
  Boka
 • Distans - Kroppsterapi Transfigura60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
223 betyg
Detta var andra ggn. jag fick transfigural terapi. Min första upplevelse var mkt stark, kände att saker var på gång att hända. Stora förväntningar, nu ..... Denna ggn spände jag mig, mitt huvud gick rundgång, kände att jag inte kunde släppa "kontrollen" - intressant, spännande, är jag inte mogen än; bra självförsvar eller dum begränsning??? Massagen mkt inkännande o närvarande.
Trevligt och fint bemötande. Massage och kroppsterapin var bra, känns positivt i kropp och sinne så här efter. Här vill jag boka en stund för mig igen.
Det var verkligen annorlunda upplevelse! Varmt rekommenderar!!!
En upplevelse utom tid o rum för kroppen att läka sig själv♥️

Om företaget

Din Egen Kraft har funnits sedan 2009 och har både företag och privatpersoner i kundkretsen. Diplomerad massör sedan 2006 och har lärt mig Transfigura Kroppsterapi sedan 1999. Jag erbjuder behandlingar i en lugn studio på Kristinehedsvägen, nära centrum i Halmstad. Jag erbjuder även behandlingar i Stockholm, ungefär varannan månad. Jag har ett holistiskt perspektiv: att kropp, själ, tankar, känslor, livsstil och livssituation påverkar varandra och hur du mår. Hos mig kan du betala med swish, jämna kontanter, friskvårdsbidrag via ePassi, Hälsoresurs klippkort (via Benify, Wellnet eller Söderberg&Partners) samt faktura för stamkunder. Fri parkering i Halmstad. Lokalbuss 60 eller 70, samt en kort promenad. Varmt välkommen!

Bilder