Vad vill du boka?

Låt mina varma, starka händer hjälpa dig att må bättre. Hos mig kan du boka Klassisk Svensk Massage och den holistiska behandlingen Transfigura Kroppsterapi för en riktigt djup avslappning. Min populäraste behandling är 60 min massage mixat med Transfigura - det är som två-behandlingar-i-en känner mina kunder.

Jag vill stärka det friska och hjälpa dig må bra i både kropp och själ, med en go och avkopplande behandling. Jag tillämpar tystnadsplikt.

Din Egen Kraft erbjuder sedan hösten 2019 massage via Actiway samt Hälsoresurs Klippkort som du köper på Benify, Wellnet och Söderberg&Partners. Jag erbjuder även massage för företag med eget kundavtal.

Varmt välkommen! /Camilla
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klassisk svensk massage

Svensk klassisk massage är både behandlande och skön för rygg och nacke. Tillsammans hittar vi det perfekta trycket som gör att du släpper spänningar bäst. Noggrant och lyhört går jag igenom muskel för muskel. Harmonisk inredning, lugn musik och lagom varm värmedyna i ett stilla rum ger avkoppling för kropp och knopp. Vegetabiliska ekologiska massageoljor med naturlig lavendel eller välj doftfri. Vid behov får du stretchövning med dig hem.
Svensk klassisk massage är både behandlande och skön för rygg och nacke. Välj till armar, ben, vader, säte, ansikte... Tillsammans hittar vi det perfekta trycket för dina muskler för att du ska kunna släppa spänningar. Harmonisk inredning, lugn musik och skön värmedyna i ett stilla rum ger avkoppling. Jag mediterar mycket för att kunna ge mina kunder ett extra lugn. Vegetabiliska ekologiska massageoljor med naturlig lavendel eller doftfri. Vid behov får du stretchövning med dig hem.
Svensk klassisk massage är både behandlande och skön. På 60 minuter hinner vi rygg, nacke, axlar, armar, ben, ansikte... Vi bestämmer tillsammans vilka muskler som behöver mest fokus. Jag går noggrant och lyhört igenom muskel för muskel. Tillsammans hittar vi det perfekta trycket som gör att du kan släppa spänningar bäst. Harmonisk inredning, lugn musik och skön värmedyna i ett stilla rum ger avslappning för kropp och själ. Jag mediterar mycket för att kunna ge mina kunder extra lugn. Mina massageoljor är vegetabiliska och ekologiska med naturlig lavendel eller doftfri. Vid behov får du stretchövning med dig hem.

Massage Klippkort Hälsoresurs

Klassisk svensk massage. Passar dig som är öm, spänd, stel eller har ont i axlar, rygg, armar och/eller nacke. Tillsammans diskuterar var fokus ska ligga på din delkroppsmassage, för att du ska få bästa hjälp.
Klassisk svensk massage. Passar dig som är öm, spänd, stel eller har ont i axlar, rygg, armar och/eller nacke. Eller kanske du bara behöver koppla av ordentligt? Tillsammans diskuterar var fokus ska ligga på din delkroppsmassage, för att du ska få bästa hjälp.

Företagsmassage

Klassisk svensk massage. Går noggrant igenom och mjukar upp spänningar, smärta och stelhet med fokus på rygg, nacke och axlar. Armar, ben eller säte vid behov. Massagen ger även mental avkoppling och stillhet. Stretchråd visas och ges vid behov. Förebyggande friskvård med massage gynnar både den anställde och företaget, då sjukskrivningar pga ryggont minskar.

Kroppsterapi / Energibehandling

”Två behandlingar i en”, brukar mina kunder säga. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage och fortsätter sedan med Transfigura energibehandling, dvs lätt beröring av olika punkter, för att sätta igång det självläkande flödet och energin i din kropp. En mjuk och stark behandling som ger ett otroligt djupt lugn. Jag känner intuitivt av vad din kropp behöver och använder mig av alla mina kunskaper och erfarenheter. Behandlingen är en vidareutveckling av Shiatsumassage, akupressur och Traditionell Kinesisk Medicin. Du kan bli frusen och trött någon timma efteråt, vilket är helt normalt. Men se gärna till att ha ledigt efteråt, för att vila och låta behandlingen få bästa effekt.
”Två behandlingar i en”, brukar mina kunder säga. Behandlingen börjar med en avkopplande rygg- och nackmassage och fortsätter sedan med Transfigura energibehandling, dvs lätt beröring av olika punkter, för att sätta igång cirkulation och det självläkande flödet i din kropp. En mjuk och stark behandling som ger ett otroligt djupt lugn. Jag känner intuitivt av vad din kropp behöver och använder alla mina kunskaper och erfarenheter. Behandlingen är en vidareutveckling av Shiatsumassage, akupressur och Traditionell Kinesisk Medicin. Du kan bli frusen och trött någon timma efteråt, vilket är helt normalt. Men se gärna till att ha ledigt efteråt för att vila, dricka vatten och låta behandlingen få bästa effekt.

Transfigura är underbar transformation för både kropp och själ.
En mjuk, men mycket stark och djupgående behandling. Behandlingen har sin grund i österländsk kunskap om meridianer från TCM och Shiatsumassage, men vidareutvecklad till att frigöra kroppens energi från skelettet. Du har bekväma tunna kläder på dig och jag ger lätt beröring med mina händer på olika punkter. Effekten i kroppen blir mer energi och en djupt harmonisk känsla i din kropp. Många känner sig som en ”ny människa”. Smärta och tunga känslor kan transformeras och ge en lättare känsla i kroppen. Djupt samtal ingår för att stötta dig till insikt om blockeringarnas orsaker och dina behov. Söker du förändring? Är du redo att känna och släppa ut gamla känslominnen ur din kropp? Då är denna behandling perfekt för dig.

Transfigura är underbar transformation för både kropp och själ, enligt min egen erfarenhet.
En mjuk, men mycket stark och djupgående behandling. Behandlingen har sin grund i österländsk kunskap om meridianer från TCM och Shiatsumassage, men har vidareutvecklats till att frigöra kroppens självläkande energi från skelettet. Du har bekväma tunna kläder på dig och jag ger lätt beröring med mina händer på olika punkter. Effekten i kroppen blir mer energi och en djupt harmonisk känsla i din kropp. Många känner sig som en ”ny människa”. Smärta och tunga känslor kan transformeras, försvinna och ge en lättare känsla i kroppen. Djupt samtal ingår för att stötta dig till insikt om blockeringarnas orsaker och dina behov. Söker du förändring? Är du redo att känna och släppa ut gamla känslominnen ur din kropp? Då är denna behandling perfekt för dig.

Din Egen Kraft

Din Egen Kraft har funnits sedan 2009 och har både företag och privatpersoner i kundkretsen. Diplomerad massör sedan 2006 och har lärt mig Transfigura Kroppsterapi sedan 1999. Jag erbjuder behandlingar i en lugn studio på Kristinehedsvägen, nära centrum i Halmstad. Jag har ett holistiskt perspektiv: att kropp, själ, tankar, känslor, livsstil och livssituation påverkar varandra och hur du mår. Hos mig kan du betala med swish, kontanter, friskvårdsbidrag via Actiway, Hälsoresurs klippkort (via Benify, Wellnet och Söderberg &Partners) samt faktura för återkommande kunder och avtalskunder. Fri parkering. Lokalbuss 60 eller 70, samt en kort promenad.
Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tidsbokning.
Adress
Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad
Sannarp
Öppna i Google Maps 🗗