Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Jag har den stora lyckan att få arbeta som osteopat vilket för mig är det absolut bästa yrket jag kan tänka mig att jobba med. Jag har tidigare under flera år jobbat inom akut samt barnsjukvården på Sahlgrenska som undersköterska och bestämde mig 2015 för att vidareutbilda mig till osteopat. Jag är utbildad på Skandinaviska osteopathögskolan och University of Metropolia här i Göteborg. Som osteopat är min främsta uppgift är att se hela personen framför mig och inte bara vilka symtom som framkommer just då och även försöka komma fram till orsakerna bakom besvären.
Osteopati är en form av manuell medicin där man använder händerna som redskap i både diagnos och behandling. En behandling hos mig kan bl.a. innehålla hållnings- och rörelseanalys, neurologisk-, ortopedisk-, och systemisk undersökning, specifik palpation samt alltid en nogrann sjukdomshistoria. Behandlingen är alltid behovs- och individanpassad.

Vanliga exempel som personer kan söka sig till en osteopat för:

Alla typer av rygg och nackbesvär
Idrottsskador
Huvudvärk
Käkledsproblem
Axelbesvär
Arm och Handbesvär
Bäckenbesvär
Höft, knä och fotbesvär
Muskel och ledvärk
Stressrelaterade spänningar

Eminent Hälsostudio

Eminent Hälsostudio erbjuder tjänster och produkter inom personlig träning, massage, behandlingar, gym samt gruppträning av högsta kvalitén och med bästa service. Eminent ska vara en plats som inte bara rymmer friskvård, utan även möten mellan människor, skratt, respekt och öppenhet.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Vasagatan 43
411 37 Göteborg
Avenyn
Öppna i Google Maps 🗗