Vad vill du boka?

 OBS! SEMESTER STÄNGT
Från V 27 3/7 till V 30 23/7

Säger du god morgon till dina fötter varje morgon? Kanske bäst att börja göra det nu! För det är dom som ska ta dig dit du vill varje dag.  Visste du att man under en genomsnittlig dag av promenader kan de totala krafterna som fötterna utsätts för är hundratals ton, vilket motsvarar en fullastad lastbil med cement. När man går och hälen lyfter från marken tvingar man tårna varje gång att bära hälften av din kroppsvikt.

Ett par fötter innehåller cirka 250 000 svettkörtlar.

En fjärdedel av alla dina ben i kroppen finns i dina fötter.

Cirka 75% av alla svenskar kommer vid något tillfälle under sin livstid att erfara någon form av problem med sina fötter. Allt från tex stukningar till fot/Nagelsvamp.

Så därför finns jag för att hjälpa dig.  Jag kan inte ge dig nya fötter men jag kan förbättra och hjälpa dig ta hand om dom på bästa sätt.

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Betala gärna med Swish eller Kontokort.

Var noga med att läsa beskrivningarna under de olika behandlingar så du hittar den som passar just dig.

Gratis parkering
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Lackar dina tånaglar, just nu begränsat med färger.
Kommer flera färger under våren. Har ej för försäljning än.

Fotvård

Skönt fotbad, rensning, klippning, polering och slipning av naglar. Filning och borttagning av förhårdnader mm. Avslutad med fotmassage.
Tänk på att ta bort nagellack innan besök hos mig.

För dig som vill använda ditt Friskvårdbidrag från din arbetsgivare.
Priset inkluderar moms.
Podofix är en metod för att korrigera alla former av innåtväxande- och inrullade naglar som ger nageltrång. En sorts bygel som fästs på nageln. Podofix är en metod av nagelkorrigering för nageltrång som passar nästan alla. Podofix är en mild alternativ till reglering av nagelns avvikelser som ger nageltrång. Den hjälper deformerade naglar till naturlig, hälsosam tillväxt. Återbesök sker efter 6-8 veckor och ev kan en ny bygel behövas.
Priset avser en 1 nagel. Behövs fler 150 kr per bygel
Jag börjar med att ge dig ett skönt fotbad, status, rensar, klipper och slipar dina naglarna. Sedan tar jag hand om dina problem med fötterna, t ex, vårtor, liktornar, nageltrång, förhårdnad mm. Avslutar med passande kräm till just dig för en fotmassage.
Ta gärna bort ditt nagellack innan besöket hos mig.
Skönt fotbad,sedan tar jag hand om ditt problem, t ex, vårtor, liktorn, nageltrång mm.
Priset kan variera beroende på behandling.
Tänk på att ta bort nagellack innan besök hos mig.
Skönt fotbad, rensning, klippning, formning och polering av naglar. Filning, och borttagning av förhårdnader. Avslutar med fotmassage.
Tänk på att ta bort nagellack innan besök hos mig.

Observera att denna behandling inte inkluderar någon medicinsk behandling, exempelvis borttagning av vårtor, liktornar, svamp mm. Önskas detta se behandling Medicinsk Fotvård.

MASSAGE

Avkopplade fot och underbensmassage

Fötter i form

Hej Annika Teichler heter jag och har gått på Axelsson Medicinska Fotvård i Göteborg. Jag utför medicinsk fotvård, hjälper dig med vårtor,liktornar, fot och nagelsvamp, nageltrång mm. Vill man bara komma och njuta av en härlig fotvård så går det bra. Jag utför, lackning och har även fot och underbens massage.

Visa kontaktinformation
Adress
Lundatorpsvägen 9
602 13 Norrköping
Pryssgården
Öppna i Google Maps 🗗