Feet & Nails (Tillfälligt Stängt)

betyg4.7 Fantastiskt bra(288 betyg)
Regeringsgatan 95, 111 39, Stockholm
Nagelvård, Medicinsk fotvård, Spa Pedikyr, Fransar, Vaxning.   Avbokningar sker via BOKADIREKT . Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senast 12 TIMMAR innan bokad behandling, debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Utövare

noImage
Yenny
(191 betyg)
Klarna
noImage
Josue
(90 betyg)
Klarna
noImage
Yeritsa
(6 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
288 betyg
till Yenny
Duktiga och mycket vänliga
till Yenny
Beställt och betalat för spa manikyr 40 minuter. Fick inget paraffinbad som ingår i spamanikyr, efter 30 minuter var behandlaren klar. Språkligt hade vi svårt att förstå varandra då jag endast talar svenska och engelska. Behandlaren trevlig, men jag blev ändå besviken över det uteslutna parrafinbadet, som jag hade betalat för samt att "min" tid blev 30 minuter istället för 40 minuter.
till Yenny
Mycket trevlig personal och man känner sig mycket väl bemött och omhändertagen!
till Yenny
Super bra service it utav fantastiska Yenny som tog extra tid för att då exact vad jag ville ha, super service från henne. Rekommenderar varmt! 😊

Om företaget

Bilder