GLOW Hudstudio

betyg4.9 Fantastiskt bra(11 betyg)
Götgatan 11, 116 46, Stockholm
INFORMATION ANG. COVID-19 Som hudterapeut har jag strikta hygienrutiner gällande handtvätt och handsprit. Alla kontaktytor spritas efter varje kund. Alla handdukar byts efter varje kund. Engångsverktyg används i den grad det är möjligt. Annars diskas dom och spritas noggrant. För ytterligare säkerhet använder jag nu även munskydd och handskar vid Alla behandlingar. Självklart arbetar jag inte om jag skulle ha sjukdomssymtom och jag förutsätter att du som kund inte kommer till salongen om du är sjuk.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
11 betyg
En mycket omsorgsfull och behaglig ansiktsbehandling. Känslan av att vara ren, rosig och mjuk i huden sitter i efter flera dagar.
Proffsigt utförd ansiktsbehandling och färgning av bryn och ögonfransar. Smakfull miljö.
Extremt proffsigt bemötande. Behandlingen anpassades efter mina behov och det märktes att hudterapeuten var mån om resultatet och kunnig på det hon gör. Så avslappnande och härlig stund! Rekommenderar starkt!
Kunnig och lugn. Kände mig väl omhändertagen. Vana händer.

Om företaget

Glow Hudstudio drivs av hud- och massageterapeuten Annelie. Här blir du väl omhändertagen och behandlingarna anpassas efter dina behov. Annelie har en enorm passion för hudhälsa och är specialiserad på problemhud och hudföryngring. Glow Hudstudio är auktoriserad återförsäljare av hudvårdsprodukter från Mesoestetic, Alex Cosmetic och Casmara. Skicka gärna ett mail om du har frågor ang. behandlingar.

Bilder